MarcelW. Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 W dniu 13.08.2022 o 03:33, josephnba napisał: Niekoniecznie Nie poznałem go w pierwszej chwili bo alkohol "delikatnie" wpłynął na jego rysy twarzy Raczej starość, chłop nie pije ponad 30 lat ( jakiś świeży wywiad ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Chyba najlepsze stroje jakie Suns kiedykolwiek mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Nets również pokazali oficjalnie swoje retro: To zostali tylko Heat i tajemnicza drużyna do odsłonięcia w kwestii retro. Obie mają mieć białe stroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) 2k zrobiło przecież nowych trzecich dla Blazers oraz Grizzlies: Memphis mają mieć nazwiska poniżej numerów jak na pozostałych dwóch koszulkach. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ostatnie drużyny z klasycznymi strojami na ten sezon. Pierwsza to Heat: A druga to Rockets, która okazała się być tą tajemniczą niebędącą w przeciekach: Cały strój jest powrotem do 1967 czyli roku kiedy Rockets powstali ale co ciekawe tego typu spodenki były używane przez nich tylko w meczach przedsezonowych oraz sesji zdjęciowej, brak jest dowodów jakoby były one noszone w czasie sezonu gdzie pojawił się wzór z pasami po obu stronach nogawek. Przy okazji Rakiety zastrzegą numer Elvina Hayesa (prawdę mówiąc myślałem iż dawno już to zrobili) czyli 44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 to tylko stroje, ale jak sie mozg przyzwyczai do pewnych obrazow, to nijak nie polubi 'nowych'. 'rakiety' na zolto-zielono?! - okropne!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) Heat miodzio, zawsze mi się te stroje podobały Od razu przypominają się potyczki z Knicks, które jakimś dziwnym trafem Heat zawsze przegrywali, choć to oni zazwyczaj byli faworytem Bardzo lubiłem tamte "Żary" Nawet 10tke nosiłem na meczach jak Timmy Rockets stoczą naprawdę wyrównaną walkę o tytuł najgorszego jerseya świata Edytowane 1 Września 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Heat świetne. Te z Rockets też mi się podobają, choć ja nie kojarzę tych kolorów. Jednak dopasowanie i wygląd jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Stroje Heat - jak to zazwyczaj u nich bywa są świetne. Za to te Rockets... cóż, będzie w lidze choć przez chwilę jakaś bieda-namiastka Seattle Supersonics. Nie są takie najgorsze tylko kolory dziwne dla Rakiet ale oglądać ich drużyny i tak nie zamierzam więc w sumie wszystko jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) W dniu 23.08.2022 o 22:18, Pepis21 napisał: Chyba najlepsze stroje jakie Suns kiedykolwiek mieli. Po prostu kojarzą sie z finałami i zespołem Barklaya. Sentytment. Kibicowałem im wtedy strasznie ale na Jordana nie było siły Edytowane 1 Września 2022 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 36 minut temu, marceli73 napisał: Po prostu kojarzą sie z finałami i zespołem Barklaya. Sentytment. Kibicowałem im wtedy strasznie ale na Jordana nie było siły Też je uwielbiam, jedyne które mogą z nimi konkurować to the valley Gdyby można było kupić the valley Hilla lub właśnie barkleya to bym się nie zawahał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Nowe alternatywne Pistons: Nowy parkiet Mavs: Nowy parkiet Cavs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Te DET są tak fatalne ze „Harden” posiwiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Może nie fatalne, ale takie zwyczajnie bez wyrazu Oczy mi nie krwawią, ale też nie zapamiętam tych koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Mizeria straszna no, kolejne treningowe koszulki. Te Grant Hill vibe są takie dobre, że Pistons będą mieli byc może jednocześnie najlepsze i najgorsze koszulki w tym samym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 mi sie dobrze te koszulki kojarza. z ptb drexlera! spoko calkiem. i na grajkach tez to, jednak, inaczej wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Mi się od razu skojarzyło to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Kolory jak u 76ers, czcionka jak u ptb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 38 minut temu, kcp78 napisał: Kolory jak u 76ers, czcionka jak u ptb... Sugerujesz że Pistons chcą być kimś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 11 minut temu, josephnba napisał: Sugerujesz że Pistons chcą być kimś innym? to tylko koszulki, na boga!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi