Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

poki co z plot wynika ze sam cp3 do lakers i jesli to prawda, to albo howard albo gleboka dupa. jak okafor to trejdujemy. tak czy inaczej, odom do pakietu coz... liczylem ze nie bd on potrzebny teraz, a jesli juz to przy howardzie wiec ciekawe co tam mitch ma na mysli.

The Lakers are finalizing the trade with the New Orleans Hornets and Houston Rockets. Under the terms of the deal, the Lakers would send Gasol to the Rockets. The Hornets would receive Odom, Rockets guards Kevin Martin and Goran Dragic and forward Luis Scola, league sources said

wiec gowno jak dla mnie. sam cp3 to za malo

bla bla przeciez wy Howarda za Waltona wyciagniecie wiec spokojna Twoja glowa.

poki co z plot wynika ze sam cp3 do lakers i jesli to prawda, to albo howard albo gleboka dupa. jak okafor to trejdujemy. tak czy inaczej, odom do pakietu coz... liczylem ze nie bd on potrzebny teraz, a jesli juz to przy howardzie wiec ciekawe co tam mitch ma na mysli.

The Lakers are finalizing the trade with the New Orleans Hornets and Houston Rockets. Under the terms of the deal, the Lakers would send Gasol to the Rockets. The Hornets would receive Odom, Rockets guards Kevin Martin and Goran Dragic and forward Luis Scola, league sources said

wiec gowno jak dla mnie. sam cp3 to za malo

bla bla przeciez wy Howarda za Waltona wyciagniecie wiec spokojna Twoja glowa.

mozemy i za waltona!

ale dla mnie to ten deal jest przeplacony. wiem ze gasol mial slabe playoffy ale to ciagle all star...do tego do noh leci kmar scola dragic...jak dla mnie za duzo o odoma. moglby leciec ktos inny

obecnie bynum to za malo pod koszem nawet przy niezlym pfie; teraz howard albo modlmy sie by ab17 dawal 20-10 kazdego wieczoru i stal sie twardym centrem, o co jak historia pokazuje...bedzie ciezko

Jak to jest, że liga jeszcze pół roku temu pierdoliła o tym, że potrzebne jest wyrównanie poziomów drużyn, a dziś wypierdalają franchise playera za bandę scrubów? Jeśli ten trade okaże się prawdą to pi****le takie NBA. Może jeszcze Howard za Bynuma? :roll:

ch... za Bynuma, za Fishera lepiej ...

chciałbym zobaczyć finał PO: Lakers (CP3-Kobe-Howard) Miami (Wade-Lebron-Bosh)

piękne by to było i 7 meczy!

ja bym chciał zobaczyć jakby ich Favors rozwalił :) a co do równania szans to dajcie spokuj stern to komisarz gwiazdek jemu bankowo to się podoba, trza teraz tylko w NYK tuska zatrudnić coby wmówił wszystkim że z Chandlerem to też jest big 3 :)

Na miejscu Otisa strejdowałbym Dwighta na jakieś zadupie. Serio.

oj już tam nie pękaj jakoś to będzie, w konicu Kobe jeszcze jest w Lakers :) powinni na chama Howarda wysłać do Cleveland za tego chudego jak mu tam ... Holinsa :) Słowem jak to szybko Clippers ucieli mażenia aby przejąć schedę w La, Sterling pewnie już planuje jak tu wszystkich wytrejdować z Grifem włącznie i wrócić do starej sprawdzonej metody tankowania dla samej idei :wink:

...

Jeszcze raz... dostales w tej wyminie najlepszego i najmlodszego gracza (z assetow), oddales 2 starych przeplaconych prykow. Ku*** (bo juz mi brak slow) jak na trade ktory ma zapoczatkowac delikatna przebudowe to rzeczywiscie ch***wo...

cp3 to nie ten cp3 co z 2008 no sorry. dostaje cp3, a pod koszem dziura, juz nie wspominajac o lawce, bo chyba nie wierzysz ze blake i barnes + kapono to beda motory napedowe zespolu? poki co mala c***nia dla mnie, zobaczymy co bedzie dalej. blake w sumie do trejdowania jak jest cp3. cp3 - bryant - bynum to nie jest idealne trio. jesli mitch cos wie o howardzie w la to inna sprawa, bez dyskusyjna. drew jednak ciagle do jego kalibru brakuje a kobe i cp3 misia nie wygraja bez dobrych grajkow pod koszem, pokazal to chocby 2010.

brakuje mi jakiegos okafora, jakiegos sredniego miesa i deal bedzie ok jak dla mnie.

...

Jeszcze raz... dostales w tej wyminie najlepszego i najmlodszego gracza (z assetow), oddales 2 starych przeplaconych prykow. Ku*** (bo juz mi brak slow) jak na trade ktory ma zapoczatkowac delikatna przebudowe to rzeczywiscie ch***wo...

Albo można inaczej: oddałeś rozgrywającego z 3rd all-NBA team zawodnika za wysokiego z 2nd all-nba team plus najlepszego rezerwowego w lidze. I jak teraz? :wink:

EDIT: Nie ma co oceniać tego transferu jeszcze jak wiadomo, że Lakers nie będą grali z taką dziurą pod koszem. W Howarda nie wierzę, nie ma szans jak dla mnie, ale na pewno ktoś jeszcze do Lakers przyjdzie i wtedy po skompletowaniu całej układanki będzie można wydawać wyrok.