Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Wymieniłem Shawne jako podstawowego gracza rotacji Netsów, co w sumie się będzie zgadzać, bo podejrzewam, że dostanie on z 25 min gry w meczu jako jedyny SF z 3-point range w rosterze. Ogólnie chodziło mi o to, że Nets są w bardzo ciemnej dupie.

tak szczerze to oni od paru ładnych lat w niej są

Im mniejsze szanse na opchnięcie netsom DH12 tym lepiej. :twisted: Albo Orlando obuduje jakoś Dłajta i tam zostanie, albo po przyszłym FA witamy w Bostonie.

Wg jakiejś tam gazety z orlando howarda w tym momencie interesują tylko lakers bo... uwaga, uwaga... są tam puchary.

Lubie dh ale jeśli ma zmyślać jakieś bezsensowne powody to ja dziękuje.

Howard chciał do nets bo chciał grać z wiliamsem, teraz sprawa się skomplikowała troszkę, troszkę bo przecież może podpisać z nimi jako FA.

Poza nets własnie lal bo klimat, bo hollywood, bo aktorstwo, bo plaza, bo dupy.

Nikt inny poza nets i lal się nie liczy.

Kazdy klub poza tymi dwoma jest jak houston w wyscigu po melo, clippers po jamesa, jeszcze raz houston po bosha,

niby będą plotki że 'done deal' ale ostatecznie drwal przeniesie swoje warunki fizyczne albo do Nets albo do lakers.

Ale szanse podpisania Dłajata przez Lakers podczas FA 12/13 są liczone nie w procentach a w promilach chyba....

Bo hipotetycznie jest niby możliwość pod kontraktami są Kobas Pau Bynum Artest Walton Blake Fisher łącznie ok 67 M $. Tyle że Wciąż mają amnestię na kogoś z 2 Artest/Walton a Bynum ma Team Option. Czyli jeśli LAL spuszcza Luke'a i Andrew (co jest ruchem z tych raczej głupich) to ma cap space na Dwighta, wtedy wydają na płace ok 45 baniek.

Czyli jest to możliwe ale nie widzicie tu zbyt dużo "if" ?

- Oddanie Bynuma na FA ? Nonsens bo za nic, a podpisując go nie ma miejsca na FA kalibru DH12.

- Lakersi to nie klub który odpuści sezon, dogada się z Dwightem i wymieni AB za picki.

- No ale załóżmy że Bynum dalej się łamie i LAL odpuszczają go w przyszłym offseason, to z kim ma grać Dłajt?

Tylko nie wyjeżdżajcie mi z rookasami, Kobe sobie coś połamie do tego czasu, Gasol dalej będzie dobry, ale obawiam się że nic ponadto i to jedyni grajkowie wokół. To już bym wolał dziadów z Bostonu i psującego ofensywę Rondo.

Ale cóż Dłajt ostatnio sporo traci w oczach wielu pierdzieląc o plażach i hollywood.W sumie jeżeli chce niech jedzie będzie sie wkurwiał na ceglenie Artesta i mimo że LAL będą mieli team na 2nd round to tam chyba nie o to chodzi? A co jeśli wzmocni się LAC ohohoho. :D

kurcze Memo w Nets, trochę smutno że Okur odchodzi chociaz można się było spodziewac że będa chcieli się pozbyć tego kontraktu, czyli wychodzi że money jest największym wzmocnieniem NjN, mam nadzieję że sobie dobrze będzie tam radził to zawsze był rewelacyjny koleś. Ciekawe czy kaskę tylko oszczędzają czy może jednak aK wróci, a i Jazz odstają picki z 2 rd. podobno w nowym stuleciu dopiero bo w obecnym Nets już wszystko przehandlowali :wink:

Ale Netsi nikomu jeszcze nie oddali picka 1st round 2012? Bo jeśli nie to połamanie Lopeza mogło wyjść im na dobre...

Deron nie będzie miał kompletnie nikogo do pomocy, Netsi będą contenderem do zajęcia ostatniego miejsca w lidze i wyłowienia pierwszego picka :)

Swoją drogą do kiedy jest rade deadline?

Ale szanse podpisania Dłajata przez Lakers podczas FA 12/13 są liczone nie w procentach a w promilach chyba....

Bo hipotetycznie jest niby możliwość pod kontraktami są Kobas Pau Bynum Artest Walton Blake Fisher łącznie ok 67 M $. Tyle że Wciąż mają amnestię na kogoś z 2 Artest/Walton a Bynum ma Team Option. Czyli jeśli LAL spuszcza Luke'a i Andrew (co jest ruchem z tych raczej głupich) to ma cap space na Dwighta, wtedy wydają na płace ok 45 baniek.

Czyli jest to możliwe ale nie widzicie tu zbyt dużo "if" ?

- Oddanie Bynuma na FA ? Nonsens bo za nic, a podpisując go nie ma miejsca na FA kalibru DH12.

- Lakersi to nie klub który odpuści sezon, dogada się z Dwightem i wymieni AB za picki.

- No ale załóżmy że Bynum dalej się łamie i LAL odpuszczają go w przyszłym offseason, to z kim ma grać Dłajt?

Tylko nie wyjeżdżajcie mi z rookasami, Kobe sobie coś połamie do tego czasu, Gasol dalej będzie dobry, ale obawiam się że nic ponadto i to jedyni grajkowie wokół. To już bym wolał dziadów z Bostonu i psującego ofensywę Rondo.

Ale cóż Dłajt ostatnio sporo traci w oczach wielu pierdzieląc o plażach i hollywood.W sumie jeżeli chce niech jedzie będzie sie wkurwiał na ceglenie Artesta i mimo że LAL będą mieli team na 2nd round to tam chyba nie o to chodzi? A co jeśli wzmocni się LAC ohohoho. :D

generalnie chodzi mi o to że lakers będą robić trade pau+bynum za dh.

I nie jestem do końca przekonany czy howardowi zależy na mistrzostwach, czy na- nie wiem- popularności, kasie...

Dla mnie i chyba dla wszystkich lakers z gasolem i z bynumem są >>> od lakers z howardem.

To się tak mówi "najbardziej dominujący gracz w lidze", a ja mówię co z tego?

Gasol to jest top 3 podkoszowych jeśli chodzi o ofensywe, oczywiście na te czasy.

Bynum ZDROWY ofensywnie jest zabójcą, bo rzuci, bo zagra tyłem bo ma 'ruchy' howard się poprawił ale nadal kojarzy się go z ty że zdobywa punkty bo ma świetne warunki fizyczne.

Oczywiste jest że lepiej ustawic defensywe pod samego howarda niż pod gasola i bynuma bo wtedy pasuje mieć na boisku jednocześnie dwóch bardzo dobrych obrońców.

Obrona?

Lakers mają świetnego coacha od obrony, thibodo pokazał że można być najlepszą obroną z boozerem przez 35 minut w meczu. A Bynum i Gasol to dobrzy obrońcy.

Jako- nie, nie hater- ale lover bulls nawet wolałbym żeby lakers byli z howardem a nie z pauem i bynumem.

Ale załóżmy że dwight idzie do lakers za tą dwókjkę+to tpe+ to co wyrośnie z młodych, bo magic im to zabiorą.

Ich skład to bedzie dh, kobe..... turk i artest. Ja nie wiem czy będą wtedy na półce okc, teraz są, teraz mają najlepszy frontcourt w lidze.

gdyby zostal odom to oddalbym gasola i bynuma za howarda. w tej sytuacji nie.

chyba ze za tpe i picki przyszedlby tyrus wtedy mozemy pogadac.

wszystko to jednak jest bez sensu jesli lakers nie pozyskaja dobrego pg lub iguodali czy ostatecznie tarrence'a williamsa. mamy jeszcze ebanksa ktory rozwija sie w dobrym kierunku ale poza solidnym rolesem sie nie wzbije wyzej

o pg tutaj chodzi najbardziej.

zobaczymy w ktora strone pojdzie morris bo przy kobe-williams-tyrus-howard wystarczyloby zeby tylko ukierunkowal sie w strone obrony i trafiania open trojek. podac ladnie umie juz teraz.

a jest jeszcze blake, ktory pod brownem zagra solidny, duzo lepszy sezon niz ostatnio

i

Kobe sobie coś połamie do tego czasu, Gasol dalej będzie dobry

>

dziadów z Bostonu i psującego ofensywę Rondo

kg czy pierce predzej sie polama niz kobe

to nie jest wcale takie glupie dla nets.

bez lopeza tankuja, wraca pod koniec sezonu i robia z niego goscia 20-8

sa juz jednak lottery team

w offseason podpisuja dwighta, biora kogos fajnego z pierwszej 10 draftu

a za lopeza sciagaja albo jakis dodatkowy fajny pick, najlepiej w tym drafcie

albo szukaja kogos, kto bardzo potrzebuje centra i biora jakies mile uzupelnienie dla duetu dwill-howard

milo?

i

Kobe sobie coś połamie do tego czasu, Gasol dalej będzie dobry

>

dziadów z Bostonu i psującego ofensywę Rondo

kg czy pierce predzej sie polama niz kobe

gucio prawda

Sytuacja o której pisałem, wymaga dużo większej eksploatacji KB, w Bostonie będą ludzie którzy stopniowo przejmą minuty BIG3. Nie mówię że są to ludzie którzy jakościowo = BIG3, ale tak czy siak to kontuzja KB jest bardziej prawdopodobna niż jednoczesna, ba niż kontuzja któregokolwiek z BIG3. ;)

kto bardzo potrzebuje centra i biora jakies mile uzupelnienie dla duetu dwill-howard

milo?

narazie to ja myślę że Williams jest bliżej opuszczenia Nets niż czekania na jakieś ruchy ich sztabu, w ogóle Nets to dziwna ekipa trenera mają porąbanego, nikogo w lato nie ściągneli, ok nadchodzący draft jest klawy ale Williams jakoś do tankowania się nie nadaje

w Bostonie będą ludzie którzy stopniowo przejmą minuty BIG3

kto? greena nie ma, poza nim nie widze takich gosci. najwyzej Bass

przy tak intensywnym sezonie kontuzja kg czy pierce'a jest bardziej prawdopodobna niz kobe. w normalnym sezonie byloby tak samo.

dodatkowo JO wilcox daniels to polamance. bass tez niepewny

wlasnie sobie zdalem sprawe ze c's maja bardzo plytki sklad w tym sezonie