Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

brown na otwierajacej ten sezon konferencji w piatek bodajze, zapowiedzial... dereka fishera.

oczywiscie wszystko moze zweryfikowac training camp ale poki co, ciezko predzej oczekiwalbym barnesa w s5 niz kogos innego niz fisher na pg.

jendras mozna. zakladam, ze pozyskanie tej dwojki nie obedzie sie bez straty odoma ale i bynuma i gasola.

nawet gdybysmy jakims cudem mcrobertsa podpisali za mini mle to i tak jestesmy w dupie.

howard,caracter, anyone?

cieszy mnie takie trio ale doskonale wiemy, ze musielibysmy poczekac do przyszlego offseason by pozyskac kogokolwiek pod kosz. chyba, ze o czyms nie wiem. s'n't shannona? no way...

Badboys blagam powiedz mi, ze nie pisales tego na trzezwo ? To jest tak jak Jendras napisal, ja nawet staram sie nie myslec o takiej opcji i w nia nie wierze, ale jak mozna w jakikolwiek sposob, nie ma znaczenia jakim kosztem dodac tych dwoch do druzyny z Bryantem to robisz to i reszta martwisz sie pozniej. Jak celtics czy heat robili swoje big3 to reszta skladu w pierwszej chwili nie wygladala lepiej niz to z czym zostaliby w pierwszej chwili lakers do tego za pare lat Kobe konczy kariere i zostajesz z tymi dwoma w prime.

@matek z tym miejscem w s5 to nie przesadzaj:) raczej jako pierwszy zmiennik na pozycji 1-2, raczej backup kb i podstawa benchmoba.

btw blake-west-barnes-odom wyglada calkiem przyzwoicie

jak to pisalem zapomnialem o blake'u i ze nie bedziemy grali trojkatow :) wtedy dalonte w s5 to strzal w 10

martwi mnie brak zainteresowania jakims centrem...nosz czego brakuje temu biednemu kwame zeby go zagaic czy nie chcialby wrocic do staples? jesli howard nie przyjdzie to potrzebujemy rezerwowego centra na jakims srednim poziomie w razie czego

bb, pozyskanie howarda i cp daloby dodatkowo cos na co teraz nie ma szans - gdy kobe odejdzie ten zespol dalej bylby na topie, cos podobnego jak spurs po odejsciu robinsona. mimo ze to inna sytuacja ale mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi

oddalbym wszystkich poza kobe za cp i howarda. weterani znajda sie zawsze - a w tym przypadku waliliby drzwiami i oknami.

ten sklad moze juz nie dac mistrzostwa a drugiej szansy na pozyskanie dwoch najlepszych na swoich pozycjach w lidze sie nie powtorzy. dodatkowo odciazyliby kobe z odpowiedzialnosci.

ruch va banque, innego wyjscia nie ma, sklad sie starzeje. mozliwe ze mitch nie chce patrzec, jak niektorzy kibice, czy moze jednak tej ekipie uda sie jeszcze cos wygrac tylko stawia wszystko na jedna karte przy okazji zapewniajac najlepsze z mozliwych zabezpieczenie na przyszlosc? ja wchodze

moze brown chce przemeblowac sklad pod siebie juz na starcie zrywajac z poprzednia epoka w lakers?

nie wiemy

wlasnie, mogliby wykorzystac TPE na rolesa. kasa jest dzieki tej nowej umowie telewizyjnej

trójka deng-boozer-noah jest rzecz jasna gorsza od trojki lal, ale zauważ że my nie będziemy składać propozycji za cp3 i dh12.

Mi chodzi o to co mogą dać LAL polując jeszcze na CP3 i co mogą dać bulls.

Bo LAL mogą dać Bynuma i odoma przy założeniu że stern wymieni cp3 na gasola.

Bulls dają denga+noah+na pewno taja i mirotica i wysoki pick.

To sa takie spekulacje bo juz dzis mozna powiedziec ze howarda interesuje albo nets albo lal.

I tak mnie naszło.

Jest jeszcze jedna przeszkoda na drodze cp3 i dh12 w lal. Jeśli orlando sie wymieni to watpie że stern zezwoli na trade gasol za cp3 bo głowie on będzie kojarzony z stworzeniem nowej wielkiej trójki, a tego na pewno nie chce :roll:

to są jakieś jaja i wam bardzo współczuję szczerze mówiąc..

Fisher to obecnie zawodnik, który może pełnić jakąś marginalną rolę w najsłabszych zespołach ligi, a i tak wolałbym w to miejsce dać szansę młodym. Olbrzymia dziura w obronie i z każdym rokiem co raz słabszy rzut. Już w ostatnim sezonie było bardzo miernie pod tym względem (chociaż na PO jeszcze wzbił się na szczyt swoich możliwości) i teraz będzie jeszcze gorzej. Ten zawodnik już nie nadaje się do ligi, na pewno nie w takim zespole jak Lakers. Powiedzcie mi co w nim widzą trenerzy? Jackson to wiadomo miał sentyment, ale Brown? Gościu nie broni, cegli, a rozgrywanie, to pojęcie którego nigdy nie znał, a może przy coraz starszym Kobym przydałby się prawdziwy pg?

Przypomnę wam, może trochę nie elegancko, ale trudno - dostaliście olbrzymi wpierdol od Mavs w PO i żeby znowu walczyć o misia potrzeba w tej drużynie ważnych zmian. Nie chodzi tu wcale o przyjście Howarda czy Paula, oni nie są niezbędni do tego, aby Lakersi znowu byli contenderem pełną gębą. Chodzi właśnie np. o zmianę na pozycji rozgrywającego, ale jeżeli wy (mówię o całej organizacji - klub, zawodnicy, trenerzy, kibice) chcecie uzupełnić skład rolesami typu Kapono i być w waszej ocenie gotowi do walki o mistrzostwo to coś mu tu nie gra..

Na DH i CP szanse nie są duże, więc trzeba szukać poważnych zmian dobrych playerów, nie koniecznie allstarów, a nie przymierzać się do niechcianych gdzieś indziej franków.

Fisher to obecnie zawodnik, który może pełnić jakąś marginalną rolę w najsłabszych zespołach ligi, a i tak wolałbym w to miejsce dać szansę młodym. Olbrzymia dziura w obronie i z każdym rokiem co raz słabszy rzut. Już w ostatnim sezonie było bardzo miernie pod tym względem (chociaż na PO jeszcze wzbił się na szczyt swoich możliwości) i teraz będzie jeszcze gorzej. Ten zawodnik już nie nadaje się do ligi, na pewno nie w takim zespole jak Lakers. Powiedzcie mi co w nim widzą trenerzy? Jackson to wiadomo miał sentyment, ale Brown? Gościu nie broni, cegli, a rozgrywanie, to pojęcie którego nigdy nie znał, a może przy coraz starszym Kobym przydałby się prawdziwy pg?

k**** mac, howard i cp3 zmierzają do hollywood a ty o fiszerze :lol:

Tylko w tej chwili nie za bardzo jest kim Fishera zastąpić. Dlatego też chciałbym Westa - Fish nadal mógłby zaczynać mecze, ale grałby mniej i niekoniecznie by je kończył.

ruch va banque, innego wyjscia nie ma

Va banque to by było ściągnięcie Jamisona i Arenasa. Najlepszy center + najlepszy rozgrywający w lidze to raczej jak darmowe zaproszenie na all-you-can-eat.

chodzi o ten sezon, dlugodystansowo pozamiataliby.

Heat OKC czy Knicks mieliby ciezko. kontrakt Kobe by spadl i przy dobrym ukladzie w salary odrazu mogliby podpisac przykladowo Iguodale i jechac dalej...z Kobe za mniejsza kase jesli mialby jeszcze sily i motywacje

czekam na weekend, moze cos sie wyjasni

ruch va banque, innego wyjscia nie ma

Va banque to by było ściągnięcie Jamisona i Arenasa. Najlepszy center + najlepszy rozgrywający w lidze to raczej jak darmowe zaproszenie na all-you-can-eat.

chodzi o ten sezon, dlugodystansowo pozamiataliby.

Heat OKC czy Knicks mieliby ciezko. kontrakt Kobe by spadl i przy dobrym ukladzie w salary odrazu mogliby podpisac przykladowo Iguodale i jechac dalej...z Kobe za mniejsza kase jesli mialby jeszcze sily i motywacje

czekam na weekend, moze cos sie wyjasni

nononono.

Pamiętam jak było z melo, on miał być wymieniany we wrześniu a jak było to wiedzą wszyscy.

Machina ruszyła plotki będą się mnożyć dopóki chłopaki nie zmienią drużyn.

W weekend to się dowiemy z kim podpisał kweme brown 8)

W weekend to się dowiemy z kim podpisał kweme brown

oby z lakers :mrgreen:

w weekend ruszaja campy, kluby i gracze juz sie dogaduja, wiec licze ze juz w ten weekend bedzie wysyp przyklepanych ruchow zeby nowi mogli juz sie stawiac w klubach

jak z butlerem w bulls?

PS

gdyby jakimś cudem... nie wiem jakim, ale jednak... Mitch coś takiego wykręcił

to powinni wpi*****ić jego nazwisko zamiast napisu "Hollywood"

zajebisty tekst, twarz sama sie usmiechnela jak to przeczytalem :)