Mazar Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Da radę dopisać mnie do listy oczekujących , czy już za późno się zgłosiłem;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Chyba grales w zeszlym sezonie w FB#7, nie tak? I tam w skladzie tej ligi widniejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ok dzieki. Przydalby sie kontakt z Bastim i crackerssem to bysmy mogli kolejne ligi miec gotowe.. Bastillon nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 O kurczę , rzeczywiście grałem w takim razie sorki , zwracam honor:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 można się jeszcze jakoś wkręcić? I'm in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 chętnie zagram... wszak nigdy za mało fantasy lig ^^ EDIT: Oczywiście jestem tutaj nowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuuzek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 również chętnie dołączę jak jest miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 też jestem chętny jeśli znajdzie się dla mnie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 hehe, jak to Lorakowa reklama działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że nie za późno...Jestem chętny!! pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie grałem do tej pory, chciałbym się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasquez21 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 hmm jeżeli jeszcze nie jest za późno to chciałem potwierdzić udział w kolejnym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sa jeszcze dwa wolne miejsca do FB#7, kto pierwszy ten lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sa jeszcze dwa wolne miejsca do FB#7, kto pierwszy ten lepszy! zapisałem się na rezerwowa ale na wszelki wypadek tu też się zgłaszam....oO...bo pojęcia nie mam o co w tym pościej powyżej chodzi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuuzek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 to jak cos i ja ale widze ze chyba jestem w 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zapisałem się już do East, ale za dobrze się jeszcze na stronie nie orientuje, więc jak coś to tutaj też spróbuje się dostać jeśli tam nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sa jeszcze dwa wolne miejsca do FB#7, kto pierwszy ten lepszy! zapisałem się na rezerwowa ale na wszelki wypadek tu też się zgłaszam....oO...bo pojęcia nie mam o co w tym pościej powyżej chodzi ^^ + to jak cos i ja ale widze ze chyba jestem w 7 Wybaczcie nieco mi się pomieszało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 k**** jebany lokałt jak sie da to ja chcem grac w obu ligach .... japierole ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wyszedlem, jestes juz przypisany do FB#7, tak samo jak ty yuuzek. PiotrekA dolacza do Was. Czekamy na jeszcze 1 osobe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Julius, ale masz refleks.. No dobra. W drodze wyjatku by rekrutacje miec za soba dolaczasz do bodajze FB#4. Zrobilem male roszady w ligach, niech sie kazdy zaznajomi w jakiej lidze jest i jedziemy z koksem. Rekrutacja zakonczona. 8 ligi na razie nie widze sensu zakladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi