Pawezum99 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Widziałam ostatnio ofertę tortów weselnych Cukierni Gruszecki. Bardzo mi się podobały, dlatego byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś powiedział mi czy są smaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie polecam, ohydne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 moim zdaniem sa one of all-time best, future HoF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jak dla mnie są strasznie overrated> :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie wiem skąd ten cały hype wokół nich... Jw, są imo bardzo overrated, a do tego podobno śmierdzą rybą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 masz na to jakies advanced stats ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie wystarczy ilość zwrotów per 100 posessions? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 podobno do kazdego tortu wybrany z pracownikow "gruszy", wiec co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 hHahhahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No a mówią że to forum się sypie, a tu wręcz przeciwnie ono się rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 proponuje nowa nazwe dla forum : www.e-nba.pl/forum-samosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojej3 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 U nich smak tortu możesz sama wybrać. Tort, który ja wybrałam na wesele był dość smaczny. Gościom smakował, mi prawie też bo jak sobie teraz myślę, że może byłby lepszy gdybym inny smak wybrała. Wybrałam smak cytrynowo śmietankowy. Ale za to wyglądał świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 kolega od nich brał ciasta na wesele. ale pół roku później wziął rozwód. tylko nie wiem czy to ma związek ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 w sumie to mam w dupie twoją ciastkarnię, po prostu chciałem tym wpisem wylansować się na powrót na tym forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 w sumie to mam w dupie twoją ciastkarnię, po prostu chciałem tym wpisem wylansować się na powrót na tym forum ;]póki co wylansowales ciastkarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 póki co wylansowales ciastkarnie. nie ma co się czepiać wątek jest rewelka po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 w sumie to mam w dupie twoją ciastkarnię, po prostu chciałem tym wpisem wylansować się na powrót na tym forum ;]póki co wylansowales ciastkarnie. oj tam oj tam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 oj tam oj tam ;] dokładnie bo i tak najlepiej to ją wypromował @matek tekstem o "gruszeniu" podobno po tym tekście fani Jebrona zawiązują komitety kolejkowe aby coś im "skapnęło" z produktów tejże cukierni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi