Maslon Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jestem zaszokowany - wiedziałem, że po pozyskaniu Noela mam zdecydowanie lepszą drużynę niż przez większość sezonu, ale tego się nie spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Bulls zesweepowani :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Pary Playoffs 2015 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 3:2 dla Nuggets Grizzlies 109 - Nuggets 115 play-by-play Grizzlies 101 - Nuggets 92 play-by-play Nuggets 101 - Grizzlies 99 play-by-play Nuggets 104 - Grizzlies 99 play-by-play Grizzlies 123 - Nuggets 120 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Bulls Bilans serii: 4:0 awans Nets Nets 120 - Bulls 101 play-by-play Nets 133 - Bulls 115 play-by-play Bulls 96 - Nets 98 play-by-play Bulls 97 - Nets 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: brak----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Pary Playoffs 2015 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 3:3 Grizzlies 109 - Nuggets 115 play-by-play Grizzlies 101 - Nuggets 92 play-by-play Nuggets 101 - Grizzlies 99 play-by-play Nuggets 104 - Grizzlies 99 play-by-play Grizzlies 123 - Nuggets 120 play-by-play Nuggets 100 - Grizzlies 110 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Bulls Bilans serii: 4:0 awans Nets Nets 120 - Bulls 101 play-by-play Nets 133 - Bulls 115 play-by-play Bulls 96 - Nets 98 play-by-play Bulls 97 - Nets 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: brak----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Pary Playoffs 2015 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 4:3 awans Nuggets Grizzlies 109 - Nuggets 115 play-by-play Grizzlies 101 - Nuggets 92 play-by-play Nuggets 101 - Grizzlies 99 play-by-play Nuggets 104 - Grizzlies 99 play-by-play Grizzlies 123 - Nuggets 120 play-by-play Nuggets 100 - Grizzlies 110 play-by-play Grizzlies 91 - Nuggets 94 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Bulls Bilans serii: 4:0 awans Nets Nets 120 - Bulls 101 play-by-play Nets 133 - Bulls 115 play-by-play Bulls 96 - Nets 98 play-by-play Bulls 97 - Nets 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Victor Claver (Memphis) - 4 dni (wstrząs mózgu) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Brawo dla Nuggets i Nets.Zapowiada się fajny finał Zgłosił się jakiś nowy gracz do simki?wiadomo coś? jeszcze odnośnie zastrzegania birdów,Cj Miles ma podpisany nowy kontrakt oraz jest zgloszony do tematu z birdami wiec o co kaman?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłosiły się dwie osoby, ale przynajmniej cztery drużyny są do przejęcia, więc mile widziani kolejni. Graty dla Nuggets, zapowiada się ciekawa rywalizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 jednak pomogły ogłoszenia w działach fantasy:),można wiedzieć kto się zgłosił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 po raz drugi z 3-1 robi się 3-3 i ostatecznie zwycięstwo 4-3, powinienem obie rundy kończyć 4-1, ale jest awans do finałów i zajebiście mnie to cieszy, azubuike zajebiście w tej serii bronił birda, każdy dołożył swoją cegiełkę ... kluczem była defensywa. chyba nikt na mnie nie stawiał przed sezonem 8) , a ja po cichu wierzyłem że przy dobrym układzie i braku kontuzji finał może być ... i to nie posiadając żadnego gracza ze średnią +20 pts :roll: Co do finałów to będą ciekawe, ale zajebiście ciężkie ... Nets zesweepowali Bullsów, pod koniec sezonów też moich złoili, zobaczymy ;], pierwsze finały w historii nuggets, wcześniej mimo posiadania większych gwiazd nigdy się to nie udało ani mi, ani poprzedniemu managerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 może zrobimy jakiś temat z deklaracjami na nowy sezon?,bo nie wiemy ilu gm-ów nam brakuje.Mam kolejnego chętnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Sylvinho przejął Dallas Mavericks, można już do niego uderzać w sprawie tego zespołu. Poza tym dołączają ms9 i zkrainynba. Jeśli chodzi o simki Finału, to czekamy na powrót Geddo, ma być w sobotę/niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 ja niestety wroce dopiero w niedziele wieczorem. wiec zaraz po powrocie przesimuje 1 mecz finalow (czyli pewnie gdzies miedzy 22.00-23.00). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 SimBasket Playoffs 2015 vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 1:0 dla Nuggets Nets 106 - Nuggets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: brak----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ech, w RS drugie miejsce pod względem obrony 3pt: 36,8%. W G1 Nuggets skuteczność: 47,4% :/ Szkoda, było blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 SimBasket Playoffs 2015 vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 2:0 dla Nuggets Nets 106 - Nuggets 111 play-by-play Nets 93 - Nuggets 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: brak----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Gratuluję awansu do Finałów Maslon, najwyraźniej miałeś znacznie lepszą ekipę, co pokazuje wynik z naszego starcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Pomyśleć że poległem dopiero w 7 meczu z Nuggets a oni prowadza w zdecydowanie w finale Moze cos jeszcze bedzie z mojich grajkow w przyszlym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 SimBasket Playoffs 2015 vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 2:1 dla Nuggets Nets 106 - Nuggets 111 play-by-play Nets 93 - Nuggets 115 play-by-play Nuggets 100 - Nets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: brak----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 simka z wczoraj. niestety prawie caly dzien wczoraj nie chodzila mi strona forumowa, dlatego tez dopiero teraz wstawiam wyniki tutaj. dzis wieczorem kolejny mecz finalow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 SimBasket Playoffs 2015 vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 2:2 Nets 106 - Nuggets 111 play-by-play Nets 93 - Nuggets 115 play-by-play Nuggets 100 - Nets 111 play-by-play Nuggets 108 - Nets 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: brak----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi