Pepis21 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Daje nowy temat bo nie będę pisał o tym w temacie z butami czy koszulkami. Tak więc od początku. Stern chyba wierzy w szybki koniec lockoutu (szczególnie, że w NFL się to udało) bo jest logo AS 2012, które to wygląda tak: Wizards pokazali swój nowy parkiet treningowy, a zazwyczaj parkiet treningowy=meczowy. Tak więc miałby on wyglądać tak o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Powiem szczerze ze ten parkiet wyglada bardzo stylowo i nowoczesnie - podoba mi sie z malym ale - dc z tą ręką wyjeta chyba z jakiegos horroru ;] - jezeli tam zamiast dc pojaiw sie logo WIzzards bedzie mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 skoczek, ta reka to jest nawiazanie do starego logo wizards -> bullets z lat 90-tych imo ok parkiet ladny, choc mnie przypomina bucks za bardzo fajnie, ze cieniuje sie pole pomiedzy pomalowanym a trojka ale ja powrocilbym do malowania tego fragmentu boiska jak w 2 polowie lat 90-tych (hornets, raptors, rockets, grizzlies) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyJuliet Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ten parkiet wyglada bardzo stylowo i nowoczesnie - podoba mi sie z malym ale - dc z tą ręką wyjeta chyba z jakiegos horroru ;] - jezeli tam zamiast dc pojaiw sie logo WIzzards bedzie mistrz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 wszystko co wyglada inaczej niz stary parkiet Wizards jest fajne, tak samo jak wszystko co zastąpi te ch**owe złote jerseye :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dobra ten temat niech też będzie dla nowych koszulek z NBA. Mavs nowy alternatywny: Fajnie, że wracają do granatowej koszulki choć szczerze myślałem iż stara wyjazdowa stanie się trzecią to jednak tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Za użytkownikiem Math2 z CCLSC Alternatywny Jazz - Alternatywny Kings - Alternatywny Mavs - (Koszulka Los Mavs dostanie ten sam kolor) Alternatywny Sixers - Cav Fanatic - Magic dostaną koszulkę Noche Latina z napisem El Magic Filmik z resztą: http://www.youtube.com/watch?v=c-Xle091dLU (Brakuje kilku koszulek mam nadzieję, że 2k się zreflektuje i jednak się znajdą normalnie albo szybko zostanie wydana łatka dodająca je.) Dziwią mnie koszulki Jazz bo o ile mi wiadomo to dotychczas obowiązywała zasada, że muszą upłynąć dwa sezony zanim zespół będzie mógł dodać trzeci strój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 pepis uwielbiam twoje update'y:) kings mi sie strasznie podoba. co do tych 2 sezonow, faktycznie takie sa reguly, moze wiedza cos czego my nie wiemy, czyli, ze sezon 2011/12 sie nie odbedzie i gra jest juz zrobiona pod 12/13:D tak siak dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Za CCSL i NBA 2k, nowe stroje na ASG: http://imgim.com/wp000114.jpg http://imgim.com/wp000108.jpg Jak dla mnie to Adidasowi zaczyna brakować pomysłów. Buty dla Kevina Love'a: http://solecollector.com/news/361-Degre ... iled-Look/ Logo dziwnie podobne do starego loga Force od Nike i taki mocno klasyczny wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Poraz kolejny za Uni-Watch (a jednak okazuje się, że wszystkie Retro były w 2k12). Przedstawione retro stroje, które będą użyte w tym sezonie, na szczególną uwagę zasługują swetrowe stroje rozgrzewkowe: Reszta tutaj: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 lol swietniee wyszywane sa te logotypy! czyli potwierdzily sie przecieki + dla memphis i spurs nie podobaja mi sie clipps ale u zaden zespol nie ma na to wplywu przeciez. plus za nauke historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Może nie NBA, a PLK, ale dzisiaj na treningu pokazano stroje naszego rodzimego meczu gwiazd. Choć robione pod kolory sponsora (aż mnie zdziwiło, że Spalding się na to zgodził bo zazwyczaj dawał zwykłe katalogowe kolory) to jednak na mnie robią wrażenie. Południe (gospodarz): Północ (goście): Nie wiem czy nie pokuszę się o stwierdzenie, że nawet ciutek ładniejsze od tego co Adidas przygotował na ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 na plus. nie sa przesadzone, choc szczerze mowiac nie cierpie tego wzoru strojow to samo ma zastal i turow imo duzo ladniejsze maja czarni slupsk, choc tez bym je dopracowal ale koncepcja super nie wiedzialem, ze karnowski jest az tak wielki widzialem go w katowicach na me gralem z kuligiem w wakacje i tak jak przy nium wyglada... damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Grałeś z Kuligiem? Ja typa jeszcze kojarzę z meczów ze Stalówką w pierwszej lidze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 mecz gwiazd PLK < Wizards-Sacramento ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Koszulki USA na olimpiadę w Londynie i nowe logo USA Basketball: http://nikeinc.com/news/basketball-nike-hyper-elite-uniform-and-nike-lunar-hyperdunk-2012#/inline/7903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 w kolorze wyglada duzo lepiej niz czarno-biale choc to stare logo usa basketball kojarzylo mi sie z dream teamem i w tym wypadku wolalbym by nie zmieniali choc fajne to nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak wiemy mecz z Toronto Raptors był ostatnim spotkaniem Netsów jako New Jersey. Od nowego sezonu drużyna Jay-Z i Prokrhorova przenoszą się do Brooklynu. Oficjalna prezentacja logotypów (nie wiem czy koszulek również) ma się odbyć 30 kwietnia, ale jak to w dzisiejszych czasach bywa są przecieki. O to logo: oraz zdjęcia czapki: W moim odczuciu same logo złe nie jest, tylko kolorystyka ciekawi bo Prokhorov mówił coś o złocie, którego tutaj brakuje. Oraz nowe logo Playoffów (dałem Clippów bo ich wersja koloru najbardziej pasuje do ogólnej): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 logo netsow ok ale te nowe logo play off mi nie pasuje, stare bylo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No logo Nets całkiem fajne, oldskulowe z nawiązaniami do poprzedniego, ale lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi