Kily Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Był wrzucany wcześniej przy okazji Heat-Celtics: http://veetlesportsnba.blogspot.com/201 ... nel-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Powrót KrólaAle Krola czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @Kubbas Odnoszę takie wrażenie, że Wade zawsze był jest i będzie jako taki dobry All-Star. Niewiele lepszy od takiego Grangera. @danp Nie ma sensu obrzucać się błotem już teraz. Poczekamy do pierwszej, wspólnej serii PO, kiedy już będziecie mieli CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @danp Nie ma sensu obrzucać się błotem już teraz. Poczekamy do pierwszej, wspólnej serii PO, kiedy już będziecie mieli CP3 Alez przeciez ja ciebie czy Heat nie obrzucam blotem, i nie mam zamiaru, nawet jak ze soba zagramy w jakichs PO. Chyba ze fani Heat maja takie plany to powodzenia zycze. Pytam powaznie czego Bron jest Krolem, bo niby krolestwo ma ale korony poki co brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 dobra obszczymury, rzucac linkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 coś czuje że grizz jebną blowouta i bedzie g7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 http://www.fromsportcom.com/v-2/6/94/v-269556.html Miski wyszli na kurwie,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reggae Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 na niemieckim lp znów można oglądac za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 tommason, masz tutaj najlepszą jakość a i od czasu do czasu trza to wrzucić w ostatnie strony: Ten link http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html wklejacie tutaj: http://ultimatepro.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 spoko thnx i tak mam niemieckie ip ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 tyle jest właśnie warta Oklahoma bez Duranta z 11-6 na 17-23... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Zebras take over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 co to za numer leci w memphis eee eee eee eee dajcie mi ten numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 bardzo mi sie to podoba jeszcze tylko game 7 pozostaje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Komedia, że Durant nie potrafi się nawet uwolnić żeby piłkę dostać, ludzie dziwią się, że Westbrook rzuca po 30 razy... i bardzo fajnie, że będzie g7, wszystko się może zdarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 nawet kibice się w Memphis pojawili, ba nawet cherleaderki mają g7- seryjnie to będzie ciekawy mecz, wszystko i to absolutnie wszystko może się tam wydarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ktos juz zna jakies zayebiste opcje gdzie obejrzec G7 ? niemieckie nba.com albo cos innego fajnego ? czy szukanie strimow w rozdzialce 320 x 240 ? :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 szukanie strimow w rozdzialce 320 x 240 ? :cry:Life is brutal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 szukanie strimow w rozdzialce 320 x 240 ? :cry:Life is brutal... btw jakbym teraz chcial wykupic league pass na PO to ile by mnie to kosztowalo ? i czy jak ogladam z odtworzenia to mam mecze z powycinanymi timeoutami ? i czy player jest jakis fajny , w sensie przyjemny interfejs z mozliwoscia przewijania fajnie i wygodnie czy jakis badziew w stylu windows media playera ? ktos mnie oswieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 szukanie strimow w rozdzialce 320 x 240 ? :cry:Life is brutal... btw jakbym teraz chcial wykupic league pass na PO to ile by mnie to kosztowalo ? i czy jak ogladam z odtworzenia to mam mecze z powycinanymi timeoutami ? i czy player jest jakis fajny , w sensie przyjemny interfejs z mozliwoscia przewijania fajnie i wygodnie czy jakis badziew w stylu windows media playera ? ktos mnie oswieci ? 88 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi