striker Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Pacers zaskakują, pamiętam jak Hopsona wziąłem za minimum ze dwa lata temu, bo widziałem w nim potencjał, ale potem go olałem, widać błąd. moge to samo napisac o giscie tylko pewnie wiecej niz dwa lata zebym jeszcze Kaponena swego czasu season podpisal na 6 lat zamiast na 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 striker czy to Twój najlepszy start od czasu pozbycia się matrixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 striker czy to Twój najlepszy start od czasu pozbycia się matrixa? Jesli chodzi o regular to chyba najlepszy od kiedy mialem Shaqa Ale swego czasu z siejacym postrach Juanem Dixonem doszedlem do finalow konferencji (choc w RS bylem bodaj 6. na Wshcodzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja to nawet nie pamiętam szaka no to powodzenia polamania nóg (zawodników z zespołu)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzień 38 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 106 - Celtics 95 play-by-play Rockets 81 - Pistons 124 play-by-play Wizards 94 - Nuggets 105 play-by-play Heat 82 - Lakers 91 play-by-play Clippers 93 - Timberwolves 104 play-by-play Hornets 100 - Nets 119 play-by-play Sonics 99 - Spurs 104 play-by-play Grizzlies 114 - Kings 97 play-by-play Raptors 91 - Jazz 109 play-by-play Bulls 98 - Cavaliers 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Tom Chambers (Heat) - 51 dni (disc) Derek Smith (Cavs) - 7 dni (hip)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dzień 39 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 99 - Magic 127 play-by-play Trailblazers 128 - Timberwolves 131 play-by-play Pacers 123 - Cavaliers 116 play-by-play Lakers 96 - Spurs 87 play-by-play Nets 121 - Rockets 107 play-by-play Hawks 91 - Bucks 80 play-by-play Nuggets 97 - Celtics 106 play-by-play Kings 74 - Wizards 108 play-by-play Hornets 122 - Mavericks 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:03 Timberwolves 131, Trailblazers 128 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Timberwolves ball: James Harden inbounds the ball to Ronnie Brewer Ronnie Brewer attempts to drive but Danny Ainge steals the ball. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:01 Timberwolves 131, Trailblazers 128 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trailblazers ball: Isiah Thomas shoots a three-pointer from the top of the key. Not good. Donatas Motiejunas(Timberwolves) gets the rebound. Final Score - Timberwolves 131, Trailblazers 128 w 3 sek .... wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jestem w szoku, co wyczyniają Pacers i duet Hopson & Kaponen :shock: Gratki Striker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A ja czuje, że będzie między nami walka o 8 seed DF lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Na to wygląda Tylko, że po meczu z Tobą okaże się, iż na 30 spotkań, ledwie 10 rozegrałem u siebie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 O, nawet nie zauważyłem, że gramy jutro ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 rozwijając mój poprzedni post: w 3 sek moi zrobili akcje w wyniku której był rzut za 3 który mógł doprowadzić do dogrywki? spodziewałbym Sie raczej że kosta przedrybluje pół boiska, albo giles rzuci za 2. tak czy siak było blisko, 3ma na wyjeździe z wolves, i do tego spaprana końcówka, to wolves gonili, moi prowadzili 4ma na 2,5 min do końca. szkoda. aha hawks 3-0 bez CDRa . nice może brooks się zalapie do zespołu sofomorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ... było blisko, 3ma na wyjeździe z wolves, i do tego spaprana końcówka, to wolves gonili, moi prowadzili 4ma na 2,5 min do końca. szkoda. nie, żeby to miało jakieś kolosalne znaczenie ale weź poprawkę, że gram bez swojego lidera 8) przypomnę przy okazji, że mam kilku naprawde porządnych grajków na trade liscie: - Rodney Stuckey: 17ppg, 4apg, 4rpg w z ławki! - Donatas Motiejunas 16,5ppg, 11rpg, 2,8 bpg (54% za trzy) a facet nie jest uwzgledniany w off key players! - Derick Favours: 7,7ppg (57% z gry), 4,8rpg, 1,7bpg w 14 minut!- daj mu s5 a będzie robił cuda - Ronnie Brewer i Jeff Teague wcale nie gorsi niż w latach gdy grajac w s5 robili 15+ppg, poprostu mają pecha, że nie starcza dla nich minut - James Harden: jeden z najlepszych strzelców z dystansu w lidze i świetny zbierający jak na SG - BJ Mullens pełnowymiarowy center, solidny scorer, niezły shotblocker i bardzo dobry kontrakt oczekuję wzmocnienia rotacji czyli Favours, Brewer i Teague mogą pójśc dość tanio za parę Motiejunas+Harden (Stuckey)chciałbym upgrade na PF/C Stuck może isć za młodziaka z jakimiś perspektywami i 2-3 latami rookie contract różne kombinacje dozwolone (ale nie chcę DeAndre ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dzień 40 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 97 - Hornets 78 play-by-play Celtics 92 - Bucks 119 play-by-play Wizards 113 - Cavaliers 120 play-by-play 76ers 77 - Raptors 113 play-by-play Bulls 108 - Spurs 97 play-by-play Warriors 112 - Magic 93 play-by-play Nuggets 110 - Nets 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Buck Williams (Clippers) – 6 dni (Severe Migraines)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no tego to ja się nie spodziewałem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 21pkt, 25zb Aldridge'a robi wrażenie ... ile wynosi rekord ligi w zbiórkach drużyny? Chłopaki zrobili 76 zbiórek ... można powiedzieć że nie czuć braku Ajincy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Most rebounds: 79 (Los Angeles Clippers w 2009, Toronto Raptors w 2013 i Sacramento Kings w 2015) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Daaamn brakło 3 .. i tak miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no tego to ja się nie spodziewałem :|Gratki Qba. W sumie wstyd wyszedł, bo położyli się na parkiecie. A za chwilę Nets i Lakers :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzień 41 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 117 - Trailblazers 99 play-by-play Hawks 108 - Knicks 84 play-by-play Bulls 98 - Heat 107 play-by-play Magic 103 - Lakers 112 play-by-play Celtics 111 - Raptors 104 play-by-play Nuggets 102 - Pistons 94 play-by-play Nets 88 - 76ers 113 play-by-play Hornets 101 - Kings 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kosta Perovic (Trailblazers) – 3 dni (Flu)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi