ptak Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia W dniu 10.04.2025 o 00:09, Pepis21 napisał(a): Jest i całość: Więcej fotek po kliknięciu w link. Tak że pierwsze City na nowy sezon odhaczone. Z innych wiadomości to podobno Lakersi mają dostać nowy alternatywny zestaw. Zielony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia W dniu 12.04.2025 o 07:49, ptak napisał(a): Zielony? Cyraneczkowy. Ogólnie wzięli City z sezonu 21/22 i pomalowali go w barwy z drugiej połowy lat 90-tych. Podobno w nowym sezonie ma być dużo przekolorowanych City z poprzednich lat. Jeszcze info o Magic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Oby tylko Magic nie poszli w stronę "minimalizmu" co jest ostatnim czasem bardzo popularne, bo ich logo mimo kilku drobniejszych przemian jest dość kultowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Nie chce mi się szukać, ale wydaje mi się iż sam postowałem tutaj te granatowe 76ers, które koniec końców były nieużyte. Ewidentnie pokazuje to iż seria City się wyczerpała i powinni pomyśleć nad zmianami. Ja bardzo chętnie widziałbym serię Rewind (Czyli coś jak Reverse Retro w NHL), ale nie zmienianą co sezon a co najmniej co dwa aby za szybko nie stracić pomysłów (można by też ją dawać naprzemiennie z City jeśli już by mieli ją zostawić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Potwierdzenie tego czego się mówiło od dłuższego czasu: Ja osobiście wolałbym wersję 97-00 czyli z czerwoną obwódką wokół wordmarku no ale w nich się do finałów nie dostali a The Answer nie zdobył MVP. Przy okazji spodenki z tego obrazku z Locker Vision są źle zrobione, bo one nie miały trójkątów przy rozpierdakach. Czy to tylko błąd w grafice czy tak będzie serio to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Rebranding Orlando Magic https://www.cbssports.com/nba/news/look-magic-unveil-new-logo-uniforms-in-1990s-inspired-rebrand-ahead-of-2025-26-season/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Logotypy: Parkiet: Stroje: Imo nie jest najgorzej, choć można było zrobić to lepiej. Przecieki spodenek Knicks tj. alternatywne oraz city (biała wersja tych z sezonu 21/22): Przy okazji podobno poza Sixers retro mają dostać Cavs (trzeci z lat 05-10), Timberwolves (ten sam co w sezonie 18/19) oraz Mavericks z Grizzlies (te same co w sezonie 20/21). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Magic bardzo spoko ta biała jest szczególnie ładna i najbardziej nawiązuje do pasiaków Magic z czasów hardawaya spodenki Knicks te pierwsze sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Proste ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 31 minut temu, ignazz napisał(a): Proste ładne. Trochę za proste jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Trochę za proste jak dla mnie Taka pidżama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 7 godzin temu, ignazz napisał(a): Proste ładne. Tak nie będą one wyglądać. To zwykły na szybko mockup zrobiony aby footyheadlines miało o czym newsa napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Myślałem że treningowe. Mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Znaczy ogólnie to Spurs mają dostać nowe alternatywne (stąd nie było ich na prezentacji nowego sponsora) i mają być one szare, ale to jedyne co wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 6 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Tak nie będą one wyglądać. To zwykły na szybko mockup zrobiony aby footyheadlines miało o czym newsa napisać. The person who made the mock-up of the statement jersey stated that it isn’t complete. It only has the color, wordmark, and number. It doesn’t include the striping and trim. So this assumption about a minimalist jersey probably isn’t correct. It could just be a recolor of the association and icon jerseys. It could have striping/trim like the 2010’s gray jerseys that had the big spur on the front. Or it could be something else. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Potwierdza to co napisałem. Takie sam mockup zrobili dla Pacers oraz Lakers, też sam wordmark z numerem i bez niczego więcej. Przy czym o ile Spurs i Lakers są potwierdzeni przez Conrada, tak nie kojarzę aby pisał on o Pacers a ja osobiście do Footyheadlines mam takie średnie zaufanie wiedząc ile baboli oni w ostatnich latach popełnili (Basketball Jersey Archive należy od nich). Z drugej strony jest Pro Line Mockup, które właśnie robią te mockupy oraz gdzie jest Casey Vitelli mający swoją wiarygodność, ale nie wiem na ile on ma dostęp do wiedzy takiej jaką ma Conrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Może za czwartym razem im się w końcu uda, bo dalej to nie jest to czego chcą fani (a ci chcą po prostu fioletowej koszulki pasującej do obecnej białej oraz żółtej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi