Xamel Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 CDR na PG? DJ na SG? I ja to przegrywam :|????? to jakis problem? dj gral duzo na sg w nets chociaz z drugiej strony malutki jest, moze brooksa wystawie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 CDR na PG? DJ na SG? I ja to przegrywam :| Xamel powiedział "a" ("CDR 45.0 ppg", "Hawks 85-0"), to teraz musi "b" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Problem? Pomyślałbym, że problem mógłby mieć CDR z rozgrywaniem, ale jak widać nie miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 CDR na PG? DJ na SG? I ja to przegrywam :| Xamel powiedział "a" ("CDR 45.0 ppg", "Hawks 85-0"), to teraz musi "b" nie stresujcie sie tak, to dopiero poczatek sezonu ok ok juz zmieniam na SF wolno mu grac? i moge wpuscic brooksa? dzieki edit: co sie stalo Cichemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 104 - Spurs 100 play-by-play Nets 89 - Bucks 123 play-by-play Pacers 110 - Trailblazers 93 play-by-play Warriors 108 - Cavaliers 97 play-by-play Mavericks 78 - Heat 120 play-by-play Nuggets 106 - Rockets 118 play-by-play Wizards 122 - Hornets 104 play-by-play Knicks 107 - Kings 122 play-by-play Grizzlies 95 - Bulls 91 play-by-play 76ers 117 - Raptors 102 play-by-play Jazz 83 - Lakers 91 play-by-play Timberwolves 99 - Sonics 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Arnett Moultrie (Cavaliers) – 3 dni (Flu) Sidney Green (Mavericks) – 8 dni (Inflamed Appendix) Michael Beasley (Raptors) – 3 dni (Jammed Finger)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Na autopilocie leca: Magic, Bucks, Spurs, Clippers oraz Suns Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzięki DF. Udowodniłeś, że Dorell jest lepszy. W łamaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki DF. Udowodniłeś, że Dorell jest lepszy. W łamaniu.To widzę, że Dorellek jest na ciężkim trading block'u 8) Też miałem pranie mózgu i chyba miałem sporo szczęścia, bo w naszym ostatnim starciu Dorellkowi nie udało się udowodnić jakiś karate-kickiem jego wyższości nad moimi swingman'ami Grizzlies 95 - Bulls 91 play-by-play Gratki Geddo, jak moi pozwolili przy stanie 88:82 na 3 min przed końcem Celtom na zdobycie 11 punktów z rzędu i doprowadzenie do 88:93 to nie qmam :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ha, wiedziałem, że wtopię z Bucks. Zawsze z nimi wtapiam, nieważne jaka jest pozycja w tabeli. All-Time z czterema teamami mam na minusie: Bulls, 76ers, Memphis i Buxx... Ciekawe czy gra ustala każdemu teamowi jakiś niekorzystny matchup z innym teamem. A sezon bardzo ładnie się rozpoczął, Marco kozaczy, Noel świetnie. Shaun mógłby coś trafiać od czasu do czasu, ale jest dobrze. Duet Malone-Laimbeer wygląda zachęcająco, szkoda że ten drugi ma awersję do rzucania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kurde ale Wright na razie rządzi i dzieli, gość w czterech meczach nie zszedł jeszcze poniżej 6 asyst. No i wczoraj wyrównał swój rekord bloków. Shved też niezłe zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki DF. Udowodniłeś, że Dorell jest lepszy. W łamaniu.To widzę, że Dorellek jest na ciężkim trading block'u 8) Też miałem pranie mózgu i chyba miałem sporo szczęścia, bo w naszym ostatnim starciu Dorellkowi nie udało się udowodnić jakiś karate-kickiem jego wyższości nad moimi swingman'ami Czy jest to nie mam pojęcia. Wiem, że w off-season próbowaliśmy się oboje przekonać nawzajem, który jest lepszy. I póki, co w pojedynku Dorellek vs. Michaelek jest 1:0. A nawet 2:0 bo Michaelek ma jammed finger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 U mnie każdy jest na sprzedaż - za odpowiednią cenę, więc nie pojmuje zaskoczenia. I chyba lubisz koloryzować rzeczywistość Stro, skoro zarzucasz mi pranie mózgu. Obawiam się, że w tej kwestii nie ma Tobie równych w Simbaskecie (patrz ostatnie wymiany). PS. Po co te manipulacje? Niemiarodajne