Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

tyson otrzymał PIERWSZĄ oferte: 60/4 od GSW ....

gdyby ktoś z zdziwienia stracił zdolnosci umyslowe: 15 mln za sezon !!!!!!!!!!

OJP

mistrzostwo kosztuje.

badzmy szcezrzy, bez niego nie byloby mistrzostwa dla mavs i jest wart kazdej kasy.

choc z tego co widze na nba.com, chandler jest ufa, wiec cuban nawet nie ma mozliwosci wyrownania oferty dla niego, r8?

barea tez na wylocie, zatem strasznie maleja szanse mavs na repeat

btw:

podobno knicks chca wlaczyc sie w walke o chandlera

musilieliby spuscic billupsa ale duo chandler-amare, to byloby cos

"Rip-through" moves, in which an offensive player swings the ball into a defender's outstretched arm and then attempts a shot once he has created contact, will be considered non-shooting fouls if the contact begins before the offensive player starts his shooting motion.

Also, on drives to the basket, a shooting foul will be called only if contact occurs after the offensive player has begun his shooting motion, not after he has initiated his leap toward the basket.

"Certain types of contact involving the shooter were all being called in his favor," Jackson said. "It doesn't look good for the game. There was a strong feeling that those types of plays were creating an ill-advised reward for the shooter, often with three free throws."

Spoko.

Chandler w Knicks to moje marzenie, Dalembert czy Varejao byliby dobrym fitem a tu miałby przyjść Chandler, który jest chyba najlepszą opcją "defensywnego centra". 1 szkopuł - przepłacimy go. 2 szkopuł - zostaniemy bez kreatora, bo mamy pozbyć się Billupsa. Nie wiem, nie wiem...

Bo z Billupsa to faktycznie jest kreator...Niech grają młodzieżą Douglasem i Shumpertem.

w LAL kreatora nie było od wieków i jakoś im to nie przeszkadzało. Wiem, że trójkąty, ale ja uważam, że przy takich zdolnościach gry na izolacjach Mela i Stata nie potrzeba tam nie wiadomo kogo na PG. A picka to i Shumpert może zagrac z Amarem, nie widze problemu.

Barrea w wywiadzie dla radia powiedział, że Cuban podczas tegorocznego fa nie da żadnemu z graczy dłuższego kontraktu niż na jeden sezon. Cuban zdaje sobie sprawę, że Dirk jest co raz starszy i w 2012 fa class chce sciągnąć do siebie nowego frenczajs pleja - Deron jest pierwszy na liście.

Chandler ma ofertę od Cubana - 20 baniek/jeden sezon.