rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra powiedzcie mi czy Heat wygrają tę serię?? Z Thunder? Nie Jedyna nadzieja Heat to Mavs Mówię o Bulls bo mam zamiar wejść w pewien zakład i chciałem usłyszeć opinie paru osób :wink: imho bulls wygraja, mozesz wchodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 macie jakiegos linka do espn sportscenter dzialajacego zeby zabic czas do drugiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra powiedzcie mi czy Heat wygrają tę serię?? Z Thunder? Nie Jedyna nadzieja Heat to Mavs Mówię o Bulls bo mam zamiar wejść w pewien zakład i chciałem usłyszeć opinie paru osób :wink: Maciek jako, że stoimy po tej samej stronie barykady to podpowiem Ci bo może nie widzialeś, ale ai3 wytypował Heat, więc czyń powinność stawiając na Bulls :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 nie nie nie ja nie szukam zadnego problemu ;] tylko wypada to pamietac jak gral jak kompletna pizda bo ja uwazam ze to go uksztaltowalo jako gracza jakiego teraz zaczynamy ogladac ktos agree? bo k**** nie jestem do konca pewien, tak patrze na tego hardena iiiii no nie wiem all stara w nim nie widze podbijam espn linka potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Maciek jako, że stoimy po tej samej stronie barykady to podpowiem Ci bo może nie widzialeś, ale ai3 wytypował Heat, więc czyń powinność stawiając na Bulls :mrgreen:Myślę, że tym razem jednak jego przepowiednia się sprawdzi Każda seria się kiedyś kończy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Maciek jako, że stoimy po tej samej stronie barykady to podpowiem Ci bo może nie widzialeś, ale ai3 wytypował Heat, więc czyń powinność stawiając na Bulls :mrgreen: Myślę, że tym razem jednak jego przepowiednia się sprawdzi Każda seria się kiedyś kończy :wink: Mam jednak nadzieję, że dalej pozostanie 100% i powie, Dallas w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Harden i Mayo to przyszłość tej ligi, jeśli ten drugi troche ogarnie swoja głowę. ja tam wolę Mayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 imho bulls wygraja, mozesz wchodzicczyli wszystkie przesłanki poza ai wskazuja na heat macie jakiegos linka do espn sportscenter dzialajacego zeby zabic czas do drugiej? na cinemaxie wporzo film leciał i chyba dalej leci"świadek mimo woli" tak akurat do następnego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 WOW, dawno nie widzialem takiej zgodnosci w studio TNT. Barkley i Webber typuja Bulls w 7, Smith Bulls w 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Harden i Mayo to przyszłość tej ligi, jeśli ten drugi troche ogarnie swoja głowę. ja tam wolę Mayo abstrahuje od tego kim zostanie Harden, ale Mayo jest w lidze już tyle lat, z roku na rok właściwie nie robił postępów i jak do tej pory jest niczym więcej jak poor man's Benem Gordonem. Fatalne shot selection, słaba skuteczność, niechętnie podaje. Może być fajnym rolesem, 6,7 zawodnikiem w rotacji ale od dwóch lat nie można o nim powiedzieć, że on jest przyszłością ligi. Come on, Grizz bez Gaya to są perfekcjne okoliczności by niski rozwinął skrzydła. Zach absorbuje, Marc też nie kiepawy, Conley uwielbia podawać - czego potrzeba Mayo żeby pokazał ten potencjał który w nim widzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 WOW, dawno nie widzialem takiej zgodnosci w studio TNT. Barkley i Webber typuja Bulls w 7, Smith Bulls w 6Pojebało ich? Bede osobiście usatysfakcjonowany jeśli Bulls to przerypią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bibby na Rosie to naprawdę kiepski pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Tragedia, Spo chce się chyba o czymś przekonać. Pierwsze 2 akcje Miami - miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 deng ma ryj jak ten byk z loga bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wade wide open layup miss... WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 i jak do tej pory jest niczym więcej jak poor man's Benem Gordonem. Po tym stwierdzeniu przestałem czytać dalej Nie no ale serio - nie uważam Mayo za przyszłość ligi, ale poza tym nie zgadzam się z niczym, co o nim napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 historia sie tworzy lebron dostal 2 szybkie faule w o w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Chicago aż się prosi aby w co drugiej akcji wrzucać im punkty po kontrach, chyba regularnie trzy osoby atakują ofensywną deskę, Miami po każdej zbiórce za wolno wyprowadza piłkę aby to wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 O ile pamiętam w POs tak miał. Szkoda 3P Denga po zbiórce w ataku, bo już miałem pisać, że James zjada na śniadanie Denga po obu stronach parkietu. Heronim +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 szkoda tych 2 lay upow Wade'a, wide open to masakra, ale ten po spinie to mogla byc miazga :shock: Lebron dwa szybkie faule ale i blok na Boozerze Fajny meczyk narazie. Dziwi Bibby na Rosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi