Maxec Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Kolejny zawodnik związany swego czasu z NBA odszedł przedwcześnie. W wieku 34 lat został znaleziony martwy w swym apartamencie w Puerto Rico Robert The Tractor Traylor. Przyczyną zgonu był rozległy zawał. Trudno się zresztą dziwić bo nr 6 draftu z 1998 r. mógł iść w zawody w obwodzie pasa i wadze z legendarnym Olivierem Millerem. W każdym razie - RIP :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 nie ma sie co dziwic przy tej nadwadze (i byc moze przy roznych uzywkach) serce dlugo nie wytrzymalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 zawsze go lubiłem, bo to jeden z przykładów geniuszu Nelsona - który na forum jest niedoceniany, ale to był bardzo dobry trener, choć zawsze lubił się powygłupiać co za dobrze na jego reputację nie wpływało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 zawsze go lubiłem, bo to jeden z przykładów geniuszu Nelsona - który na forum jest niedoceniany, ale to był bardzo dobry trener, choć zawsze lubił się powygłupiać co za dobrze na jego reputację nie wpływało. O loraku wypraszam sobie :!: We mnie, na tym forum zawsze znajdziesz obrońcę Dona i to aktywnego (swego czasu ofkos 8). A wymianka - mniam, taka moja ulubiona, zaraz po Oldenie-Pippenie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ech lubiłem Grubaska. Druga opcja Cavs na finiszu sezonu 2004/05. To było jakby wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Days after Dirk swept the Lakers and playing his best ball ever. Talk about careers going different ways... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ponoc akcje burger kinga strasznie poszly w dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi