Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no- z tym stwierdzeniem, że Leslie będzie efektowniejszy przesadziłeś :) . A co masz na myśli mówiąc o załapanie się do składu? W sensie do listy graczy aktywnych, tak?

Gość ma taką windę, że jeśli dostanie troche minut to będzie regularnie w TOP10, no ale Blejka to przebić się nie da. Do składu to się załapie na pewno, w wakacje pracował nad rzutem, który technicznie wyglądał nieźle, tylko poprostu brak mu było consistency.

Czy SDC czy gra w meczu to VC pod każdym względem przewyższa Blake'a.

A gdzie o tym się dowiedziałeś?

Wytłumacz mi w takim razie w czym Blake Griffin jest lepszy od Vince'a z sezonu 00/01?

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie.

Pod względem estetycznym, mnie się bardziej podoba gra Blake'a Griffina - jak już wspomniałem. A mam rację dlatego, że sam ustalam i wiem co mi się bardziej podoba.

Ty mówisz, że VC przewyższa go pod każdym względem, więc skądś musisz mieć takie informacje - pytam więc skąd.

Pod względem estetycznym, mnie się bardziej podoba gra Blake'a Griffina - jak już wspomniałem. A mam rację dlatego, że sam ustalam i wiem co mi się bardziej podoba.

Ty mówisz, że VC przewyższa go pod każdym względem, więc skądś musisz mieć takie informacje - pytam więc skąd.

Skąd mam informacje, że VC 2000>Blake 2010? Widziałem VC wtedy i widzę teraz Blake'a.

Jeśli chodzi o estetykę i to co komu się podoba to dyskusja nie ma sensu. Tyle.

Skąd mam informacje, że VC 2000>Blake 2010? Widziałem VC wtedy i widzę teraz Blake'a.

No, czyli wszystko sprowadza się do tego, że Carter ma mi się bardziej podobać dlatego, że tak mówi Kraso z Carterem w avatarze na forum. Jak sam widzisz to bez sensu.

Nigdzie nie napisałem, że ma Ci się bardziej podobać. Napisałem, że jest pod każdym względem lepszy.

Z mojej strony koniec tematu.

@Chytruz sam opierasz się na takich samych arguemntach więc nie wiem o co chodzi, jak chcesz dyskutować to uzasadniaj swoje zdanie, a nie jedynie zarzucaj innym niekompetencje, samemu nie wnosząć nic w dyskusję.

Bo równie dobrze można napisać BG >>> VC bo tak powiedział Chytruz i tak ma być...