tommason Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 OKC pod koszem zamiata. Collison jak troche nabierze toughness to Perka bedzie mozna przetrejdowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 nie nie nie ja nie szukam zadnego problemu ;] tylko wypada to pamietac jak gral jak kompletna pizda bo ja uwazam ze to go uksztaltowalo jako gracza jakiego teraz zaczynamy ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Żebyś się nie ździwił.mnie mało rzeczy jest w stanie zaskoczyć, plus Harris to jest all star bez potencjału do nim bycia wiec sie odpie**** z łaski swojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Może zrób to samo w stosunku do Lebrona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 niespecjalnie widzę ten all star potencial w Hardenie. no ale młody chłopak jest, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kurde z Dallas może być bardzo ciekawa seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 niespecjalnie widzę ten all star potencial w Hardenie. no ale młody chłopak jest, zobaczymy. ja tez widze chcialem dodac btw it'z ova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Harden i Mayo to przyszłość tej ligi, jeśli ten drugi troche ogarnie swoja głowę. no to zajebiscie, teraz OKC bije Dallas i jest w finale 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ova thunder zagrali jak starzy świetny mecz memphis nie mogli pograć za wiele i chyba durex się zjawił, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Harden i Mayo to przyszłość tej ligi, jeśli ten drugi troche ogarnie swoja głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Może zrób to samo w stosunku do Lebrona..tego nie moge zrobić odkad Kobas przestał byćtakim zmazem nie mam kogo disowac, a tłumić w sobie emocji nie można :wink: i tyle pi****lenia o Hardenie Durant usadził 39 ptk Griz się obsrali i po zabawie, trza oddac temu Benettowi że podjebał klub z SS w odpowiednim momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 po zakończeniu meczu widać różnicę w kulturze graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 po zakończeniu meczu widać różnicę w kulturze graczya co było ? wyłączyłem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 żadna gwiazdka nie opuściła parkietu tylko sobie grzecznie pogratulowali wzajemnie nie to co np. Boston nic specjalnego, ale widać różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra powiedzcie mi czy Heat wygrają tę serię?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 LOL, kultura to wlasnie to po co ogladamy NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ktoś zostaje na Bulls - Heat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra powiedzcie mi czy Heat wygrają tę serię?? Z Thunder? Nie Jedyna nadzieja Heat to Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dobra powiedzcie mi czy Heat wygrają tę serię?? Z Thunder? Nie Jedyna nadzieja Heat to Mavs Mówię o Bulls bo mam zamiar wejść w pewien zakład i chciałem usłyszeć opinie paru osób :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kto sie nie cieszy ten z policji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi