Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko fajnie, ja rozumiem, ze wielu moze nie byc zadowolonych z takiego obrotu spraw (transfer)

ale blokowaniee go przez samego sterna to juz lekkie przegiecie paly.

nie sadze by to tak rozeszlo sie po kosciach.

cp3 zastrajkuje, zarzada wymiany i zacznie sie dopiero jazda carmelogate do kwadratu.

bad move by nba

no to mamy kolejna opere mydlana :) chyba wszyscy sie posrali tym ze cp3 i kb24 graliby razem na obwodzie; ja juz na dzis dziekuje, jestem ciekaw ile newsow bedzie gdy wstane rano okolo 11, robi sie coraz ciekawiej. jeszcze lo i gasol zostana i beda wq na zarzadz ze chcieli ich wytrejdowac i sami beda chcieli trejdu i lakers zostana z niczym ;] to taka pesymistyczna wersja, z nudow rozne rzeczy przychodza czlowiekowi do glowy ;)

Jeśli rose probuje atakowac obrecz robi sie mnostwo miejsca dla denga ktory czesto dostaje pilke i wchodzi konczac w towarzystwie albo floaterem, deng kozlujac sam sobie nie wykreuje pozycji (choc na euro to robil) ale swietnie porusza sie bez pilki i rose czesto go znajdowal, nawet byl taki set w zeszlym sezonie rose schodzil z prawej strony do srodka, lu z lewej do srodk , gdy byli na wysokosci linni 3pt to deng dostawal pile i wchodzil pod kosz co czesto dawalo punkty, wogole duet rose-deng dawal nam najwiecej koszysci i nie powiem ze deng nie byl druga opcja, bo byl, oczekiwano tego od boozera ale wiadomo co i jak. W koncowkach deng nie pokazywal sie za bardzo bo byl rose, ale czesto w konscowkach akcji deng trafial z koncowa syrena, moze to malo ale jednak. Deng jest swietny pod atakowanym koszem, w postup nie gra bo tom stara sie robic jak najwiecej miejsca dla rose wiec ustawia denga zza lukiem. No nie wiem, widzialem okolo 100 meczy bulls z zeszlego sezonu i z reka na sercu przyznaje ze deng ABSOLUTNIE zasluzyl na swoj kontrakt.

No nie o to mi chodzilo.

Ile bys dal zawodnikowi ktory robil 19-7 na +50% w rs i 22-9 na +50% w PO?

nie oceniam denga z tamtej perspektywy tylko z dzisiejszej - jako czesc paczki w ewentualnej wymianie

pozatym popelniasz blad bo dajesz jego najlepsze cyfry sprzed kilku lat jednoczesnie piszac

widzialem okolo 100 meczy bulls z zeszlego sezonu i z reka na sercu przyznaje ze deng ABSOLUTNIE zasluzyl na swoj kontrakt.

a dzisiaj deng imo absolutnie nie jest wart swoich pieniedzy , od kogos kto zarabia 13 mln oczekuje sie ze bedzie 1 /2 opcja , deng moze byc max 3 , deng nie gral postupu rowniez gdy nie bylo jeszcze rosea , to nie jest jego gra, jego gra to midrange jumper, 2 opcja ma wziac pilke pod pache i wygrac czasami wazny mecz,ma odciazyc lidera (jak np w serii z heat, gdy lecrab byl na derricku, gala i tak nie szla do denga bo nic by z nia przy ciasnym kryciu nie zrobil, a zdaje sie czesto przy switchach denga bronil wade, czyli 193 do 206 cm),to jest najwieksza bolaczka bulls poza rosem sa tam sami rzemieslnicy lepsi lub gorsi, a kontrakt denga bedzie ciazyl jeszcze dlugo, byki sa kontenderem wiec coz z tego ze deng to dobry obronca skoro przychodzi lebron czy to sam w cavs czy teraz w miami i robi sobie z niego swoja dziwke, rose potrzebuje strasznie pewnej drugiej opcji, jakiegos samograja ktory sam sobie cos wykreuje, deng tego nie potrafi . Denga bedzie bardzo trudno spakowac, z tym jego kontraktem - teamu wokol niego sie nie zbuduje, natomiast jako uzupelnienie jest zadrogi . PS. bardzo lubie denga ale nie lubie jego kontraktu.

Wstaje rano i od razu pogorszył mi się humor.

Paul w Lakers(deal bedzie troche zmieniony ale przejdzie moim zdaniem) przy jednoczesnym oddaniu Odoma i Gasola(Emeka nie idzie do LAL) wydzjie Lakers bokiem.Nie daj bóg Bynum sie połamie i odjazd w 1 rundzie.

Nie wierze w Howarda w LAL bo do tego to już wogóle nie dopuści reszta włascicieli.

Butler w LAC 3 lata 24 mln.8 mln to trochę dużo za łamliwego Carona no ale daje to czego Clippers akurat potrzebują.Do tego kontrakt jest w miare krótki więc nie będzie problemów z opchnieciem Butlera za 2 lata.

Jordan dostał 55 milonów w 5 lat i mimo ogromnej sympati do niego CLipps powinni go puścic.W GSW przy Currym i Ellisie jak wyjdzie ponad 5 ppg na mecz to szacunek.

A i jeszcze jedno Rockets albo upadli na głowę albo Drummond im się marzy w następnym drafcie.

Najwspanialsza wiadomość w ostatnich kilku miesiącach. Deal CP3-Lakers odwołany :D:D:D:D

Nie ścierpiałbym gdyby mój wymarzony rozgrywajek grał w żółtej sraczce.

Z drugiej strony zablokowanie transferu to totalna pomyłka. Jakie były powody anulowania wie ktoś?

Poza tym Houston to imbecyle. Najgorzej wychodzą w tej wymianie. NOHa całkiem niezły pakiet jak za CP3, którego i tak nie zatrzymają więc nie mają nic do stracenia.

Deal odwołany. NBA - WHERE AMAZING HAPPENS :shock:

Macie farta Lakersy i Rocketsy

EDIT: HEHE, Ciekawe ilu forumowiczów wstanie rano i ogarnie co się stało :P

Ja właśnie wstałem i nie wiem o co tu k**** chodzi. Jakieś streszczenie ostatniej nocy można prosić?

cofnij się 2 strony to będziesz miał wszystko jak na tacy

Nie wierze w Howarda w LAL bo do tego to już wogóle nie dopuści reszta włascicieli.

A i jeszcze jedno Rockets albo upadli na głowę albo Drummond im się marzy w następnym drafcie.

Co mają właściciela do gadania przy trejdzie Howarda? nic

Rockets chcą chyba tankować tylko nie wiem czy przypadkiem nie mieli oddawać swojego picka do NOH po pick NYK na bank

Howard się określił jasno :

chce grać całą karierę w Magic, jeśli sprowadza mu support.na poziomie.

czyli raczej nigdzie się howard nie rusza jeszcze przez pare miesięcy.

wycofuje,odszczekuje.

to była informacja z zeszłego tygodnia.

w przyszłym Howard ma poprosić o trejd do new jersey.

ciekawe jaki wpływ na zmianę nastawienia miała ta sprawa z cp3 do lal?

Nosz k**** z jakiej racji Howard ma wybierać nets nad c's? Ja rozumiem że on tak klepie i że teraz będą w brooklynie, ale drużyną z NYC a przynajmniej tą pierwszą będą knix, coś jak LAL i LAC. A z kim ma grać w nets oprócz Derona?

C's powinni przybić z Orlando KG+TPE(czy co tam bo chyba teraz w sc jest jeszcze Sheed)+BBD+Green+picki

Orlando dają Dwighta i Turkoglu po czym amnestują/ lub buyout KG który wraca za drobne do Bostonu.

Jak zrobią buyout to potem mogą zostawić amnestię na Arenasa, zbierają jeszcze jakieś picki w drafcie i szukają możliwe że nawet 2 franchise players w mocnym drafcie.

wycofuje,odszczekuje.

to była informacja z zeszłego tygodnia.

w przyszłym Howard ma poprosić o trejd do new jersey.

ciekawe jaki wpływ na zmianę nastawienia miała ta sprawa z cp3 do lal?

Dziwna sprawa. Co on chce osiągnąć w New Jersey?? Chyba nowa miejscówka mu się podoba, bo sam Deron to na razie na misia za mało. Lepiej niech idzie do Bulls. Noach + inni to porównywalna oferta do Lopeza a nawet lepsza w zależności kogo by dorzucili. A w Chicago grałby przynajmniej o misia od zaraz