Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Nie powiedziałbym, Carmelo brakuje determinacji ale nie jest jakims bardzo zlym obronca. To samo z Amare, indywidualnym obronca tragicznym nie jest, ale czesto popelnia bledy wynikajace z nieuwagi.

Zauważyłem, że niektórzy próbują się oszukiwać właśnie w ten sposób. Ale to jest exactly the case - obaj są fatalni w pełnym tego słowa znaczeniu. Żadne tam w stylu Kobe "jak chce, to broni", dno dna i tyle.

Kontrakt Hinricha to okolo 8 milionow, jest na wylocie, Atlanta potrzebuje centra, Turiaf to 4 miliony, nie wiem jak wyglada sprawa z trade exception w Nowym Jorku, ale moze jakies maja. Jesli podpisuja Bibbiego, do tradu moga dodac Douglasa okolo 2 miliony i transakcja prawie gotowa, zostaje tylko kosmetyka. Nie musza nic podpisywac, Hinrich ma jeszcze jeden rok kontraktu a Chandler przychodzi z sign and trade. Pomysl troche k****.

Nie powiedziałbym, Carmelo brakuje determinacji ale nie jest jakims bardzo zlym obronca. To samo z Amare, indywidualnym obronca tragicznym nie jest, ale czesto popelnia bledy wynikajace z nieuwagi.

Zauważyłem, że niektórzy próbują się oszukiwać właśnie w ten sposób. Ale to jest exactly the case - obaj są fatalni w pełnym tego słowa znaczeniu. Żadne tam w stylu Kobe "jak chce, to broni", dno dna i tyle.

No wlasnie to nie do konca prawda, ogladalem pare meczow Knicks w tamtym roku i gdy zespolowi szlo dobrze, np poczatek meczu z Miami to jego oponent, w tym przypadku Lebron mial spore problemy ze scoringiem, a jego vis a vis rzucal co chcial i jak chcial, kiedy zaczal sie run Miami, Anthony zaczal miec na wszystko wyjebane i wyszlo jak wyszlo.

Ogromny problem ma za to z bronieniem 4, gdy gra na power forwardzie.

No wlasnie to nie do konca prawda, ogladalem pare meczow Knicks w tamtym roku i gdy zespolowi szlo dobrze, np poczatek meczu z Miami to jego oponent, w tym przypadku Lebron mial spore problemy ze scoringiem, a jego vis a vis rzucal co chcial i jak chcial, kiedy zaczal sie run Miami, Anthony zaczal miec na wszystko wyjebane i wyszlo jak wyszlo.

To nie jest tak, że ktoś w 100 meczach przeciwko słabemu obrońcy rzuci 100 razy 40 punktów, bo zawodnicy czasem pudłują też z czystych pozycji.

Jesteś w stanie wymienić gorszych obrońców na swoich pozycjach? Bo mnei na szybko do głowy przychodzi tylko Warrick i zwłoki Stojakovica.

Arenas już oficjalnie amnestia? widziałem wywiad i chyba poszło w eter.....

Spurs nie wiem czemu dalej ciągną temat Howarda zamian za Jefferson...jestem dalej przeciwny wzmacnianiu amnestiowanym Jeffem innego mocarza...nawet jakby był space na...............Granta Hilla gdzie 39 letniemu spursi oferuja 2 lata...wyjaśni mi ktoś

a i jeszcze pytanie w CBA widziałem jakieś zapisy o możliwej zamianie w kontrakcie i rozłożeniu na lata płatności ostatniego roku...ktoś to gdzieś skminił bo chodzi i czy tak mozna uwolnić salary z Duncana

w Washyngtonie znaczy sie??

No... Żeby mieć cap space na Chandlera i wszelkie minima.

To w takim razie S'n'T z Dallas nie będzie? Bo niby po co zwalniają salary.

Podobno także West do Boston jest niewypałem, tak przynajmniej pisze http://www.bostonherald.com/sports/bask ... ition=also

wiadomo coś o młodym Gasolu?

ktoś mu coś oferował już

jako RFA i tak pewnmie Mem go wyrównają, ale dziwny jest taki brak info...o ile oczywiście juz nie podpisał z Mem a mnie to umknęło

o podpisaniu nic nie bylo. Ale byla wiadomosc ze Grizz i tak wyrownaja kazda oferte, chyba nawet wlasciciel to powiedzial

Chandler w Nickz za Rautinsa(buyout od razu) + trade exception, jeśli dobrze widzę to na 12 mln prawie(!).

Czyli Dallas może dać Orlando młody talent -> Bobłę, Jonesa i Brewera, picki(nie wiem jakie oni tam mają), spadające kontrakty(Kidd, Terry) + wraz z Dłajtem przejąć niewygodny kontrakt turasa.

Wg mnie nie dostaną nic lepszego.

EDIT: TPE może tez posłużyć na podpisanie Sammy'ego.

no właśnie to by trochę tłumaczyło ściąganie Cartera, bo tak to tam tłok na sg: Bobła, Terry, Brewer, Rudy też może zagrać..

Ale tak czy siak myślę, że było kilka lepszych opcji od VC i w trakcie sezonu będą się wkurwiać i wypadnie z rotacji.

Frontcourt wtedy zajebisty DH-Nowik-Marion, ale backcourt z coraz starszymi Kiddem i Terrym trochę nędznie.. Będzie brakowało powera.

Chandler w Nickz za Rautinsa(buyout od razu) + trade exception, jeśli dobrze widzę to na 12 mln prawie(!).

Czyli Dallas może dać Orlando młody talent -> Bobłę, Jonesa i Brewera, picki(nie wiem jakie oni tam mają), spadające kontrakty(Kidd, Terry) + wraz z Dłajtem przejąć niewygodny kontrakt turasa.

:shock: to niechęć do Lakers aż tak zaślepia, Beaubois jako ten młody talent, który miałby być centralnym punktem wymiany ? :lol:

Noah i Deng z Chicago, dużo lepsza opcja, zresztą mówią, że są gotowi oddać każdego, z wyjątkiem Rose.

Rip Hamilton w Bulls? 2 lata za 10M, wg mnie, najlepsza opcja dla Bulls, później J-Rich. Crawford to pomyłka, koles nic nie broni. Mogliby też Redda podpisać za minimum :D

rockets odpuscili nene

podobno sa w stanie dac delambertowi 9 baniek za sezon przez kilka lat

delamberta kusi tez m cuban, ktory chce mu dac 1-roczny kontrakt na +10 baniek?

wykorzystalby tpe z chandlera, to ulatwiloby dallas realizacje planu 2012

za to nowa oferta za cp3 zostala przedlozona w biurze ligi i czeka na akceptacje.

:shock: to niechęć do Lakers aż tak zaślepia, Beaubois jako ten młody talent, który miałby być centralnym punktem wymiany ? :lol:
a tu się z @Vanem zgadzam, @Luki marnie to wygląda dla Magic co najwyżej jakby chcieli zacząć od zera, ale skoro mają kaskę wykupili arenasa, to po cholerę teraz mieli by Howarda oddawać za nic, tak imo to oferta z bulls całkiem fajna, Deng gra coraz lepiej a zdrowy Noah to czołówka ligi na centra, ja bym wolał mieć tych dwóch niż strojąca fochy gwiazdeczkę.

Josh Howard dostał oferty od SaS i od Jazz podobno Bulls;Nugs i Nets też sa zainteresowani, ze strony Jazzowej podobno wiadomo że odstał ofertę długo terminową czyli na coś więcej niż 2 lata, mamy Tinsleya to akurat będa sobie mogli "pogangsterzyć" razem na ulicach SLC :D :twisted:

rockets odpuscili nene

podobno sa w stanie dac delambertowi 9 baniek za sezon przez kilka lat

delamberta kusi tez m cuban, ktory chce mu dac 1-roczny kontrakt na +10 baniek?

wykorzystalby tpe z chandlera, to ulatwiloby dallas realizacje planu 2012

za to nowa oferta za cp3 zostala przedlozona w biurze ligi i czeka na akceptacje.

chyba się potwornie denerwujesz 8)

jakby ci dali i zabrali cp to też bys się denerwował :) a tak serio to Lakers chyba powinni sobie darować ten Deal no chyba że mniej będa musieli oddać, szanse na Drwala zmalały strasznie a bez niego to ta cała wymiana trochę schodzi na psy, no chyba że Okafor dojdzie, cięzko powiedzieć zeby z Bynumem się najlepeij uzupełniali ale tak bardzo źle też nie jest przecież jeden ma największy potencjał w ataku na poście a drugi broniąc pomalowanego.