Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Harden + Durant + Ibaka + Howard i by nie było dyskusji kto jest najlepszym zespołem w lidze Czytaj swoje posty zanim wyślesz. Nudny ten mecz jak do tej pory. + Selfosha i nie ma lepszej s5 . No ale marzenia o Howardzie się nie ziszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A odnośnie aut - Toyota i Honda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.hot.ee/strompl/veetle.html też tu macie wersję językową "alien"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kogo jeszcze wkurwia, ze Durex tak czesto na linii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Perkins to potwor ofensywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 OKC z pojebguardem i Memphis z Z-Bo w składach mnie nie przekonują do siebie. spoko może Lebron pomyśli kiedyś aby użyczyć im odrobinę swego talentu przy okazji swojej odysei w poszukiwaniu pierścienia :wink: El, nie chodzi o to co napisałeś tylko o to jaką logiką kierujesz się formułując swoje odpowiedzi. Przecież Ty odpisałeś DFowi zupełnie nie na temat, mogłeś równie dobrze napisać "Lebron to c***", byłoby chyba nawet trafniej. I dlatego stary dam Cię na ignora, bo gdybyś chociaż dawał dobre dissy, mające odrobinę sensu, zaskakujące to bym to jakoś mógł znieść ale to co zacząłeś uprawiać w ostatnim czasie to jest tak, jakbyś cofnął się do przedszkola i dyskutował z kolegą kto lepiej robi i bawi się klockami. Mam nadzieję, że wiesz: to nic osobistego, na każdy inny temat zawsze chętnie na gg pogadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Niskie miejsce Toyoty mnie akurat w ogóle nie dziwi. Ostatnimi czasy mieli kilka wielkich akcji serwisowych, stąd te niskie staty. A co do BMW może się zaraziło od Dodgea a co chcesz od Forda dlamnier to taki usański odpowiednik wv, seryjnie niezawodne auta Nie mam nic do fordów, po prostu u nas taka opinia panuje. "Ford gówno wart", a VW i pochodne mega wychwalane. Co jeszcze dziwi - niskie miejsce Mazdy uznanej za bardzo dobrą markę pod względem niezawodności oraz co ciekawsze - należy do Forda i sporo części jest właśnie z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kosmici przejeli mój kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 zach sie wkurwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.hot.ee/strompl/veetle.html też tu macie wersję językową "alien"? To jest mistrzowskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.hot.ee/strompl/veetle.html też tu macie wersję językową "alien"? To jest mistrzowskie! Nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Najlepsze, że Westbrook zaliczy TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.hot.ee/strompl/veetle.html też tu macie wersję językową "alien"? To jest mistrzowskie! przezyli mi chinczykow przezyjemy i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Najlepsze, że Westbrook zaliczy TD Dzisiaj i tak gra rozsądnie jak na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 lista zakupow na lato 2011 dla Memphis backup PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=207 Czyżby dobry link? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ewidentnie musi się nauczyć wykorzystywać swoją energię we właściwy sposób. Toyota zaliczyła ostatnio wpadki, ale sam nią jeżdżę, znam kilka osób i tylko lejemy do baku 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A odnośnie aut - Toyota i Honda. ta toyota niezbyt bo w stanach wypuszczają takie nie hamujące prze które kilka osób do paki poszło perkins overpiaded w c*** ciekawe kiedy to przedrze się do świadomość ogółu, pamietam jak j rose w espn z zachwytu wyjść nie mógł nad tym transferem w sumie do dziś mnie to śmieszy, no ale szans OKC na podbój swiata sam Perk nie przekresla gorsze kontrakty się trafiają, Jazz prawie 100 baniek Kirilence wypłacili co przy tym znaczy jeden mały perk , El, nie chodzi o to co napisałeś tylko o to jaką logiką kierujesz się formułując swoje odpowiedzi. Przecież Ty odpisałeś DFowi zupełnie nie na temat, mogłeś równie dobrze napisać "Lebron to c***", byłoby chyba nawet trafniej. jak nie na temat ziomek pojechał po tych klubach że nie mają marki to dałem disa imo w miare sensownego, plus nie moja wina że mam fobię na ptk Jamesa równie dobrze mógłbym na ignora wrzucić wszystkich zachwycających sie nim :wink: ale rób jak chcesz jak ci nie czytanie moich uszczypliwości względem idola tak pomoże to proszę cię bardzo :roll: Najlepsze, że Westbrook zaliczy TD o prosze czyli jest poziom "wyższy" od tego na espn przezyli mi chinczykow przezyjemy i to chińczycy byli super po latach człowiek to docenia, czasem miało się wrazenie że oni w ogóle danego meczu nie ogladają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nareszcie dobry link w połowie 3-ej kwarty, z hiszpańskiego Deportes, dzięki Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Trzeba do niego jakiegoś dodatkowego playera bo nie chce mis się włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi