ryba83 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie wiem dlaczego ale podobaja mi sie te nuggets, cos mnie w nich urzeklo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nuggetsi fajni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nuggets piękne nawiązanie do klasyki chociaż jedno co popsuli to to, że numer powinien być na lewej piersi nie na prawej jak w oryginale. Ja mam za to zdjęcie alternatywnych spodenek OKC Thunder: http://i.ebayimg.com/t/OKLAHOMA-CITY-THUNDER-Sz-L-Navy-Alternate-Swingman-Revolution-30-Shorts-/00/s/MTEyOVgxMDAw/$(KGrHqN,!qME+n(9!cdiBQYGyH!2+!~~60_57.JPG Koszulka za to ma być coś w ten deseń: Zresztą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Blazers wyglądają świetnie! Natomiast Thunder bardzo dobrze się zapowiada - minimalistycznie, ale z klasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Thunder nareszcie zmierzają w jakąś nową ścieżkę, może w przeciągu najbliższych lat odejdą od tych beznadziejnych podstawowych strojów. Spodenki świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To nie koniec nowości na ten sezon. Spurs zmieniają wygląd parkietu, od dziś wygląda on tak: Natomiast GSW oraz LAC mają dostać trzecie w tym stylu: projekty by Conrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Ten niebieski Clippersów stał się ich oficjalnym trzecim strojem. Zagrali w nim meczu przedsezonowym. Strój Thunder(wg 2k Thudner) trzeci za to wygląda tak: I raczej nie jest to fanowski wymysł. Bobcats natomiast dostało nowy parkiet w którym pomarańczowy został zredukowany do minimum: EDIT: Także Lakers mają swój nowy parkiet: https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/69178_10151285326666457_1900847081_n.jpg Edytowane 11 Października 2012 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Co o tym mysliCie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 masarka Panie, ot co. nic nie przebije szerszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jak dla mnie bomba! choc w sumie wolalbym by bylo to prostsze logo cos jak grizzlies ale nie jest zle i faktycznie duzo bardziej noworleanskie o hornets sie nie ma co bac, przejdzie do charlotte i powrocimy do korzeni, choc niestety sukcesy klubu charlotte hornets pozostana z pelicans szkoda, ze bobcats zmienili stroje, bo poprzednie w barwach hornets prezentowaly sie idealnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 bez sensu to wszystko, już najdziwniejsze że to Hornets nawet pasowało do NO, logo na parkiecie przypominało mi trochę, nie wiem czy dobrze kojarzę, saints znaczek czy lui tech. ps. w sumie ten pelikan i to logo całkiem ładne, ale jakoś ... no niewiem pelikany, niby te wszystkie tygrysy i inne temu podobne nazwy są strasznie sztampowe ale to do mnie nie do końca przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Świetne te logo, to już pewne i oficjalne? Jeśli tak to zastanawiam się jak mogą wyglądać koszulki w tych barwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 nie sadze by to bylol juz to logo, tym bardziej, ze do ligi nie wplynely jeszcze nawet papiery ale nie mialbym nic przeciwko temu el, ten motyw z "saintsow" bedacy rowniez we fladze miasta czy luizjany zostal dodany jako alternatywne logo hornets po przenosinach do okc co wiecej barwy hornets pasuja mi calkiem niezle do mardi grass i klimatu NO ale jak widac miejscowi chca miec cos, co jest kojarzone z ich regionem nie dziwi mnie to wcale i jesli bedzie oznaczalo rowniez powrot hornets do charlotte bede mega happy pelikany kojarza mi sie z klimatem retro i florydy ale to jest jakas inna odmiana pelikanow, wiec czemu nie a swoja droga bylby hardkor gdyby zespol nazwano huragan:) ciekawi mnie jeszcze jakie zwierzaki sa tam na moradlach, choc gators zajete juz przez florida university... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jeśli potrzebują jakiegoś swojego akcentu to w sumie szerszenie powinny im pasować ich tam podobno całkiem sporo jest w Luizjanie, w sumie to te szerszenie poza oczywiście zbieżnością z nazwą miasta, bardziej pasują do NO niż do Charlotte. Ogólnie to nazwa bobcats jest beznadziejna i obecnie mało aktualna skoro właściciel się zmienił ( koty Boba ja pi****le ) ale kolory w Charlotte mają teraz całkiem ładne, trykoty też ok, mogli by tylko się przemianować na np. wildcats. Tak czy inaczej ciesze się że w Utah Jazz się przyjął z tą nazwą to trochę jak z tą baletnicą, niewiem co sobie myślą w NO że jako "Pelikany" zaczną nagle ściągać więcej widowni, wygrywać spotkania, przecież to czysty absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Drużyna z Nowego Orleanu powinna się nazywać New Orlean Trumpets x] W końcu to miasto jazzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Drużyna z Nowego Orleanu powinna się nazywać New Orlean Trumpets x] W końcu to miasto jazzu dlatego nazywali się Jazz aż im Utah nie podpieprzyło nazwy mogli by im teraz oddać słuchajcie a nie jest tak, że NBA ma listę nazw dla drużyny które mogą być użyte lub na jakie można zmienić? coś pamiętam, że takiego było jak była zmiana nazwy na OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Utah nie podpieprzyło nazwy, tylko przeniosło się z NO do SLC. A nazwa została, jak np. przy Lakers po przeniesieniu się z Minneapolis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 przecież dałem - myślałem, że to wystraczy do tego by zrozumieć to jako żart jednak się myliłem.... wiadomo, że nie można komuś zabrać nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 O widzisz przeoczyłem, ale wybacz mam gorączkę drugi dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tak apropo pelikanów http://nba-funny-photos.blogspot.com/2012/06/anthony-davis-unibrow.html http://1.bp.blogspot.com/-dmNy6-I1IkE/UMDe1tbUAbI/AAAAAAAAPdc/zSa-lPku3M8/s1600/new-orleans-pelicans-anthony-davis-unibrow-new-mascot-funnynba-photos-funny-nba-jokes-2012.jpg ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi