cartman_era Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam, prosiłbym bardzo o zaproszenie na sport-scene.net . Jeśli ma ktoś możliwość zaproszenia, to był bym bardzo wdzięczny mejl : cartman_era@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja rowniez poprosze o zaproszenie . Pamietam ze niedawno rejestrowalem sie tam ale c***ki usunely mi konto najwyrazniej ... skoczekS1@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Skoczek81 Widocznie byłeś nieaktywny przez zbyt długi okres czasu.Poza sezonem też trzeba się logować - zresztą jest tyle meczów z dawnych lat,że ściągania jest na całe miesiące Zapro wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dzieki wielkie, ja niestety nie mam zbyt pojemnego dysku zeby sciagac ale chcialem aktualne mecze NCAA sobie posciagac bo np ostatnio mialem konflikt interesow Hawks-Heat czy Indiana-Michigan ;] obejrzalem NBA i w sumie nie ma czego zalowac ale mecz w Bloomington tez byl close i mozna powtorkę sobie sciagnac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Poratuje ktoś zaproszeniem? Miałem tam konto ładnych kilka lat ale w offseason w ogóle się nie logowałem i mnie usunęli. p.karczewski@o2.pl Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 witam, zaproszenie na sport scene nie jest mi narazie potrzebne ale zastanawiało mnie jak takie zaprosznie może wygladać dodatkowo czy można je doręczyć pocztą standardową i czy mógłbym sie udac z tym zaposzeniem do siedziby sportscene, no i czy tam podjęto by mnie jakimś chociaż ciastem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Mogę też prosić o zaproszenie? Byłbym bardzo wdzięczny, mój e-mail to: Rajon999@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawbarca Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Bylby bardzo wdzieczny gdyby ktos podarowal mi zaproszenie, odwdziecze sie zaproszeniem na p2mforum.info, oczywiscie jezeli ktos chce:) Pozdrawiam i z gory dziekuje:) stressm25@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie moge znaleźć tego tematu gdzie prosimy ładnie o zaproszenia na sports-scene takze prosze tutaj : skoczekS1@o2.pl Mam juz konto ale posadzili mnie na ławie bo nie wiedzialem że trzeba uploadowac ale teraz juz bede wiedzial chyba że znacie lepszy sposob niz upload 7 GB co raczej na tych darmowych plikach jest nieosiagalne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dzięki wielkie temu kto wysłał zapro ale teraz co dalej? Co zrobić z tym e-mailem bo angielski niezbyt obczajam a jak naciskam na link aktywacyjny to jest Not-Found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Mógłby ktoś poratować zaproszeniem ? Z góry dzięki pmelo15@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jeżeli ktoś ma zaproszenie na zbyciu, to bardzo bym prosił na maciaz@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johniss Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemka! W zamian za zaproszenie do scene-sports służę zapką do http://www.hdsporttorrents.co.uk - bardzo dobre releasy z amerykańskich sportów (znakomita jakość) Piszcie na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Byłby ktoś tak miły,żeby zaproszenie wysłać?Prosiłbym na: tdt333@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 tez bede bardzo wdzieczny za zapro jeski ktos da rade: rybackidawid@wp.pl dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 moglby sie ktos odezwac do administracji sport - scene w mojej sprawie ? mialem konto i mi skasowali, a z tego co orientuje jest mozliwosc przywracania tych kont z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nick masz taki jak tutaj? Usunęli Ci bo sie długo nie logowałeś, a nie dlatego, że miałeś słabe ratio right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 nick taki sam nie logowałem się od finałów NBA ratio mam, hmmm, przyzwoite, a poza tym od paru lat utrzymuję je w zasadzie tylko i wyłącznie wpłatami, więc było by miło gdyby w związku z tym spojrzeli na mnie łaskawym okiem [ możesz o tym wspomnieć ] z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ok, napisałem. Dam znać jak odpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ech, no ja tez przez wakacje zaniedbalem i konto przepadlo. ktos ma wolne zaproszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi