Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego ja na miejscu poowy ligi i tak był wystosował ofertę, Billups przechodzi na emeryturkę a Miami się nie wzmacnia. Proste. ;]

dokladnie :D byle pacers wystartowaliby z kontraktem i zalatwione. a moze akurat cos by sie mu odmienilo i mieliby dodatkowa opcje

predzej poszedlby do europy/chin niz na emeryture

Haha, ja pi****le ale mu numer wycieli. No chyba ze sie z nimi dogadal i przenosi rodzine do cieplutkiej kalifornii. Jesli nie to haha, nie pozostalo mu nic innego niz retirement.

Podobno NBA oznajmiło, że jeśli Billups się nie pokaże w Los Angeles bądź będzie kombinował z przejściem na emeryturę to nie dostanie ani centa ze swoich 14mln$, także przypuszczam, że dogra ten sezon do końca grzecznie.

hmm po co Mayo Pacersom? :roll:

Pacers niby ida po talent ale jak dla mnie to pierdolą, fajną ekipę mają z kilkoma przednimi rollsami trza tylko to wykorzystać, West dla mnie bezsensu przy tym co pokazywał ostatnio Tyler, ten deal Mayo trochę bardziej sensowny bo colinson nic wielkiego nie grał w zeszłym sezonie a Mayo teoretycznie na 1 sie nadaje, no ale takich kolesi jak Rush to seryjnie szkoda oddawać.

hmm po co Mayo Pacersom? :roll:

brakuje im kreatorów

anyway

proszę - jednak można i w "small market". bardzo fajny zespół powstaje w Indianie

tak jak mówisz, chociaż dekade im to zajeło jednak :)

Haha, ja pi****le ale mu numer wycieli. No chyba ze sie z nimi dogadal i przenosi rodzine do cieplutkiej kalifornii. Jesli nie to haha, nie pozostalo mu nic innego niz retirement.

Podobno NBA oznajmiło, że jeśli Billups się nie pokaże w Los Angeles bądź będzie kombinował z przejściem na emeryturę to nie dostanie ani centa ze swoich 14mln$, także przypuszczam, że dogra ten sezon do końca grzecznie.

kolejny nonsens rodem z NBA, przecież ta amnestia to cos bardzo podobnego do tego z waivowaniem, gościa wywalają to jak dla mnie może sobie robic co chce, tutaj też mnie dziwi twoje oburzenie @mycek bo wygląda to tak jakbyś zrównywał gracza pod kontraktem który nie chce gdzieś grac albo gdzieś się przenieść do Bilupsa, no a to do końca tak nie jest, w sumie to porypana sytuacja tak czy inaczej FA który musi gdzieś podpisać kontrakt :roll: