Skocz do zawartości

Loga, parkiety i inne rzeczy związane z NBA.

Pepis21

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Retro Cavs (pomiędzy bokami a paskami powinna być przerwa, więc zepsuli to niczym M&N):

City Clippersów:

exclusive-leak-first-official-look-at-th

Parkiet Blazers na NBA Cup:

G0hrWBLaMAUp0cj?format=jpg&name=large

Logo Heat w stylu Miami Arena, które było użyte na City z serii Vice:

miami-heat-fuel-vice-speculation-with-neNie wiadomo w jakim celu będzie użyte, ale zarejestrowali je w urzędzie.

City Celtics:

leaked-first-look-at-boston-celtics-2025leaked-first-look-at-boston-celtics-2025

Taka trochę nieaktualna ta Bostonu ;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zaniedbałem trochę temat.

Jazz City (przekolorowana wersja z lat 17-20):

Cavs retro:

CLE_CT_4.jpg

oraz City (inny wariant z 22/23):

breaking-cleveland-cavaliers-2025-26-cit

Suns alternatywny:

Bulls City (przekolorowana wersja z 17/18):

G3rdTSfWUAAd2dN?format=jpg&name=large

Grizzlies City (przekolorowana wersja 20/21):

G41Wh5vXkAAPBV6?format=jpg&name=large

Mavs City (przekolorowana wersja z 20/21):

Wolves (City z sezonu 18/19 tyle że tym razem ze specjalnym parkietem):

Knicks City:

new-york-knicks-2025-26-city-edition-jer

Warriors City (inna wersja kolorystyczna tego z 19/20):

Hornets City (przekolorowany z 21/22):

breaking-charlotte-hornets-2025-26-city-breaking-charlotte-hornets-2025-26-city-

Spodenki do City Celtics:

G41Wh5yXsAAflvd?format=jpg&name=large

Parkiet City dla Bucks oraz Kings:

G3uqS-SWAAAY-2A?format=jpg&name=large

G3kbqxBXwAEe6yM?format=jpg&name=large

City Spurs (20/21):

fiesta-is-back-san-antonio-spurs-2025-26

Parkiety na NBA Cup:

Chyba nadrobiłem wszystko.

8 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Zaniedbałem trochę temat.

Jazz City (przekolorowana wersja z lat 17-20):

Cavs retro:

CLE_CT_4.jpg

oraz City (inny wariant z 22/23):

breaking-cleveland-cavaliers-2025-26-cit

Suns alternatywny:

Bulls City (przekolorowana wersja z 17/18):

G3rdTSfWUAAd2dN?format=jpg&name=large

Grizzlies City (przekolorowana wersja 20/21):

G41Wh5vXkAAPBV6?format=jpg&name=large

Mavs City (przekolorowana wersja z 20/21):

Wolves (City z sezonu 18/19 tyle że tym razem ze specjalnym parkietem):

Knicks City:

new-york-knicks-2025-26-city-edition-jer

Warriors City (inna wersja kolorystyczna tego z 19/20):

Hornets City (przekolorowany z 21/22):

breaking-charlotte-hornets-2025-26-city-breaking-charlotte-hornets-2025-26-city-

Chyba nadrobiłem wszystko.

Fajne te boiska chociaż czasami nie widać zawodników na nich podczas transmisji. A Z drugiej strony. Mozna na jakis cup specjalne boiska przygotować A NA FINAŁY to juz nie. W tym roku finały wyglądły jak zwykłe mecze w regularze. Mowa o parkiecie oczywiście. 

W dniu 3.11.2025 o 23:54, marceli73 napisał(a):

Fajne te boiska chociaż czasami nie widać zawodników na nich podczas transmisji. A Z drugiej strony. Mozna na jakis cup specjalne boiska przygotować A NA FINAŁY to juz nie. W tym roku finały wyglądły jak zwykłe mecze w regularze. Mowa o parkiecie oczywiście. 

Uważam to za dużą zaletę 

mi się te parkiety średnio widzą bo często piłka znika człowiekowi z oczu 

zbyt jaskrawe, za dużo sie na nich dzieje 

W dniu 3.11.2025 o 21:22, RonnieArtestics napisał(a):

@Pepis21 tak btw chciałem powiedzieć dzięki za 14 lat pracy, niezły wariat z ciebie że to konsekwentnie wrzucasz dla kilkudziesięciu nas :) 

Dzięki :)

W dniu 3.11.2025 o 23:54, marceli73 napisał(a):

Mozna na jakis cup specjalne boiska przygotować A NA FINAŁY to juz nie. W tym roku finały wyglądły jak zwykłe mecze w regularze. Mowa o parkiecie oczywiście. 

Zobaczymy czy to się potwierdzi.

Spurs zapowiedziało (podobnie jak Jazz o czym zapomniałem napisać), że ich City będzie również używane w sezonie 26/27:

Do tego jest parkiet, ale inny niż w sezonie 20/21

Knicks:

made-by-kith-new-york-knicks-2025-26-cit

Spodenki do Hornets (Hugo wygląda delikatnie inaczej niż ten z poprzedniego postu):

• 2 miesiące temu...

Koszulki oraz parkiet na ASG:

HAPDHbhXgAAvWXn?format=jpg&name=large

NBA-All-Star-Court-16x9-1.png

Atlanta w przyszłym sezonie wraca do kosuzlek MLK z sezonu 20/21 (nie wiadomo czy jako pełnoprawne City czy tylko na MLK Day i ew. BHM). 

Do tego są pogłoski jakoby Wolves i Rockets mieli otrzymać nowe stroje a ci drudzy także i identyfikację. 

Edytowane przez Pepis21

• 2 tygodnie później...
W dniu 22.12.2023 o 12:45, Pepis21 napisał(a):

Opinia jest bardzo dobra. 361 w ostatnich latach zrobiło bardzo mocny skok jakościowy oraz technologiczny. Obecnie trzecia Chińska siła po Li-Ningu i Ancie. Prócz Joka mają jeszcze Gordona i Dinwiddiego. Na Aliexpress można kupić ich produkty. Model w którym obecnie gra Jokić (Big 3 Future) na razie dostępny jedynie w wersji Low z tego co patrzyłem.

Powiem tak, Chińske marki zaczynają się coraz bardziej rozpychać łokciami i tak naprawdę tylko słaba dostępność i serwis klienta ich blokuje przed tym aby zdetronizować zachodnie marki.

Właśnie wczoraj dotarła do mnie moja para Joker 1 "Denver" i wrażenia jak najbardziej pozytywne, but jest leciutki bardzo wygodny, cena przystępna, tym bardziej, że przesyłka z Chin jest - uwaga - darmowa, a jeszcze można znaleźć kod rabatowy, żeby było taniej. Przesyłka przyszła po 9 dniach, co patrząc na moje przeboje z Fanatics chociażby jest czymś nieprawdopodobnym. Polecam sobie zerknąć na stronę 361, skończył się okres rozruchu i idą już na grubo,  teraz prawie wszystkie modele są dostępne w pełnej rozmiarówce i są to naprawdę bardzo solidne i ciekawe produkty i myślę, że już konkurencyjne do drogich i często słabo dostępnych Jordanów.

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Właśnie wczoraj dotarła do mnie moja para Joker 1 "Denver" i wrażenia jak najbardziej pozytywne, but jest leciutki bardzo wygodny, cena przystępna, tym bardziej, że przesyłka z Chin jest - uwaga - darmowa, a jeszcze można znaleźć kod rabatowy, żeby było taniej.

Kupowałeś na Ali? Tam praktycznie zawsze jest jakaś większa bądź mniejsza promka (poza Antą, te nawet z nią są na Ali drogie, więc bardziej się opłaca brać np. z SKStore). Obecnie mam dwie pary od 361° (jedną do grania, drugą na codzień) oraz jedne Xtepy i na chwilę obecną nie zamierzam wracać do zachodnich marek. 

13 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Kupowałeś na Ali? Tam praktycznie zawsze jest jakaś większa bądź mniejsza promka (poza Antą, te nawet z nią są na Ali drogie, więc bardziej się opłaca brać np. z SKStore). Obecnie mam dwie pary od 361° (jedną do grania, drugą na codzień) oraz jedne Xtepy i na chwilę obecną nie zamierzam wracać do zachodnich marek. 

Nie, brałem z oficjalnej strony, wspominałeś coś o Ali ale nigdy tam nic nie kupowałem, obadam temat na przyszłość.

Za chwilę mają dropnąć Jokery 2, ten model Denver wygląda kozacko, a ma być droższy o 4 dychy od jedynek :)

edit. nie widzę tego modelu Denver na Ali albo coś szukać nie umiem

znalzałem

https://pl.aliexpress.com/item/1005008186888019.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=21912768231&albag=170536284893&slnk=&trgt=dsa-1642801257570&plac=&crea=780535231674&albad=780535231674&netw=g&device=c&mtctp=&memo1=&albbt=Google_7_search&aff_platform=google&albagn=888888&isSmbActive=false&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gad_campaignid=21912768231&gbraid=0AAAAAD2chG70n1z50KhpaCGfUveUDoNoG&gclid=Cj0KCQiA49XMBhDRARIsAOOKJHYWcLDiPpY9w6R1QYw5bgybL1halNXUik12babjHxmXtl3I6TFUEeoaAv-hEALw_wcB

rzeczywiście taniej o prawie 5 dyszek, dzięki za cynę

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Nie, brałem z oficjalnej strony, wspominałeś coś o Ali ale nigdy tam nic nie kupowałem, obadam temat na przyszłość.

Na Ali z 361 masz dwa sklepy Official Store i Global Store, oba legitne. Warto je przeglądać a nie patrzeć po wynikach wyszukiwania, bo często się zdarza, że mają np. Team Jokery wystawione po dwa razy i jedne są tańsze od drugich.

Z cyklu „Inne rzeczy związane z NBA”.

Ostatnio po raz pierwszy miałem okazję odwiedzić oficjalny NBA Store podczas pobytu w Londynie. Będąc z Wami szczery przerosło to moje największe oczekiwania! :D

croWNCw.jpeg

To nie tylko sklep ale koszykarski experience! Obiekt ma aż 3 piętra i znajdziemy w nim nie tylko aktualne meczowe Jerseye ale dużo regularnych T-Shirtów, bluz, przypinek, akcesoriów i wiele, wiele więcej. Wiadomo w wyprzedaży dużo mercha Magic i Grizzlies z ostatniego London’s Game. Poza tym istnieje dużo sekcji poświęconych retro (Jerseye i Merch Mitchell & Ness) a nawet WNBA. :)

Na miejscu możecie podejść do dotykowego ekranu i zaprojektować swoją koszulkę, dowolnej drużyny, w dowolnym kolorze (dostępne podstawowe 3 kolorystyki), wybrać rozmiar a następnie wyszyte nazwisko/ksywę na koszulce. Po złożeniu takiego zamówienia specjalne maszyny szwalnicze przygotują Wam customizowaną koszulkę „od ręki”! :D

Dodatkowo za szybami można podziwiać Jerseye, buty, karty i inne memorabilia z autografami - były game worn buty Tatuma z autografem, koszulki i karty z podpisem chociażby Paytona, Mutombo czy Olajuwona ale największy podziw wzbudziła we mnie oczywiście podpisana Jersey idola - Kobiego Bryanta!

PkbE37l.jpeg

Można było również przyłożyć dłoń do specjalnie wygrawerowanych piłek z odciśniętymi dłońmi koszykarzy by porównać rozmiary - osobiście nie odstaje mocno od Curry’ego ale Antek to już zupełnie inna historia… :P

P5aubtc.jpeg

Jeśli będziecie mieli kiedyś okazję być w Londynie (lub w innych miastach gdzie są oficjalne NBA Store - Mediolan, Paryż lub Berlin) to naprawdę polecam!

Edytowane przez Raven2156