Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiązując do tematu o Clippers, to Baron jeszcze nie postawił nogi na parkiecie w tym sezonie, a już jest kontuzjowany i chodzi po lekarzach po second i third opinions.

A Melo:

"Melo appeared to step on Iman Shumpert's foot while attempting to step over a screen.. Again, no official word of an injury yet. #Knicks #fb"

Davis - ruch bez żadnego ryzyka. Skoro Knicks mieli dać to mini-coś tam Shawne Williamsowi :roll: Davis może być zajebistym upgradem dla Knicks, noł ofens Toney ... ;)

za ponad 3 godziny billups stanie się FA.

Podpisze z miami.

a jeśli itnieje bóg, karma, sprawiedliwość, cokolwiek to miami będą mieli poważne problemy z kontuzjami.

+15 ppg +5ast +40% zza łuku + świetna D za minimum?

Jakoś tak słowo NBA przestaje mi się kojarzyć z dobrą marką.

przy graniu średnio co drugi dzień najważniejsza jest głębia i wiek.

Pacers mają młody skład (oprócz Westa wszyscy sporo under30) a bench TOP5 ligi lekko + całkiem ogarnięty Vogel.

uważam że West to wzmocnienie w stosunku do pary McBob/PsychoT, nie jakiś kosmos, ale to co trzeba tam gdzie trzeba, Hibbert, DC, Tyler i George (przede wszystkim on) są o rok starsi i lepsi, doszedł Mayo, został twardy Foster, ale najlepsze jest pozyskanie Hilla z SAS, bo do Colissona nigdy nie byłem przekonany (wg mnie trzepał takie staty bo dostał miejsce w drużynie ustawionej pod PG) a Hill to solidność w ofensywie + bardzo dobra obrona + doświadczenie.

NYK mają trio, a potem dłuuugo nic (no Fieldsa lubię).

jedna kontuzja Tysona/Amare (dosyć prawdopodobne) i są w dupie.

możecie się śmiać ale nie mam czasu poemizować bo Chesea-MC.

poz

K.

za ponad 3 godziny billups stanie się FA.

Podpisze z miami.

a jeśli itnieje bóg, karma, sprawiedliwość, cokolwiek to miami będą mieli poważne problemy z kontuzjami.

+15 ppg +5ast +40% zza łuku + świetna D za minimum?

LOL

no chyba dobry, twardy obrońca w izolacjach nie?

LOL

no chyba dobry, twardy obrońca w izolacjach nie?

Nie.

"Billups świetny obrońca" to kilkuletni relikt, dawno nieaktualny i wciąż uparcie powtarzany. Nie chce mi się wchodzić w szczegóły, czy wśród PG jest aktualnie słaby, kiepski czy beznadziejny, ale na pewno nie jest w górnej połowie.

co?

macie big3 co jest jednocześnie magnesem na FA.

I mi to nie przeszkadzało aż do momentu w którym billups grozi drużyną z smallmarkets żeby go nie podpisywali.

CO TO k**** JEST?

jesli mnie podpiszecie spale wam szatnie!

ja chce do miami.

kocham sport, przez najbliższe miesiące będę się nim delektował ale drażni mnie kiedy taki billups odpierdala maniane lepszą od trade cp3 do lal.

Wkurwia mnie że po cięzkich, dlugich miesiącach negocjowania CBA i tak się k**** nic nie zmieni bo ktoś będzie groził innym bo chce iśc tu i tu. A tu i ty == contender.

Po huj szarpali się długimi miesiącami, i tak się nic nie zmieniło a nawet jest gorzej.

I ta jebana pewność niektórych miami fanów: "a bo w finale to to i to",

co od mojej strony.

Jesli moje byki wykreca najlepszy bilans na wschodzie+ zajdą do finału konferencji dla mnie będzie to równoznaczne z wygraniem NBA.

Umówmy się, miami było blisko, podpisując takiego zawodnika jakakolwiek rywalizacja w tej lidze idzie się jebać.

gratulacje dla fanow hit, pierdolnijcie sobie juz 5 banerów pod kopułą...

bro

Średnio lubię murzyńskie zwroty ;(

Co do Billupsa - nie wiem czy taka sytuacja jest dobra. Jak widać CB pokazał, że można słownie obejść nowe przepisy co sprawia, że nie jest to najlepiej uregulowane. A, że chce grać w Miami? Będzie wolnym agentem, nie jest murzynem-niewolnikiem, więc ma do tego święte prawo.

W dodatku wydaje mi się, że piszesz o nim jakby był Billupsem z 2004. Co prawda jest to spory upgrade w stosunku do Maria i przede wszystkim świetny fit dla Miami, ale zobaczysz, że jakość gry z nim nie poprawi się znacznie. Żeby w Miami tak się stało trzebaby sprowadzić kogoś typu Chandler/inny wysoki zbierający, broniący i łapiący piłkę.

No i co. Masz mu za złe że jak normalny człowiek kombinuje żeby iść tam gdzie mu sie podoba.

Tak zostało to skonstruowane. Ma taką możliwość więc ją wykorzystuje. Każdy by tak zrobił.

wiem że może to wygląda tak że ja pije do tego że idzie do heat.

może troche :wink: