Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jeszcze wracając to Chytry zobacz:

- biorąc pick, Bledsoe, Aminu i jakąś kaskę NOH mają najgorszą(albo drugą) drużynę w lidze, nurkują i w loterii mają TOP3 i TOP5

- przyszły draft będzie w cholerę mocny i można sobie wyciągnąć np. wysokiego i niskiego franchise playera

- na taki deal Clippers idą nawet jeśli Paul się nie określi w sprawie extension

- i teraz główny punkt wywodu - wiem, że taka wymiana nie jest równa, ale ona nie może być równa, NOH są w ciężkiej sytuacji i nie mają możliwości się wzmacniać tradem a to jest wszystko co mogą dostać(i tak dużo); deal może być zrobiony już w piatek i NOH otwiera w swojej historii nowy rozdział, być moze lepszy

cp3 był już w swoim prime czy dopiero będzie?

absolutnie epicki MVP season potem kontuzja potem obniżenie lotów.

Wiem że ma 26lat ale czy jest szansa na to że powróci do swoich wybitnych sezonów.

z tym kolanem mi się wydaje że nie.

Dlaczego nie mówi się już o tym że jedynym miejscem w którym chce grać cp3 jest NY?

mycek, mysle, ze w tej chwili rozparywane beda oferty z duzych marketow, bo sam paul wie, ze knicks nic nie moga dac by go sciagnac w tym roku

a, ze jedynie clippers i lakers (i po czesci warriors) spelniaja te warunki to inna kwestia.

z tym, ze nikt nie ma i nie bedzie mial pewnosci, czy cps3 przeedluzy tam, gdzie pojdzie. i to moze byc koscia niezgody w ewentualnym tradzie.

poki co cena za cp3 jest podobno bardzo wysoka i hornets chca gordona.

przy ofercie z lakers chcieli czegos wiecej niz bynum, duzo wiecej

wiec mysle, ze hornets albo zejda z ceny albo zostana przeczekani i zejda, chyba, ze znajdzie sie ktos napalony

z tym, ze tu chodzi o to, zeby zjesc owce i ja miec.

cp3 faktycznie poza seria z lakers niewiele pokazal w zeszlym sezonie. fizycznie wygladal slabo, byl przytyty i jak sobie przypomne jak robil 20-20 swego czasu w staples, to jest cieniem tamtego gracza. choc to wciaz wielki gracz, no doubt

co do amnestii:

aktualna jest przez caly okres trwania CBA

mozna z amneesiowac tylko 1 gracza, w sensie kazdy zespol moze spuscic 1 gracza

nie wiem jednak czy tyczy sie to wszystkich graczy w druzynie, czy tylko tych, ktorych dany zespol podpisal

Nie czaje tego, czemu Warriors tak sie silą by pozyskać Paula. Warto pamiętać, że jest w roku kontraktowym - więc jaki interes miałby Paul, by przedłużac z nimi? Paul - Ellis - David Lee - Chandler (wg realgm chcą go podpisać po spuszczeniu Biedrinsa): trzon mistrzowskiego zespołu? Raczej wątpie, nie w tych czasach. Co innego w Clippers, gdzie z Blake'iem mogliby stworzyć prawie wszystko.

Swoją drogą, ponoć NOH i Celtics mieli już przybity interes, ale Paul nie chciał tam dłużej grać: http://www.nypost.com/p/sports/more_spo ... aWRwGBAAtM

Ale jeszcze wracając to Chytry zobacz:

- biorąc pick, Bledsoe, Aminu i jakąś kaskę NOH mają najgorszą(albo drugą) drużynę w lidze, nurkują i w loterii mają TOP3 i TOP5

Biorąc jeszcze Gordona mają to samo. Tylko, że mają jeszcze Gordona.

Zresztą Hornets już mówią, to o czym ja mówię, tzn. deal ma się kręcić wokół Gordona, a nie tych dwóch kołków.

Mam nadzieję, że Gordona nie oddadzą. Szczerze mówiąc jeżeli mam do wyboru: Gordon +pick z pierwszej rundy Wolves a z drugiej CP3 bez przedłużonego kontraktu - to wolę Erica... Tak jak któryś z was tu zauważył - Orlean MUSI pozbyć się Paula jeśli nie chcą zostać z niczym jak Cavaliers. A LAC NIE MUSI mieć wcale CP3 bo mogą poczekać jeszcze rok i czekać na pick w megamocnym drafcie. O sile zespołu decydują młodziaki, nie mają jeszcze ciśnienia na wygrywanie...

croolick ile juz lat to sobie fani Clipps powtarzają?

i ile jeszcze mają sobie to powtarzać?

Jasne- ale czy z tego powodu mają przepłacać za Paula i po roku go stracić? WIesz- jak czeka się tak długo to można poczekać jeszcze sezon :D A w tym czasie patrzeć jak się rozwija Aminu (będą z niego ludzie - choć po wakacjach chyba nabrał tłuszczyku...) i Bledsoe.

Ale nie ma co mówić o stracie CP3 jeżeli LAC wejdą w wymianę w której Gordon miałby iść do NOH to nie ma opcji żeby Paul się nie zadeklarował do przedłużenia z LAC, chyba aż tak głupiego zarządu nie mają ?

Hmm, oby :D

BTW - mamy pierwszego "amnestiowanego" - Jefferson