zwycięstwo z Raptors, chociaż Beasley grał 28 minut, Wright 35 i różnica widoczna gołym okiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Geeez, wyluzuj DF, co taki spięty chodzisz Sezon ogórkowy, contenderzy (prawie) wszystko wygrywają, legendy dają czadu to nudno jest i trzeba jakoś czas zabić. I Brandanek W. faktycznie wymiata niemiłosiernie, choć wydaje mi się Roger, że coś pokręciłeś z dreb: Jedynym godnym uwagi zawodnikiem, który poprawił się na campach jest Brandan Wright. +5 do inside (83 ---> 88) +3 do drive (77 ---> 80) +22 do drb (73 ---> 95) wydaje mi się, że podskoczył z 93 do 95 PS. Po zastanowieniu się przyznaję Ci rację DF - jakbym musiał się męczyć jeszcze 4 lata z Dorellkiem, też może bym chodził spięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Trzeba było tak od razu, że Ci się potwornie nudzi I znowu coś mi wmawiasz - z chęcią tak klasowego gracza bez maksymalnego kontraktu będę trzymał kolejne sezony, natomiast zawsze wykorzystam okazję by wzmocnić siłę zespołu. Truizm. PS. Wright musiał Ci podpaść, skoro tak go dyskredytujesz. Nie wiem jak Geniuz - ja nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzień 7 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 102 - Trailblazers 110 play-by-play Suns 100 - Spurs 102 play-by-play Cavaliers 87 - Bulls 101 play-by-play Kings 112 - Rockets 106 play-by-play Wizards 84 - Raptors 90 play-by-play Heat 98 - Nuggets 121 play-by-play 76ers 95 - Timberwolves 107 play-by-play Hornets 91 - Hawks 127 play-by-play Warriors 116 - Grizzlies 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andris Biedrins (Bulls) - 35 dni (Hamstring) Jackie Butler (Memphis) - 8 dni (Nose) Andrew Bynum (Memphis) - 3 dni (Cheekbone)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andris Biedrins (Bulls) - 35 dni (Hamstring) Jackie Butler (Memphis) - 8 dni (Nose) Andrew Bynum (Memphis) - 3 dni (Cheekbone)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yeaaah, od razu ciekawiej, no normalnie o to szło !!! Teraz wypadałoby pójść za ciosem i porządniej połamać inne takie B-tuzy jak właśnie Bynum czy tam Belinelli/ Bird (a w przyszłym tygodniu mogą być goście na "C") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 no widac, ze Maslon rozpoczales simowanie w tym sezonie od duzego jebniecia. dobrze, ze tylko na kilka dni wylecieli moi podstawowi podkoszowcy z Grizzlies, a nie tak jak Biedrinis . Yeaaah, od razu ciekawiej, no normalnie o to szło !!! Teraz wypadałoby pójść za ciosem i porządniej połamać inne takie B-tuzy jak właśnie Bynum czy tam Belinelli/ Bird (a w przyszłym tygodniu mogą być goście na "C") w planach mam aby w przyszlym tygodniu na IL znalezli sie: Moses Malone, Bill Laimbeer, David Noel, Marco Belinelli, Darren Collison oraz Shaun Livingston swoja droga, od poczatku tego sezonu podkoszowcy nie maja szczescia do kontuzji. caly czas ktos z nich leci na IL. zobaczymy jak to w dalszej czesci sezonu bedzie wygladalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Marion kompromitujący gość. Co on odpierdala, to szok - 0/10 w dwóch meczach kolejnych - wtf? Z drugiej strony wczoraj zawiedli wszyscy z wyjątkiem Wagnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 +5 do inside (83 ---> 88) +3 do drive (77 ---> 80) +22 do drb (73 ---> 95)wydaje mi się, że podskoczył z 93 do 95 Lol też nie wiem skąd ja wziąłem te 73, oczywiście że miał 93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Gratki Kahr. Motiejunas zniszczył Chandlera. I nie ma co się dziwić - mismatch wynikający z bycia uzdolnionym tweenerem Litwina niejednemu klasycznemu PFowi zrobi krzywdę. Liczyłem na 4-2 po 5 wyjazdach, jest 3-3. PS. Roger - wielu ciekawych SFów w lidze nie ma. Warto to wziąć pod uwagę przed kolejnym draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 mogę sprzedać brooksa z hawks, 39p 15rb per 39min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi