Cichy Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzień 115 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 113 - Hornets 98 play-by-play Rockets 114 - Lakers 122 play-by-play Celtics 132 - Magic 137 play-by-play Jazz 78 - Timberwolves 108 play-by-play Bucks 103 - Cavaliers 92 play-by-play Pacers 109 - Wizards 117 play-by-play Kings 67 - Grizzlies 116 play-by-play Trailblazers 123 - Nets 110 play-by-play Spurs 78 - Nuggets 104 play-by-play Knicks 90 - Hawks 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Lebron James (Hornets) - 3 days - Jammed Finger----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 jak ktos nie zrobil tego co pisal Xamel to adres nowej strony: http://hosting5269567.az.pl/html Ci co wklejają linki też nie wiedzialem ze to az tak szybko pojdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 no to Blazers maja śliczna ścieżkę do finałów Nuggets Grizz i Wolves mistrzowie , najlepszy zespol regular i zespol ktory mnie zawsze lał w simkach próbnych. Luzik, jak ich juz zesweepuje to w finale bulls lub Nets. bedzie zabawa a poki co cicho sza ale są jeszcze chyba szanse na HCA. nuggets grają wyjazdy z Hawks i Grizz, i u siebie z sonics, a Blazers maja dwa wyjazdy z Rockets i Spurs, i u siebie z clippers. jesliby nuggs przegrali swoje wyjazdy, to moga skończyć sezon 1-2, załóżmy ze ptb ograja i spurs i clippers (teoretycznie pewniaki) to krytyczny jest wyjazd z Rockets. dopiero co wygrałem z nimi ta końcówkę u siebie, wiec pewnie ludzie Mazika wyjdą dyszac żądzą zemsty. wiec dzis dzień krytyczny, po pierwsze hawks musza rozjechac nuggs (licze ze grizz u siebie wygrają), a blazers musza wyrwać to zwycięstwo rakietom. o ktorej ta simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 18p 7rb 12as 21p 10rb 10as 24p 8rb 7as 11p 8rb 8as To tylko Shved w ostatnich czterech meczach Szkoda tych porażek z Magic i Nix, mógłby już być drugi seed na wschodzie, a tak musimy o niego mocno powalczyć, a przeciwnicy w najbliższych meczach bardzo mocni (min. Celtics i Grizz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jaki jest aktualny adres strony, gdzie mozna sie zalogowac i zmienic taktyke druzyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 http://hosting5269567.az.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Krzemo denerwujesz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 :mrgreen: a co jeśli będziemy mieli ten sam bilans, to prawdopodobne ... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 a ja cos z Tobą wygrałem? bo ostatnio bylo 0-2 PS: Geddo sprawdza jakie mamy nerwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 sprawdziłem , 3-1 dla mnie w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Dzień 116 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 140 - Pacers 128 play-by-play Magic 116 - Suns 139 play-by-play Lakers 94 - Timberwolves 88 play-by-play Heat 102 - Hornets 84 play-by-play Kings 70 - Spurs 89 play-by-play Trailblazers 119 - Rockets 101 play-by-play Raptors 122 - Bulls 113 play-by-play Nuggets 73 - Hawks 84 play-by-play Cavaliers 85 - Knicks 119 play-by-play Jazz 83 - Wizards 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 c***owka :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 c***owka :roll:eee przynajmniej moze bedzie zabawa do ostatniego dnia, bo juz zaczynałem z nudow zdychac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 musisz coś przejebać xam, może ze spurs, skrypt lubi namieszać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 wystarczy że wygrasz z Grizz I sonics I nie muszę nic przegrywać ;-) póki co jesteś góra BTW: a Hawks też mają stacji do końca z Bulls o mistrza ... dywizji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Hawks pierw muszą przejść Raptors, którzy mają wyjebane i mogą namieszać z 8 seedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Hawks pierw muszą przejść Raptors, którzy mają wyjebane i mogą namieszać z 8 seedu.no ja tak daleko jeszcze nie patrzę, ale jesli mnie bulls nie przegonia to faktycznie pierwsza runda bedzie prze...ana. Twoich Raptors mozna olac dopiero jak beda na rybkach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dzisiaj chyba pomogłem Ci trochę swoją wygraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dzisiaj chyba pomogłem Ci trochę swoją wygraną bardzo. i jednocześnie nastraszyles przed PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dzień 117 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 85 - Warriors 128 play-by-play Hawks 112 - Heat 85 play-by-play Nets 111 - Knicks 112 play-by-play 76ers 97 - Magic 95 play-by-play Grizzlies 100 - Wizards 98 play-by-play Rockets 103 - Timberwolves 122 play-by-play Celtics 115 - Bulls 124 play-by-play Jazz 99 - Hornets 91 play-by-play Mavericks 109 - Spurs 91 play-by-play Lakers 128 - Pacers 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: David Noel (Nets) – 19 dni (Pinched Nerve) Petteri Kaponen (Pacers) – 7 dni (Severe Migraines) Evan Turner (Lakers) – 8 dni (Bruised Hip)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi