Larry Legend Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam. Czy ktoś dokładnie wie co się dzieje z SSC? Nie dostałem żadnej PW o przeniesieniu - możliwe,że przeoczyłem jakiś komunikat na głownej,ale wolałbym wiedzieć czy strona jaka pojawia się po wejściu na adres SSC nie jest wyjebką......... http://www.sport-scene.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Strona działa normalnie. Przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Powąznie normlanie Ci pojawia się SSC? U mnie jest coś o przeniesieniu na inny serwer i koniecznej opłacie za to. Edit. Wszystkie torrenty też mam down.Myslę,że od jakiś 12 godzin. Dokładnie z tej strony pochodzi to info. http://dyn.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 U mnie działa wszystko dobrze, torrenty też śmigają bez przeszkód. Usuń cookies od SSC i spróbuj ponownie. Fakt, problemy były, ale tylko przez jakiś czas u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udało mi się wejść przez ME - na pozostałcyh nie dało rady. Wszystkie torrenty po chwili padają.Założyłem temat - zobaczymy co się okaże. EDIT. Rzeczywiście mieli problem - teraz wszystko powinno byc w porządku.Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ktoś mógłby poratować zaproszeniem? maciaz@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunsfan77 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Cześć ! Czy ktoś mógłby mnie poratować zaproszeniem na Sport Scene. Miałem konto, ale z racji lokautu dawno na nie nie wchodziłem i niestety przepadło . Z góry dzięki ! Mój e-mail: sunsfan@op.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wysłane.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam Mógłby mnie również ktoś poratować zaproszeniem? Nigdy konta nie miałem, a bardzo by się przydało. Mój mail to: rafal_patalong@o2.pl Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunsfan77 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wysłane.Pozdrawiam Bardzo dziękuję ! jestem Twoim dłużnikiem ! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia Fan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ma ktoś może zaproszenie na sport-scene.net ? Bo przed pre-season moje konto zostało usunięte (nie mam pojęcia dlaczego). Mój mail mparnowski@yahoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Kolejne zapro wysłane.Pozdro Tylko "seedujcie" porządnie Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia Fan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dzięki wielkie. Masz u mnie dług . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 To samo pytanie co wyżej Przydałoby się konto na sport-scene. Mam konta na innych prywatnych trackerach (PT, TL), więc wiem o co chodzi i nie narobię problemów. mail: matotohpah [at] gmail.com Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wysłane Jeżeli ktos nie dostał na maila to niestety zapro przepadło,bo na SSC jest info,że np: z Onetem czy Interią moga być problemy. Znacie może jakieś prywatne trackery z meczami/filmami o futbolu amerykańskim?Na SSC troche tego jest,ale szukam meczów z lat 70 - 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Znacie może jakieś prywatne trackery z meczami/filmami o futbolu amerykańskim?Na SSC troche tego jest,ale szukam meczów z lat 70 - 90. Sprawdź to - http://tenyardtorrents.com/forums/forum.php ale ja tam nie zaglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzięki - niestety nie wiadomo kiedy będzie można się zapisać.Wszystko zależy od jednego gościa,a ostatnio można było dołączać we wrześniu. Pozostaje cierpliwie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Czy jakiś miły człek poratuje zaproszeniem na sport scene? kucharczyk@yahoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi