mythos Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 co do opinii ktore juz tu padly to: Hedo jest strasznie sympatycznym i wyluzowanym kolesiem, no ale alko to sie z nim nie napijesz Turiaf i Mozgov bardzo radosnie potrafia imprezowac z niewymienionych niezlym wariatem jest Boris Diaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 chciałbym usłyszeć jak brzmi napierdolony Perkins. Na trzeźwo ciężko go zrozumieć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ja bym też chętnie pogadał przy piwie z Pippen i zapytał tak for real czy ciężko mu z tym, że w oczach kibiców zawsze będzie tym drugim a także jak to jest grać z MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja z kolei nie omieszkałbym golnąć sobie z Keonem Clarkiem: http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3156390 A potem na krótkie zawody w H-O-R-S-E'a :] Z kolei z Artestem za bardzo bym nie chciał łoić. Skoro na trzeźwo potrafił najebać kilku kibiców, to mając co nieco w bani puściłby z dymem knajpę, zastrzelił pianistę etc... A skoro mowa o pianiście, to nie wiem jakby było na piwku z Chrisem Morrisem, ale koleś jest dla mnie prawdziwym miszczem -z cytatu złotoustego: "Play some Picasso." -Former New Jersey Net Chris Morris, to a piano player at a hotel bar while trying to impress a date. No i jeśli miałbym się napić z Johnem Amaechim, to profilaktycznie zamówiłbym szampana i wykorzystał korek w wiadomym celu, tak by mieć pewność, że nic niemiłego mi się nie stanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Chętnie bym poszedł na piwo z Duncanem, Manu, KG, T-maciem i Joe Johnsonem (przekonac się czy wyraz twarzy mu się zmienia czasami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Z Duncanem to co najwyżej sok poziomkowy byś wypił. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 that's the point Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 ja bym poszedł na piwo z Arenasem, ale chyba miałbym na niego zły wpływ. mnie osobiście śmieszy wiekszosc jego żartów, do tego bym mu nawijal jak to jest nedoceniany i powinien dostawać wiecej minut odbiłoby sie to negatywnie na jego psychice tzn zbyt pozytywnie czyli negatywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Arenas fajny freak to fakt ale ta afera z bronią przysłoniła jego komediową osobowość i zrobiła z niego jakiegoś wannabe gangstera szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Arenas ostatnio rozjebał system na twitterze: http://www.sportspickle.com/opinion/669 ... blind-date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Arenas fajny freak to fakt ale ta afera z bronią przysłoniła jego komediową osobowość i zrobiła z niego jakiegoś wannabe gangstera szkoda mnie to osobiście smieszylo. pick one ! hehehe @chytruz: ale jaja. chyba miał wiecej zabawy z tweetowania niż z randki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 nthn compares to JailBlazers Sheed w ogóle z całą ekipą się wybrać na 'jednego', ja pi****le zęby to bym sobie wybił przed,sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ja to bym sobie chętnie wypił piwo(a) z Vlade Divacem. Gość ktorego zycie nauczylo bardzo wiele, nie zawsze mial z gorki, mialby co opowiadac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Arenas ostatnio rozjebał system na twitterze: http://www.sportspickle.com/opinion/669 ... blind-date :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: juz szron na glowie juz nie to zdrowie.... a w ledzwiach ciagle maj ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 do tego offseasonu wierzylem w Arenasa uwazam ze o 2 lata za dlugo jeszcze jakby cos gral to bym byl recami nogami za nim i bronil kazdego jego twita, zartu i brechtu ale gosc zdefraudowal kase, pierdoli jak by byl Kobe i nic nie robi z soba a mimo wszystko placa mu za bycie koszykarzem anie za bycie komikiem nie fajnie w polowie piwa bym byl chyba bardziej wkurwiony na to ze gosc przetrabil swoj talent przez lenistwo niz rozsmieszony wiekszoscia zartow a osobiscie zadaje sie z wiekszoscia takich zartownisiow zabrzmi smiesznie ale jest u mnie skreslony(w 99%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi