tommason Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Panowie, Acura to prawdziwy kozak. Potrzebowalem niedawno analize rynku Automobil Industry firm ktory jako glowna strategie obieraja jakosc. Acura zaraz po Porsche na 2. miejscu. Malo nie upadlem ze zdziwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.firstrowsports.eu/watch/6492 ... under.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Acura zaraz po Porsche na 2. miejscu. Malo nie upadlem ze zdziwienia.no tak bo Honda to marna marka :roll: co cię tak koleś zdziwiło w tym akurat ps. Ten link co @Luki na poprzedniej stronie zarzucił www.realtvsport.com/channel-7.php całkiem wporzo trochę przyciana ale jak mu dac odrobinę czasu to idzie gładko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ps. Ten link co @Luki na poprzedniej stronie zarzucił http://www.realtvsport.com/channel-7.php całkiem wporzo trochę przyciana ale jak mu dac odrobinę czasu to idzie gładkoNie odnaleziono serwera :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Prędzej może dziwić wysokie miejsce Forda 'nie kupuj samochodów na f...' i niskie BMW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nie potrafię się jakoś emocjonować tym meczem. Lakers, Spurs, Suns jako marki, PTB z Royem, NOH z Paulem, ale OKC z pojebguardem i Memphis z Z-Bo w składach mnie nie przekonują do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No to Durant się ogarnął. 6/13 , 18 pkt ładnie wygląda jak na pierwszą połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 chyba durex się zjawił, co collison i ibaka , wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Prędzej może dziwić wysokie miejsce Forda 'nie kupuj samochodów na f...' i niskie BMW.BMW może się zaraziło od Dodgea a co chcesz od Forda dlamnier to taki usański odpowiednik wv, seryjnie niezawodne autaOKC z pojebguardem i Memphis z Z-Bo w składach mnie nie przekonują do siebie. spoko może Lebron pomyśli kiedyś aby użyczyć im odrobinę swego talentu przy okazji swojej odysei w poszukiwaniu pierścienia :wink: Narazie Conley i Westbrook trzymają Grizz w meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zapomniałem o Perku :mrgreen: Jak cisnął farfocla o deskę po zbiórce w ataku to aż zastanawiam się jakie są granice bycia kołkiem, ale w sumie Joel Anthony w ataku potrafi tyle samo. EDIT: A ten znowu... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 a co chcesz od Forda dlamnier to taki usański odpowiednik wv, seryjnie niezawodne auta z wykresu wynika że vw to seryjnie zawodne auta, ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 szczegolnie ci Blazers z Royem to jest marka malo zaskakujace - jestesmy mlodzi jest g7 i popelniamy kupe bledow i nie potrafimy nic trafic plus Tony gra swoj standart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A ten znowu to samo :cry:dałem żebyś się nie obraził, no po prostu powstrzymać się nie mogłem samo cisnęło się na usta, każdy ma swoje słabości itd. z wykresu wynika że vw to seryjnie zawodne auta, ciekawe w to to nie uwierzę jak żyję, wszystkie auta z marki vw sa naprawde godne polecenia wiem z własnego doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No własnie, hujowa to lista pięknie. Niskie miesjce Mazdy, BMW, VW czy Toyoty od razu ją dyskwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nie potrafię się jakoś emocjonować tym meczem. Lakers, Spurs, Suns jako marki, PTB z Royem, NOH z Paulem, ale OKC z pojebguardem i Memphis z Z-Bo w składach mnie nie przekonują do siebie. Thunder mają "pojebguarda" a Heat el Woła. z Harden + Durant + Ibaka + Howard i by nie było dyskusji kto jest najlepszym zespołem w lidze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja pi****le ,nienawidzę reklam perkins overpiaded w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja pi****le ,nienawidzę reklam perkins overpiaded w c*** sam trade ok, ale extension niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Harden + Durant + Ibaka + Howard i by nie było dyskusji kto jest najlepszym zespołem w lidze Czytaj swoje posty zanim wyślesz. Nudny ten mecz jak do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wół jednak nie jest pojebem 8) Nie potrafię się jakoś emocjonować tym meczem. Lakers, Spurs, Suns jako marki, PTB z Royem, NOH z Paulem, ale OKC z pojebguardem i Memphis z Z-Bo w składach mnie nie przekonują do siebie. Pozdro ai3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No własnie, hujowa to lista pięknie. Niskie miesjce Mazdy, BMW, VW czy Toyoty od razu ją dyskwalifikuje.Bryant też jest podobno najlepszy w clutch, mimo że % pokazują co innego, więc zastanawiam się czy tu jest to samo, czy rzeczywiście jakieś to tendencyjnie dobrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi