havlicek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja pierdolę chwilę człowieka nie ma w domu i już się skończyło wyrównywanie szans ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Rozumiem LAL, rozumiem NOH, Ale co ODJEABŁO Houston to nigdy nie zrozumiem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 NOH zadowoliło LAL, HOU zadowoliło NOH, Gasol zadowoli HOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Rozumiem LAL, rozumiem NOH, Ale co ODJEABŁO Houston to nigdy nie zrozumiem :shock: ja tam nikogo nie rozumiem ok LaL idzie z grubej rury, ale jeszcze raz na co ci wszyscy gracze NoH, no i pieprzyć wyrównywanie szans to jest k mać dżangla tu trza walczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 poki co z plot wynika ze sam cp3 do lakers i jesli to prawda, to albo howard albo gleboka dupa. jak okafor to trejdujemy. tak czy inaczej, odom do pakietu coz... liczylem ze nie bd on potrzebny teraz, a jesli juz to przy howardzie wiec ciekawe co tam mitch ma na mysli. The Lakers are finalizing the trade with the New Orleans Hornets and Houston Rockets. Under the terms of the deal, the Lakers would send Gasol to the Rockets. The Hornets would receive Odom, Rockets guards Kevin Martin and Goran Dragic and forward Luis Scola, league sources said wiec gowno jak dla mnie. sam cp3 to za malo bla bla przeciez wy Howarda za Waltona wyciagniecie wiec spokojna Twoja glowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drax86 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jutro przybitka Howarda i Miami może nie powąchać misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 poki co z plot wynika ze sam cp3 do lakers i jesli to prawda, to albo howard albo gleboka dupa. jak okafor to trejdujemy. tak czy inaczej, odom do pakietu coz... liczylem ze nie bd on potrzebny teraz, a jesli juz to przy howardzie wiec ciekawe co tam mitch ma na mysli. The Lakers are finalizing the trade with the New Orleans Hornets and Houston Rockets. Under the terms of the deal, the Lakers would send Gasol to the Rockets. The Hornets would receive Odom, Rockets guards Kevin Martin and Goran Dragic and forward Luis Scola, league sources said wiec gowno jak dla mnie. sam cp3 to za malo bla bla przeciez wy Howarda za Waltona wyciagniecie wiec spokojna Twoja glowa. mozemy i za waltona! ale dla mnie to ten deal jest przeplacony. wiem ze gasol mial slabe playoffy ale to ciagle all star...do tego do noh leci kmar scola dragic...jak dla mnie za duzo o odoma. moglby leciec ktos inny obecnie bynum to za malo pod koszem nawet przy niezlym pfie; teraz howard albo modlmy sie by ab17 dawal 20-10 kazdego wieczoru i stal sie twardym centrem, o co jak historia pokazuje...bedzie ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jak to jest, że liga jeszcze pół roku temu pierdoliła o tym, że potrzebne jest wyrównanie poziomów drużyn, a dziś wypierdalają franchise playera za bandę scrubów? Jeśli ten trade okaże się prawdą to pi****le takie NBA. Może jeszcze Howard za Bynuma? :roll:ch... za Bynuma, za Fishera lepiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#23 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 chciałbym zobaczyć finał PO: Lakers (CP3-Kobe-Howard) Miami (Wade-Lebron-Bosh) piękne by to było i 7 meczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 chciałbym zobaczyć finał PO: Lakers (CP3-Kobe-Howard) Miami (Wade-Lebron-Bosh) piękne by to było i 7 meczy! ja bym chciał zobaczyć jakby ich Favors rozwalił a co do równania szans to dajcie spokuj stern to komisarz gwiazdek jemu bankowo to się podoba, trza teraz tylko w NYK tuska zatrudnić coby wmówił wszystkim że z Chandlerem to też jest big 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jeżeli pojęcie "wyrównywania sił" będzie przez nas szeroko rozumiane, to możemy przyjąć, że to właśnie jest wyrównywanie sił pomiędzy Heat a Lakersami. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na miejscu Otisa strejdowałbym Dwighta na jakieś zadupie. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie rozumiem jak ten trejd ma działać, salary się nie zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ... Jeszcze raz... dostales w tej wyminie najlepszego i najmlodszego gracza (z assetow), oddales 2 starych przeplaconych prykow. Ku*** (bo juz mi brak slow) jak na trade ktory ma zapoczatkowac delikatna przebudowe to rzeczywiscie ch***wo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 @el W nyk nie trzeba tuska, tam już nie tacy ludzie mieli kontrakty allstarów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na miejscu Otisa strejdowałbym Dwighta na jakieś zadupie. Serio.oj już tam nie pękaj jakoś to będzie, w konicu Kobe jeszcze jest w Lakers powinni na chama Howarda wysłać do Cleveland za tego chudego jak mu tam ... Holinsa Słowem jak to szybko Clippers ucieli mażenia aby przejąć schedę w La, Sterling pewnie już planuje jak tu wszystkich wytrejdować z Grifem włącznie i wrócić do starej sprawdzonej metody tankowania dla samej idei :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ... Jeszcze raz... dostales w tej wyminie najlepszego i najmlodszego gracza (z assetow), oddales 2 starych przeplaconych prykow. Ku*** (bo juz mi brak slow) jak na trade ktory ma zapoczatkowac delikatna przebudowe to rzeczywiscie ch***wo... cp3 to nie ten cp3 co z 2008 no sorry. dostaje cp3, a pod koszem dziura, juz nie wspominajac o lawce, bo chyba nie wierzysz ze blake i barnes + kapono to beda motory napedowe zespolu? poki co mala c***nia dla mnie, zobaczymy co bedzie dalej. blake w sumie do trejdowania jak jest cp3. cp3 - bryant - bynum to nie jest idealne trio. jesli mitch cos wie o howardzie w la to inna sprawa, bez dyskusyjna. drew jednak ciagle do jego kalibru brakuje a kobe i cp3 misia nie wygraja bez dobrych grajkow pod koszem, pokazal to chocby 2010. brakuje mi jakiegos okafora, jakiegos sredniego miesa i deal bedzie ok jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ... Jeszcze raz... dostales w tej wyminie najlepszego i najmlodszego gracza (z assetow), oddales 2 starych przeplaconych prykow. Ku*** (bo juz mi brak slow) jak na trade ktory ma zapoczatkowac delikatna przebudowe to rzeczywiscie ch***wo... Albo można inaczej: oddałeś rozgrywającego z 3rd all-NBA team zawodnika za wysokiego z 2nd all-nba team plus najlepszego rezerwowego w lidze. I jak teraz? :wink: EDIT: Nie ma co oceniać tego transferu jeszcze jak wiadomo, że Lakers nie będą grali z taką dziurą pod koszem. W Howarda nie wierzę, nie ma szans jak dla mnie, ale na pewno ktoś jeszcze do Lakers przyjdzie i wtedy po skompletowaniu całej układanki będzie można wydawać wyrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ledwo 9 i dużo się dzieje! jak dla mnie to LAL powinni najpierw po DH atakować kim się da a dopiero później po CP3, sam Krzysiu nic im nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ... Prosze popatrz na ten deal z punktu widzenia normalnej druzyny (nie z punktu widzenia "od 76 2 razy nie bylo nas w PO - LA LAKERS"), naprawde zobaczysz jak duzo zyskala Twoja druzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi