GeDDo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Roger, co się martwisz? Dostałeś szanse sprawdzenia Monty jako pierwszej opcji w ataku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 q...tczewa dopiero co rozwaliłem hawkami bulls, ograłem nugs, a teraz -20 wp... od sonics? randolph odstawia cyrku w ataku, bogut z krawtzem zbierają 10 piłek w sumie ... o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 niczym trener smuda, kazdego trzeba wyprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mialo byc na odwrot to magic mieli przegrac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Powoli juz zaczyna mi brakowac pomyslow, co robic, zeby przegrywac mecze. Wystawiam juz najwieksze badziewia jakie mam i....wygrywaja co drugi mecz...Pozostaje chyba tylko wystawiac centra na rozegraniu i vice versa ale to juz by chyba za bardzo przegiecie bylo....Pora chyba wrocic do najmocniejszego skladu, bo jak taki wystawiam, to z reguly przegrywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Roger, co się martwisz? Dostałeś szanse sprawdzenia Monty jako pierwszej opcji w ataku :wink: To chyba jedyny plus, zobaczymy co potrafi Monta bez pomocy Wagnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Powoli juz zaczyna mi brakowac pomyslow, co robic, zeby przegrywac mecze. Wystawiam juz najwieksze badziewia jakie mam i....wygrywaja co drugi mecz...Pozostaje chyba tylko wystawiac centra na rozegraniu i vice versa ale to juz by chyba za bardzo przegiecie bylo....Pora chyba wrocic do najmocniejszego skladu, bo jak taki wystawiam, to z reguly przegrywam.nikt nie mowil, ze walka o najlepsze picki bedzie latwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a ja potrafię !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja potrafię. I w ogóle brak awansu do PO od jakiś 10 sezonów będzie intrygującą odmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja potrafię. I w ogóle brak awansu do PO od jakiś 10 sezonów będzie intrygującą odmianą.nuuuda duzo lepiej jest miec mocny zespol i picki leszczy. patrz nets, czy pare lat temu bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dzień 35 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 120 - Clippers 117 play-by-play Jazz 106 - Cavaliers 82 play-by-play Sonics 92 - Nuggets 98 play-by-play Knicks 94 - Bucks 113 play-by-play Timberwolves 122 - Mavericks 94 play-by-play Grizzlies 108 - Hawks 112 play-by-play Raptors 76 - Kings 108 play-by-play Nets 105 - Pistons 89 play-by-play Suns 67 - 76ers 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Greg Oden (Sonics) – 8 dni (Broken Finger)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no i stalo sie drugi sezon z rzedu Hawks sa pierwszym zespolem z 20 zwyciestwami latwo nie bylo na 1.16 do konca grizz doszli na 109-108, na cale szczescie butler sie ztrawelowal, randolph trafil (39-12) bogut zablokowal butlera, ktory w rewanzu sfaulowal CDRa i bylo po balu. uff dobrze ze tablice i sedziowie byli po mojej stronie srednia zbiorek pierwszej 5? 11 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dzień 36 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 102 - Heat 103 play-by-play 76ers 116 - Cavaliers 103 play-by-play Celtics 96 - Nuggets 103 play-by-play Spurs 86 - Jazz 116 play-by-play Pistons 107 - Knicks 96 play-by-play Raptors 121 - Mavericks 109 play-by-play Wizards 97 - Nets 114 play-by-play Hawks 70 - Bulls 120 play-by-play Suns 103 - Warriors 112 play-by-play Timberwolves 149 - Kings 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Chris Douglas-Roberts (Atlanta) - 9 dni (vision)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 omg Hawks - Bulls;o omg Hawks - Bulls;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dziękuję stro za pokazanie miejsca w szeregu. udał się tam teraz i będę grzecznie czekał na wp... w PO. byłem dumny że startu hawks i moja pycha została ukarana. jedyny pozytyw to Brooks w 43 min: 23-18-5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Cóż ja biedny mogę, taqo rzeq nasz DalejLama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 mógłbyś ponarzekac na maslonia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzień 37 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 97 - Bucks 79 play-by-play Spurs 101 - Hornets 102 play-by-play Nets 101 - Cavaliers 115 play-by-play Pistons 98 - Wizards 112 play-by-play Raptors 89 - Grizzlies 82 play-by-play Clippers 87 - Trailblazers 104 play-by-play Pacers 120 - Celtics 96 play-by-play Suns 104 - Timberwolves 115 play-by-play Heat 86 - Hawks 98 play-by-play Knicks 96 - Magic 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rodrique Beaubois (NOH) - 8 dni (vision) Kyrie Irving (Minnesota) - 7 dni (wrist) Thurl Bailey (Magic) - 48 dni (leg)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Z Nets carrer high Monty, ale porażka, za to z Pistons Monta trochę odpuścił i Shved zrobił swój carrer high plus wygrana. Pacers zaskakują, pamiętam jak Hopsona wziąłem za minimum ze dwa lata temu, bo widziałem w nim potencjał, ale potem go olałem, widać błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 moge to samo napisac o giscie tylko pewnie wiecej niz dwa lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi