Findek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Narazie dziwny mecz, C's jak zwykle lepiej wyglądają jako zespół ale wystarczą dwie akcje Heat i znowu są na remisie lub 1 shot away. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pierce jak napierdala.... ma się wrażenie, że nie ma znaczenia czy rzuca przez ręce czy nie, często trafia. Jak Celtics dalej będą cisnąć trójki na 50% to ciężko będzie. PP 10 lat młodszy czy co, robi co chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 pol robi z lebrona swoja dzifke, mija na 1 kroku trafia wszystko, ale lebron w ataku tez ladnie jak myslicie ze rajona rondo game 7 w zeszlym sezonie nie zakulo to ogladajcie ten mecz koles jest k**** z podejsciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Przynajmniej LBJ jest aktywny. Wzorowo wykorzystuje obecność Shaqa. Spo zamienił krycie Pierca (LBJ kilka razy został na zasłonie), ale on się zdążył rozpędzić... EDIT: Witamy Haslema, jednak w kilka minut pomógł Celtom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Bosh jest straszny Ej, DF, bo nie wiem jaka jest Twoja linia w tym roku. Nadal bronisz Bosha ? Bo jak dla mnie to jest klasyczny przypadek nabijacza statów w słabym zespole. Ciekaw jestem co wymyślisz. A już zaczynałem się do niego przekonywać rok temu. Tylko mi nie powiedz, że nie pasuje do Lebrona i Wade czasem Masz czelność Kubasik pisać takie rzeczy po tym jak Twój idol został zerżnięty przez Jeta jak Lily Thai przez Mandinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nie pasuje, dlatego znowu gra często daleko od kosza. W sumie zaczynam sądzić, że zbyt prędko uwierzyłem w kilka jego put backów w Raptors, mentalnie to poziom Gasola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nie pasuje, dlatego znowu gra często daleko od kosza. W sumie zaczynam sądzić, że zbyt prędko uwierzyłem w kilka jego put backów w Raptors, mentalnie to poziom Gasola. On nie ma gry tyłem do kosza oprócz fadeaway'a, zero. Zwłaszcza przy KG. To jest śmieszne. Jest bezwartościowy po obu stronach boiska w tej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Garnett tylko 2 FGA ? Mam nadzieje, ze zaczna mu podawac w low post w II połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ten dzejms, ten drugi co ma rzut z dystansu strasznie slaby psychicznie jest ladna zaslona garnetta musiala byc zeby lebrona wyjebac, moze dadza powtorke, kejdzi tez udo bolalo bylo widac, ale motywacja pelna, zajebisty mecz ogolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Masz czelność Kubasik pisać takie rzeczy po tym jak Twój idol został zerżnięty przez Jeta jak Lily Thai przez Mandinga.Mój idol nie pokryje nowika, nie zrotuje sam całej defensywy do shooterów, pick and rolle broni sie cala druzyna big lazy jest dzisiaj tragiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Tak, tak, opierdoli też Bynuma za to, że sam zszedł sobie pod zasłoną gdyż nie chce mu się przepchać. Brawo, all defensive 1st team effort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jeśli chodzi o Bosha to z ciekawą opinią się spotkałem, ktoś przyrównał go do typowej gwiazdy z MLB z małego miasta i słabego zespołu, gdzie nie ma wobec niego żadnych oczekiwań i gra się bez presji. W momencie kiedy taka "gwiazda" dołącza do dobrej drużyny z aspiracjami na mistrzostwo, to można zaobserwować z jakiej gliny taki ktoś jest ulepiony. W sensie nagle z grania na luzie gra się o coś, a w playoffach presja wzrasta kilkukrotnie. Bosh póki co pokazał, że nie radzi sobie z oczekiwaniami wobec niego jak i z presją, więc mamy classyczny "meltdown". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 +1 Heronim. James mógłby trafić ze dwa baseline jumpery więcej. Szykuje się emocjonująca 2. połowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja się dziwię jakim cudem Heat przegrywają tylko 3 pkt, Boston napieprza pkt na 58%, a do tego do tej pory już mają 18 FT. Strasznie ciężki mecz dla Heat, przy tak grającym Bostonie. Aha no i gwizdki bądź ich brak są czasem zastanawiające, wydaje mi się że sędziowanie było trochę w stronę Celtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Bibbiego mógłby zmienić, James zniknął, ale zyskali 4 pkt przewagę, którą właśnie tracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ale mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Te gówniane gwizdki zaczynają mnie irytować. Za nic Boston kolejne FTs dostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No k**** takie gwizdki w takim momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Fani Heat, narzekają na gwizdki myślałem że to domena Lakers fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 miller sie przezegnal po trojce swojej haha swietne help d bosha na rondo ;] btw bylo moment w ataku ze na lini ft stanal i sie obrocil dookola swojej osi bosh i poszedl postawic picka, koles wgl nie wie co sie dzieje w tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi