Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

wymiana Hornets z Lakers i Rockets to zlodziejstwo mimo takiego pakietu a oddanie Westa za spasionego JO ktory prawie nie gra jest rowna? a no tak, przepraszam, przynajmniej cos dostali, w innym przypadku odszedlby za darmo i zostaliby z pustymi rekoma :D

i juz placz sie zaczal
Nie jestem fanem LAL, ale również się zgodzę, że to mało "uczciwy" transfer.

mycek jeśi RIP będzie walił 15ppg po zasłonach i odciągał uwagę od Rose'a to co nas jego maska obchodzi. Band rule wprowadzona przez Bulls to bardzo dobry pomysł i tego niech sie trzymają. Maska to inna sprawa, skoro z nią gra mu sie lepiej, to niech sobie z nia gra

sure.

To jest proste jak 2+2, już w lutym chcieliśmy hamiltona. Teraz nawet nikt po niego nie ma zamiaru uderzać (c's) gdyż wiedzą na prawie 100% że podpisze dziś z nami i ja z tego powodu jestem bardzo zadowolony.

Hamilton w RS=Hamilton w PO. On nawet w PO grywał lepiej niż w RS to jest bardzo budujące. O wiek się jakoś szczególnie nie martwię, to nie jest tak że on zdobywa te punkty fizycznością, to jest skill, a skilla nawet z wiekiem się nie traci (patrz sugar ray). Hamilton jest wymiernie słabym obrońcą i zobaczymy gdzie będzie ustawiany, w pierwszej piątce czy w 2nd.

Jak będzie wyglądała sprawa Korvera i Ripa narazie nie wiem no bo razem na parkiecie będą się dublować, myślę że rip będzie biegał koło rose'a ale w crunch time to korver będzie faworyzowany.

Fajnie, naprawdę fajnie bo tego nam trzeba +10pkt co mecz z pozycji nr2.

Jeszcze wracając do tej maski:) .

Żeby była maska musi być opaska bo opaska nakrywa pasek(tą rzepę) która utrzymuje maske na twarzy :lol:

Swego czasu w heat też nie wolno było nosić opasek ale przyszedł james i wiadomo że on to już w szczególnosci musia ja nosic.

Pamiętam Tyrusa, po tradzie odrazu przywdział headbanda. Murray, Salmons, Miller.

OJP

przecież to nie jest żaden nierówny transfer, ani w ogóle transfer, bo West jest wolnym agentem do c***a.

Ja cież pi****le, ostatnio odnoszę wrażenie, że tu nikt nie rozumie co czyta, ani o czym mówi.

Tylko dlaczego pomagać innej drużynie? Zwłaszcza jeśli mówimy tu Celtics, drużynie której przyjdzie w tym sezonie zapłacić całkiem spory podatek od luksusu, robiąc w ten sposób jej przysługę? Podobna sytuacja na linii Mavs-Knicks, NY chce S'n'T za Billupsa, dzięki czemu dostali by jeszcze MLE + bi-annual, ale Cuban powiedział nie. Bo niby dlaczego ma pomagać Knicks, jaki ma w tym mieć interes, naturalna rzeczą jest aby żeby życzyć im jak najgorzej, to jest w końcu konkurencja, a konkurencji nie pomagasz. West może sobie chcieć S'n'T ale jeśli żadna drużyna nie daje nic ciekawego w zamian, to po co w pierwszej kolejności miałbyś godzić się na to jako gm zespołu? Po prostu go puszczasz.

OJP

przecież to nie jest żaden nierówny transfer, ani w ogóle transfer, bo West jest wolnym agentem do c***a.

Ja cież pi****le, ostatnio odnoszę wrażenie, że tu nikt nie rozumie co czyta, ani o czym mówi.

s'n't to jest transfer. nie chodzi mi o sama wymiane ale o to ze Westa puscili tam gdzie chce grac przyjmujac w zamian kontrakt JO, ktory nie gra

OJP

s'n't to jest transfer.

Nie czepiaj się semantyki, West nie jest już zawodnikiem Hornets i w żaden sposób nim nie dysponują więc żadna niesprawiedliwa, czy nierówna wymiana tu nie zachodzi.

Tylko dlaczego pomagać innej drużynie? Zwłaszcza jeśli mówimy tu Celtics, drużynie której przyjdzie w tym sezonie zapłacić całkiem spory podatek od luksusu, robiąc w ten sposób jej przysługę? Podobna sytuacja na linii Mavs-Knicks, NY chce S'n'T za Billupsa, dzięki czemu dostali by jeszcze MLE + bi-annual, ale Cuban powiedział nie. Bo niby dlaczego ma pomagać Knicks, jaki ma w tym mieć interes, naturalna rzeczą jest aby żeby życzyć im jak najgorzej, to jest w końcu konkurencja, a konkurencji nie pomagasz. West może sobie chcieć S'n'T ale jeśli żadna drużyna nie daje nic ciekawego w zamian, to po co w pierwszej kolejności miałbyś godzić się na to jako gm zespołu? Po prostu go puszczasz.

Żeby dostać spadający kontrakt, TPE albo pick. Rzeczony Cuban zresztą pośle Chandlera w snt, właśnie za TPE.

A również po to, żebyś mógł zdobyć potrzebnego zawodnika w przyszłości, gdy sam będziesz potrzebował, aby ktoś ci go posłał w sign n trade.

Bibby? D'Antoni move... Choć ciężko wychaczyć kogoś konkretnego na '1', to Bibby gówno daje Knicks, już wolę Douglasa który jak dla mnie jest underrated. I skąd pomysł o Ripie w Knicks? Żadnego rumors nie było jeszcze chyba. Rip - Melo - Stat - Chandler - lubię to ;) Choć bez PG który potrafi świetnie rodzielać piłkę to nie za funkcjonuje. No ale Bibby też nie jest takim pg.

Nie powiedziałbym, Carmelo brakuje determinacji ale nie jest jakims bardzo zlym obronca. To samo z Amare, indywidualnym obronca tragicznym nie jest, ale czesto popelnia bledy wynikajace z nieuwagi. Bibby to inna para kaloszy, jest wolny na nogach, ma wolne rece, gubi sie w obronie, ale startowac pewnie bedzie Douglas. Zreszta Billups mowil ze moglby jeszcze pograc dla conendera, Cuban szykuje sie na przyszloroczne FA, Chauncey mial spadajacy kontrakt, mogli zrobic sign and trade z Chandlerem a za Turiafa pozyskac Hinricha. Ale nie, w Nowym Jorku maja mocniejsze umysly.

Nie powiedziałbym, Carmelo brakuje determinacji ale nie jest jakims bardzo zlym obronca. To samo z Amare, indywidualnym obronca tragicznym nie jest, ale czesto popelnia bledy wynikajace z nieuwagi. Bibby to inna para kaloszy, jest wolny na nogach, ma wolne rece, gubi sie w obronie, ale startowac pewnie bedzie Douglas. Zreszta Billups mowil ze moglby jeszcze pograc dla conendera, Cuban szykuje sie na przyszloroczne FA, Chauncey mial spadajacy kontrakt, mogli zrobic sign and trade z Chandlerem a za Turiafa pozyskac Hinricha. Ale nie, w Nowym Jorku maja mocniejsze umysly.

a przypadkiem Kapitan Kirk nie jest kontuzjowany?