Pepis21 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Że nikomu się z tym nie skojarzyło. Swoją drogą stroje te nie są czarne tylko ciemny granat, podobno Pistons z nike się nie dogadali co do koloru. Słyszałem również iż pomoc nikt nie używa słowa "Det" do określenia miasta Detroit (jest też pełna wersja wordmarku na ciuchach lifestyle'owych). W każdym razie powinny być te stroje czerwone, to jest to czego fani się domagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Kolejne wycieki z 2K23, nowe alternatywne (choć w przypadku 76ers i Celtics ciężko orzec czy faktycznie są to nowe): Oraz parkiet Celtics, którzy usunęli białe koło ze środka (mam nadzieję iż jednak okaże się on nieużytkiem tak jak ten parkiet na 75-lecie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ingerencja w parkiet Celtics , Bulls, Knicks ( tutaj lekko się zmieniało począwszy od koloru trumny po wielkość loga na parkiecie ) oraz Lakers ( wolałem malowanie z przed przeprowadzki do Staples ) to jawny gwałt... Zastanawiam się dlaczego LAC tak daleko brną w te tematy meksykańsko -"San Andreasowe" i nie wrócą do początku lat 90 - koszulek oraz malowania jakie było w Memorial Sports Arena. Z góry przepraszam za chwilowy wylew ale mając 40 lat jestem już pod górną kreską Użytkowników tego forum stąd te sentymenty, z drugiej strony patrząc na to jakie bum było na NBA w latach 90 - tych ( nie tylko w Polsce ) i chęć do kupowania rzeczy w stylu retro zastanawiam się dlaczego tak mało klubów wraca do tego stylu a jak już wraca to na chwilę ( biała trumna w Portland ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 15 godzin temu, MarcelW. napisał: Zastanawiam się dlaczego LAC [...] nie wrócą do początku lat 90 - koszulek Zasadniczo są dwa powody tego. Pierwszy to Donald Sterling (plus to, że byli słabi w tamtym okresie) a drugi to w 2014 przy okazji powrotu Hornets czytałem, że jeżeli dany zespół zmieni swój wygląd to poprzedni podobno z automatu zostaje przekazany do NBA i oni nim rządzą w ramach linii Hardwood Classic dlatego nie ma czegoś takiego jak w NHL czy NFL gdzie nie ma problemów aby zespół wrócił na stałe dokładnie do tego samego brandingu co mieli kiedyś tylko musi to być w jakiś sposób inne. Aczkolwiek w przypadku Clippers to sam liczę że mimo wszystko kiedyś zdecydują się na retro z lat 90-tych. Lepsze foto parkietu Mavs, podłoga ma kolor szary podobnie jak u Nets: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 4 godziny temu, Pepis21 napisał: Zasadniczo są dwa powody tego. Pierwszy to Donald Sterling (plus to, że byli słabi w tamtym okresie) a drugi to w 2014 przy okazji powrotu Hornets czytałem, że jeżeli dany zespół zmieni swój wygląd to poprzedni podobno z automatu zostaje przekazany do NBA i oni nim rządzą w ramach linii Hardwood Classic dlatego nie ma czegoś takiego jak w NHL czy NFL gdzie nie ma problemów aby zespół wrócił na stałe dokładnie do tego samego brandingu co mieli kiedyś tylko musi to być w jakiś sposób inne. Aczkolwiek w przypadku Clippers to sam liczę że mimo wszystko kiedyś zdecydują się na retro z lat 90-tych. Lepsze foto parkietu Mavs, podłoga ma kolor szary podobnie jak u Nets: Nie wiem, jakoś mi te szare parkiety siebie podobają, ciężko mi się oglądało nets, choć mam wrażenie że ich parkiet był ciemniejszy i może dlatego miałem z tym problem Zobaczymy jak ten będzie się na żywo prezentował Cała reszta, poza odcieniem klepek mi się bardzo podoba Zresztą Mavs mają jeden z lepszych brandów bo i kolory są super i koń mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Hawks city, pierwsza realna fotka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 2 godziny temu, Pepis21 napisał: Hawks city, pierwsza realna fotka: Trochę bazarowy wzór Choć inne hawks też mnie nie powalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Lepsze designy robią na Filipinach za 500 peso ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Czcionka jak z serialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 32 minuty temu, Eliasz napisał: Czcionka jak z serialu? Nie do końca ta sama ale tak, prawdopodobnie to właśnie serial Atlanta jest inspiracją dla stroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nets pokazali swoje alternatywne: A także wyszedł przeciek alternatywnych Suns: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Brak wyobraźni projektantów mnie zwyczajnie dobija Suns wyglądają jak jazz Nets jak treningowe Gówno gówno i kolejne gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Walka o miano najbrzydszych koszulek w lidze jest w tym roku wyjątkowo wyrównana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nets taka cała czarna byłaby spoko gdyby ten napis na klacie był JAKIŚ.Duża część tych jerseyów to padaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Sporo dzisiaj alternatywnych strojów zostało zaprezentowane, na pierwszy ogień Orlando Magic: na drugi Los Angeles Lakers: na trzeci Timberwolves: a na czwarty i ostatni Hornets, którzy dodali do strojów również alternatywny parkiet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Teraz wszystkie drużyny mają logo majka na koszulkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 11 godzin temu, ptak napisał: Teraz wszystkie drużyny mają logo majka na koszulkach? Tak, od sezonu 20/21 wszystkie koszulki alternatywne (czy Statement jak woli je nike nazywać) mają Jumpmana zamiast Swoosha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) Trochę zaległości. Na wstępie alternatywny Nuggets: Pierwsze realne zdjęcie alternatywnego Grizzlies (swingman): Bulls zmienili sponsora z Zenni na Motorolę (to trzeci zespół Motki): City Spurs (Ignazz je wrzucał już w temacie Spurs ale pozwolę sobie wkleić raz jeszcze): Wszystkie koszulki w tym sezonie będą miały naszywkę na cześć Billa Russella. Celtics dodatkowo dodali numer 6 do pomalowanego: EDIT: Oraz faktycznie zmienili środek: Parkiet Spurs na 50-lecie: Parkiet retro Pistons: Edytowane 26 Września 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Kilka alternatywnych Blazers (zakończyli umowę z tym kryptoscamem): Clippers: Mavericks: Pełny widok na parkiet Celtics: EDIT: Zapomniałbym. Parkiet Grizzlies: oraz alternatywny Knicks (na razie też bez sponsora, być może są w trakcie negocjacji przedłużenia z obecnym tak jak Heat byli): Edytowane 3 Października 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 City Sixers w wersji swingman: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi