Xamel Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 DJ zrobil Mayo w jajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dzień 20 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 97 - Spurs 99 play-by-play Magic 98 - Bucks 109 play-by-play Heat 90 - Grizzlies 126 play-by-play Pistons 104 - Hornets 124 play-by-play Timberwolves 125 - Clippers 103 play-by-play Jazz 88 - Bulls 89 play-by-play Trailblazers 93 - Mavericks 95 play-by-play Kings 115 - Sonics 95 play-by-play Nets 84 - Knicks 116 play-by-play Rockets 119 - 76ers 125 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jackie Butler (Grizzlies) – 3 dni (Flu)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Krzemyk, cos nie tak z taktyka twoich Nuggets. wszedzie pokazywalo mi BRAK, wiec jak mozesz to ustaw jeszcze raz taktyke. na chwile obecna leci dokladnie ta sama co wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak mam zmienic ustawienie druzyny, jak na stronie sa znow jakies trojany? Jakie pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ha czyli to jednak nie czytak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak mam zmienic ustawienie druzyny, jak na stronie sa znow jakies trojany? Jakie pomysly?a wchodzisz na http://simbasket.az.pl/ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 do czasu aż go Maslon nie uspokoiwykrakałeś... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Derrick Rose (Knicks) – 19 dni (Broken Collarbone)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pomyliłeś się tylko co do oprawcy... druga kontuzja Rosea od czasu otrzymania Knicks. pierwsza w miarę długa. zobaczymy ile wart jest mój świeżak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ciekawe kto na pick knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 myślisz, że Budinger z Pattersonem nie uciągną zespołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Krzemyk, cos nie tak z taktyka twoich Nuggets. wszedzie pokazywalo mi BRAK, wiec jak mozesz to ustaw jeszcze raz taktyke. na chwile obecna leci dokladnie ta sama co wczesniej. Mieszałem przez telefon i coś się spierdoliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzień 22 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 95 - Timberwolves 115 play-by-play Nuggets 103 - Lakers 106 play-by-play 76ers 92 - Knicks 123 play-by-play Magic 100 - Pistons 117 play-by-play Cavaliers 74 - Celtics 112 play-by-play Grizzlies 81 - Heat 96 play-by-play Suns 106 - Warriors 119 play-by-play Pacers 102 - Bucks 96 play-by-play Hornets 132 - Bulls 122 play-by-play Rockets 95 - Hawks 119 play-by-play Raptors 85 - Nets 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jimmer Fredette (Cavaliers) – 8 dni (Sprained Knee)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 myślisz, że Budinger z Pattersonem nie uciągną zespołu? knicks 6-9 rose 24 11 7 3.5 ... ale w sumie mało meczy grasz, a z -10 można wyjść. mogę Ci sprzedać pick... edit 7-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dzień 23 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 130 - Rockets 113 play-by-play Kings 88 - Timberwolves 107 play-by-play Knicks 108 - Cavaliers 91 play-by-play Lakers 101 - Raptors 117 play-by-play Hornets 103 - 76ers 92 play-by-play Spurs 77 - Sonics 111 play-by-play Suns 103 - Jazz 91 play-by-play Bucks 89 - Pistons 86 play-by-play Hawks 109 - Warriors 101 play-by-play Grizzlies 90 - Pacers 95 play-by-play Mavericks 87 - Nuggets 98 play-by-play Magic 104 - Bulls 117 play-by-play Wizards 99 - Clippers 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Courtney Lee (76ers) – 3 dni (Flu) Roy Hibbert (Jazz) – 9 dni (Bruised Hip)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 knicks 6-9 rose 24 11 7 3.5 ... ale w sumie mało meczy grasz, a z -10 można wyjść. mogę Ci sprzedać pick... edit 7-9 edit 8-9 jeszcze wyjdzie na to, że Rose psuje zespół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Mayo & Ebanks 91 pkt na moim terenie niezla miazga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Bayless też dojebał historyczny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 to prawda mazik, oj i ebanks zrobili razem miazge. siedzialo im niemilosiernie. ktos pamieta, czy inni zawodnicy dokonali podobnego wyczynu co oni i rzucili razem +40 pkt w jednym meczu? cos tam chyba kiedys bylo, ale nie pamietam kto to byl. Bayless też dojebał historyczny mecz nie rozumiem? slutecznosc slaba, ale i tak te 13 dorzucil. a do tego 0 strat, 6 przechwytow. inna sprawa, ze nawet to lepiej, ze wczoraj nie mial takiej skutecznosci jak ebanks czy mayo. lepiej aby naprzemiennie mieli lepsze dni. bo wiadomo, ze predzej czy pozniej nadejda te gorsze. a najwazniejsze sa przeciez zwyciestwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 No jeżeli 0/12 za 3, to nie jest wyczyn historyczny, to ja nie wiem co nim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 No jeżeli 0/12 za 3, to nie jest wyczyn historyczny, to ja nie wiem co nim jest gdyby dobrze przesledziec poprzednie sezony to mysle, ze znalazlby sie jakis lepszy wyczyn pod tym wzgledem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dzień 24 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 90 - Bulls 107 play-by-play Grizzlies 95 - Suns 120 play-by-play Raptors 105 - Pacers 87 play-by-play Hornets 111 - Wizards 146 play-by-play Sonics 102 - Lakers 107 play-by-play Jazz 71 - Nuggets 100 play-by-play Cavaliers 98 - Warriors 100 play-by-play Spurs 79 - Hawks 121 play-by-play Heat 113 - Mavericks 107 play-by-play Rockets 119 - Celtics 133 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi