Maslon Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ok, to nie ma co czekać, Cichy wybierz: Cavs czy Pacers? Drugi team idzie do mazika, a Bucks wracają do Ashigaru (ale kolejnego zniknięcia nie wybaczymy). Zostały jeszcze teamy na Zachodzie, są jacyś chętni wśród GMów Wschodu? Jak nie będzie chętnych to mogę przejąć jakiś team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ok, to nie ma co czekać, Cichy wybierz: Cavs czy Pacers? Drugi team idzie do mazika, a Bucks wracają do Ashigaru (ale kolejnego zniknięcia nie wybaczymy). Zostały jeszcze teamy na Zachodzie, są jacyś chętni wśród GMów Wschodu? Jak nie będzie chętnych to mogę przejąć jakiś team. Pacers! bo na ta sama litere co Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 To zostaje Cleveland , nie ukrywam ze tez wolalem Pacers Cel awans do play off . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ok, to mamy komplet na Wschodzie. Nie widzę tłumu chętnych, więc przejmę Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Hej, juz tlumaczylem przez gg jaka jest sytuacja - w ostatnia niedziele zmarl moj dziadek wiec ostatnie dwa tygodnie mialem wyjete z zyciorysu. Dzis byl pogrzeb. Jednakze nie zaprzeczam, ze ostatni sezon przeznaczylem na straty i specjalnie w gre sie nie angazowalem, wiec tez nie chce na sile trwac tam gdzie mnie nie chca (i gdzie sam jestem malo aktywny). Jesli jest dla mnie miejsce to jeszcze ten sezon bym moimi Pacers pogral - poki przynajmniej nie sa druzyna na miare play-offs. Ale decyzje zostawiam komiszom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mam wątpliwości co do dalszego udziału w zabawie - większość mnie zna. Albo gram aktywnie albo rezygnuje, a szczególnie ostatnio mam kłopoty ze znalezieniem czasu wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ale decyzje zostawiam komiszom...Czekam jeszcze na powrót Geddo, ale myślę, że nie będzie problemu z twoim powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Gram dalej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A wcześniej grałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A wcześniej grałeś?hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mamy znów wakat w Dallas Mavericks - ktoś jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 brać to ich nie będę ale mnie im pomoc z FA. szkoda żeby za darmo tracili zawodników. edit z drugiej strony przy takim salary bez trejdów się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi