Air Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ... Prosze popatrz na ten deal z punktu widzenia normalnej druzyny (nie z punktu widzenia "od 76 2 razy nie bylo nas w PO - LA LAKERS"), naprawde zobaczysz jak duzo zyskala Twoja druzyna. Ty bys chyba cala druzyne oddal za takiego cp3. ja nie. trio bynum gasol i odom pokazali jak inside jest wazny i dopoki dziura nie zostanie zalatana czyms to uwazam ze mamy gr8 showtime i defens na obwodzie. a deska sie zlamala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 @chomik daj spokój do lal przyjdzie howard za waltona artesta i blake'a to jeszcze będzie że przydałby się jakiś top 6th man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 podpiszą crawforda i będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 no tak, jak kobe zdobywa tytuly, to ma wokol siebie allstarow i hof'ow ale jak leci transfer to ma zaledwie bande scrubow ja rozumiem, ze cp3 ugral 2 mecz w pojedynke tym lejkersom ale bez jaj lakers traca 66% swpjego frontcourtu ja wciaz czekam na info odnosnie wysokiego w la albo zrobia s'n't z davidem westem albo jest jakas inna opcja wyrownania tego, bo nie wierze, ze to tak bedzie wygladalo rockets tez powinni dostac jakies wyrownanie swoja droga, w bostonie byli pewni dealu i szykowali juz termin na testy dla paula. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 @badboys2 gdzie czytałeś o dealu? z tego co ogarniam to sam paul mówił że nie chce do bostonu, co później prostował jego agent, ale nie widziałem żeby boston już witał chrisa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja mam nadzieję ze @Air ma rację i że jednak ostatecznie LaL po tym dealu będą w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja mam nadzieję ze @Air ma rację i że jednak ostatecznie LaL po tym dealu będą w dupie nie są głupi nie pozwolą na to pewnie zaraz będzie jakiś trejd wysokiego inaczej to Kobe na Pluton leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 havlicek, 2-3h temu, jak poszla plotka o tym, ze lakers jednak odpuscili, celtics podobno podtrzymali propozycje rondo, jeff plus picki, z tym, ze greeen musial sie zgodzic i przez chwile to c's byli frontrunnerami lakers podobno albo skoncza z okaforem albo z trade exception ok 10 baniek tylko po ci im w tej chwili trade excepion?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 UPDATE 3:47 p.m.: David Aldridge reports Caron Butler is heading to the Clippers, reportedly for three years/$24 million. Butler was considering offers from the Nets, Bulls, and Spurs, but chose the up and coming Clippers instead. Also, parameters for a potential three-team deal appear to be in place that would land Chris Paul in Los Angeles with the Lakers. According to Aldridge, the deal would look like this: Lakers get: G Chris Paul Hornets get: F Luis Scola, G Kevin Martin, G Goran Dragic, 1st and second round picks Rockets get: F/C Pau Gasol Note: The deal is not done. Sources indicate while the Lakers and Rockets are comfortable with the deal, the Hornets are still making inquiries about Paul with other teams. Tu nie ma mowy o Odomie, mimo, że deal nie jest jeszcze gotowy, to przy takim rozwiazaniu jestem w stanie to puścić odom + gasol mówię nie... Odom + Bynum przy otrzymaniu Howarda mówię tak. Sklady ktore akceptuje CP3 KB24 MWP Odom Howard Cp3 KB24 MWP Gasol Howard/Bynum ale jeśli na PF będzie dziura, to ciężko to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jebać LAL i NOH, to co odpierdoliło Rockets w tym trejdzie to głowa mała. :shock: Ktoś to umie jakoś wytłumaczyć? Bo jeszcze first round pick from NY Knicks ma isc do NOH do Hou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Odom jest na 100% w tym dealu, potwierdzone przez kilka źródeł. Dobrze, że wziął mniejszą kasę 2 sezony temu aby zostać w Lakers Czekamy na Big Shota i Lamara w Miami. Davis jako backup dla Paula? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 vegi poczytaj zanim zaczniesz pisac takie glupoty LO nie wzial mniejszej kasy nikt nie byl w stanie mu nawet dac tyle ile dali lakers LO dostal rozsadne pieniadze, blazers mogli dac wiecej, nie dali, odpuscili odom mial pecha, bo trafil na hujowe lato i wyszlo na to, ze tylko lakers sa w stanie mu dac tyle, ile chce. reszta miala tylko mle, poza blazers i kilkoma innymi druzynami szykujacymi sie na lato 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dobra, jest kolejny! "He's in the best shape of his life," Brothers said. Brothers - agent ...Jamaala Tinsleya :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 OK, może trochę przesadziłem. Po prostu wydawało mi się, że jest bardzo przywiązany do Lakers po tym ostatnim wywiadzie ze Smithem (tuż po trejdzie), gdzie po prostu wydawał się być zdewastowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dobra, jest kolejny! "He's in the best shape of his life," Brothers said. Brothers - agent ...Jamaala Tinsleya :mrgreen: :twisted: OBY BO CZARNUCH BĘDZIE WISIAŁ OBOK OCONNORA, oczywiście jak się okarze spodziewanym scrubem , myślę że brat nie kłamie Tinsley w NBA od 2007 rozegrał uwaga prawie 70 spotkań, no i ma zaledwie 33 lata :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 eL: tinsley w ostatnim meczu nbdl mial 1/8 z gry ale i 15 asyst. vegi jasne, ze byl przywiazany, bo pol zycia spdzil w LA ale poza tym, ze mial wieelki wplyw na 2 tytuly i nagrode 6thmana to przez 3 sezony zawodzil jako 2 opcja a w zeszlym sezonie nie pomagal swoim reality tv niemniej byl spoiwem zespolu lawki, i wolalbym by nie byl wymieniony. spokojni moglby byc naszym starterem na pf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 tinsley w ostatnim meczu nbdl mial 1/8 z gry ale i 15 asyst.jakby mu licznik z 10 lat cofnąć to bym się nawet cieszył w końcu jak zaczynał w Pacers to lubiłem gościa gryzł parkiet ale teraz to wygląda jakoś dziwnie, plus O'Connor podobno już jest po słowie z Howardem ... fakt jak ma się "lato na poczatku zimy to dziwne rzeczy musza się dziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 NBA owners have pushed commissioner David Stern to kill the deal sending Chris Paul to the Los Angeles Lakers, sources tell Y! Sports. 4 minutes ago by Adrian Wojnarowski HE HE. Może jakiś nowy zapis w CBA pozwalający na to? A tak serio, to byłoby to przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 NBA owners have pushed commissioner David Stern to kill the deal sending Chris Paul to the Los Angeles Lakers, sources tell Y! Sports. 4 minutes ago by Adrian Wojnarowski HE HE. Może jakiś nowy zapis w CBA pozwalający na to? A tak serio, to byłoby to przegięcie. nba jest włascicielem NoH więc cba nic tu niema do rzeczy pewnie, słwem to rewelka sprawa tyle się ludzie napisali tyle zamieszania juz wszystko dogadane a stern ukręcił leb sprawie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Deal odwołany. NBA - WHERE AMAZING HAPPENS :shock: Macie farta Lakersy i Rocketsy EDIT: HEHE, Ciekawe ilu forumowiczów wstanie rano i ogarnie co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi