GeDDo Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dzień 1 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 93 - Timberwolves 121 play-by-play Raptors 103 - Celtics 100 play-by-play 76ers 96 - Heat 90 play-by-play Bucks 106 - Cavaliers 123 play-by-play Jazz 99 - Nuggets 107 play-by-play Hornets 78 - Grizzlies 112 play-by-play Nets 105 - Mavericks 93 play-by-play Bulls 125 - Knicks 94 play-by-play Rockets 91 - Suns 104 play-by-play Trailblazers 125 - Magic 118 play-by-play Kings 101 - Spurs 114 play-by-play Pistons 97 - Pacers 122 play-by-play Lakers 115 - Clippers 111 play-by-play Sonics 87 - Hawks 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Courtney Sims (Celtics) - 3 dni (Bruised Cheekbone) Tyler Hansbrough (Nuggets) - 8 dni (Groin Pull) Sebastian Telfair (Grizzlies) - 8 dni (Severe Migraines) Mile Ilic (Rockets) - 51 dni (Fractured Skull)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 zapomnialem dodac, ze na autopilocie leca nastepujace druzyny: Heat, Magic, Hornets, Bucks, Spurs, Clippers oraz Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Dzień 2 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 104 - Grizzlies 121 play-by-play Knicks 110 - Warriors 124 play-by-play Cavaliers 92 - Raptors 102 play-by-play Kings 96 - Heat 113 play-by-play Nets 123 - Trailblazers 107 play-by-play Sonics 104 - Celtics 121 play-by-play 76ers 119 - Wizards 130 play-by-play Bucks 119 - Timberwolves 138 play-by-play Rockets 101 - Clippers 107 play-by-play Bulls 125 - Suns 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Na autopilocie leca: Magic, Bucks, Spurs, Clippers oraz Suns Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nono mchale ładny początek sezonu. prawie jak beasley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Gratki Roger - udana zemsta Wagnera. Zmieniłem ustawienie, bo zwykle jest kłopot jak ma się dwóch równorzędnych zawodników na jednej pozycji. Szkoda, że Chandler spadł za faule. Lee wypadł w ataku okazale, ale w obronie zdecydowanie gorzej. Liczę na rewanż u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dobry mecz, dzięki. Wagner swoje, Wright swoje na ten sezon, bo campy miał świetne, zaskoczył Shved, no i Monta, który sieknął 19p w 18 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dzień 3 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 96 - Heat 102 play-by-play Warriors 118 - Wizards 143 play-by-play Rockets 90 - Nets 95 play-by-play Mavericks 104 - Nuggets 114 play-by-play Lakers 115 - Timberwolves 111 play-by-play Hawks 104 - Pacers 96 play-by-play Bulls 136 - 76ers 120 play-by-play Grizzlies 110 - Hornets 94 play-by-play Clippers 90 - Kings 111 play-by-play Spurs 69 - Jazz 94 play-by-play Sonics 70 - Trailblazers 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ben Gordon (Lakers) – 8 dni (Groin Pull) Courtney Lee (76ers) – 3 dni (Jammed Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Na autopilocie leca: Magic, Bucks, Spurs, Clippers oraz Suns Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja, wbrew pozorom, aż tak wysoko nie cenię sobie George'a.zmieniles juz zdanie, czy jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 130 i 143 :shock: Początek sezonu udany, ale dziś showdown z Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 zmieniles juz zdanie, czy jeszcze nie Zmieniłem zdanie od razu po campie Nie miałem od 3 dni dostęp do neta, a tu patrzę taka niespodzianka Cyfrowo bez rewelki, bo raptem +11, ale w ofensywie ładnie poszedł do przodu. Inna sprawa, że to dopiero 3 mecze (np. Wall niecałe 20ppg). PS. dorzuce małą cegiełkę: kahR 2011-07-05 14:46:20 hej Ice, serce mi się kraje widząc jak oddajesz Gorge'a do Stromila, chciałbym przebić tą wymianę, przebieraj w moich (t'wolves) graczach i spróbujmy ustalić coś fajnego dla obu stron nawet nie dostałem odpowiedzi... Ja, wbrew pozorom, aż tak wysoko nie cenię sobie George'a. Dla mnie jego największym plusem i główną przyczyną sięgnięcia po niego było jego salary. Także jeśli jesteś dalej zainteresowany to zapraszam Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi 8)i pewnie nie dostaniesz. ja rowniez widzac Wasza wymiane, zaproponowalem icowi inna. jednak za wiele nie mialem do zaoferowania. a Tobie i tak nie bede jej skladal gdyz wiem, ze nawet jak nie ceniac za wysoko jakiegos zawodnika, to i tak tanio go nie oddasz. inna sprawa, ze od poczatku jestem zdania, ze nie bez powodu brales Paul'a od Kings. jakos nie przemawia do mnie argument, ze brales go glownie dla tego, ze ma pieknie niski kontrakt. ice'a moze udalo sie Tobie przekonac, mnie jednak nie 8) . no i aby byla jasnosc to od razu napisze, iz nie uwazam, ze przez caly sezon bedzie tak gral jak przez te trzy pierwsze mecze. jednak swoje i tak zrobi, nawet gdyby nie poprawil sie tak na campie, jak napisales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 i pewnie nie dostaniesz. ja rowniez widzac Wasza wymiane, zaproponowalem icowi inna. jednak za wiele nie mialem do zaoferowania. a Tobie i tak nie bede jej skladal gdyz wiem, ze nawet jak nie ceniac za wysoko jakiegos zawodnika, to i tak tanio go nie oddasz. inna sprawa, ze od poczatku jestem zdania, ze nie bez powodu brales Paul'a od Kings. jakos nie przemawia do mnie argument, ze brales go glownie dla tego, ze ma pieknie niski kontrakt. ice'a moze udalo sie Tobie przekonac, mnie jednak nie 8) . Powiem tak - Kings byli dopiero 5-tą drużyną do której zapukałem z ofertą i gdyby choćby jedna z dwóch ekip, które wstępnie się zgodziły na moją propozycję nie przestały dawać znaki życia, to Ice nawet by mojej oferty nie otrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 czy ja mam klopoty z oczami czy jest dziwna czcionka na werwerze smby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Dzień 4 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 82 - Raptors 90 play-by-play Bulls 114 - Wizards 109 play-by-play Mavericks 82 - Kings 101 play-by-play Warriors 107 - Nuggets 104 play-by-play Nets 113 - Hawks 82 play-by-play Grizzlies 133 - Spurs 74 play-by-play Sonics 86 - Rockets 121 play-by-play Heat 88 - Magic 113 play-by-play Lakers 76 - Knicks 104 play-by-play Trailblazers 108 - Suns 98 play-by-play Hornets 107 - Clippers 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Na autopilocie leca: Magic, Bucks, Spurs, Clippers oraz Suns Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 czy ja mam klopoty z oczami czy jest dziwna czcionka na werwerze smby?u mnie wszystko wyglada tak jak wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 WTF? George okazuje się rzeźnikiem. 69-39 w zbiórkach :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Cud, że mając minus 30 na zbiórce przegrałem tylko pięcioma, a gdyby moi wolne wykonywali lepiej, to może nawet powalczyłbym o wygraną. No nic, gramy dalej, graty Stro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Chłopaki dzisiaj nie mieli zupełnie dnia (George & Wall 2/11 za 3, dwa razy więcej strat niż Wizards) dobrze więc, że chociaż walczyli do upadłego i dosłownie wyrwali wolą walki to zwycięstwo Dzisiaj kolejny, piąty już z rzędu :shock:, mecz na wyjeździe na otwarcie sezonu (czyżby znowu cyrk się rozstawił w United Center?), a potem testing z contenderem z miasta muzyki i polskich korzykarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 102 - Clippers 97 play-by-play Rockets 114 - Pacers 120 play-by-play 76ers 100 - Magic 96 play-by-play Raptors 95 - Hawks 98 play-by-play Bulls 135 - Bucks 107 play-by-play Spurs 87 - Timberwolves 115 play-by-play Jazz 85 - Celtics 94 play-by-play Grizzlies 116 - Sonics 84 play-by-play Nets 103 - Warriors 93 play-by-play Suns 84 - Cavaliers 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rashad McCants (Sonics) – 3 dni (Bruised Cheekbone) Greg Monroe (Cavaliers) – 8 dni (Groin Pull)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Na autopilocie leca: Magic, Bucks, Spurs, Clippers oraz Suns Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 CDR na PG? DJ na SG? I ja to przegrywam :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi