Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 fajnie, że wszyscy sobie ładnie pogratulowali, bez napinki. Nawet Kobe z Cubanem :] to lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 a tak w ogole to powinien byc overtime lakers 86 - dallas bench 86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Co jak co ale szkoda ze Phil konczy tak kariere anyway swietny trener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 kardynałłłłłł za trzy!!!!!!!! to juz jest upokorzenie. Czyli McHale w Minnesocie był jednak geniuszem. Brewer i Cardinal pojechali Lakersów aż miło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ciągle nie mogę uwierzyć, że Lakers nie ma już w grze. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja - nie wydaje mi się aby Otis puścił Howarda do Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Lakers musieliby zaproponować przynajmniej Gasol + Bynum, żeby Otis sie zastanowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 c***owo, że Terry nie pobił rekordu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Lakers musieliby zaproponować przynajmniej Gasol + Bynum, żeby Otis sie zastanowił. Nie wydaje mi się aby Kobe i Dwight dali we dwójkę radę cHeat, Thunder czy Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Od czego to c w cHeat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 howard nie jest glupi, a ze patrzy czy raczej powinien patrzyc long-term, to deron > kobe, wiec njn jest najrozsadniejszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Od czego to c w cHeat? Zmałpowałem z clublakers - tam dużo osób lubi używać takiego sformułowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Hahahahah. Ogladacie konferencje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie wydaje mi się aby Kobe i Dwight dali we dwójkę radę cHeat, Thunder czy Bulls. a mi się nie wydaje zeby Heat/Thunder/Bulls cokolwiek osiągneli narazie żeby Lakers musieli się martwić ich dominacją w przyszłosci.Hahahahah. Ogladacie konferencje ???? i co tam takeigo śmiesznego bo mi już odpadł stream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Najlepsze jest to ze hejterzy czekali az Kobe cos wywinie. A tu prosze, klasa. Mimo -30pkt uśmiech po złym zagraniu do Artesta. tez jestem zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a to sie porobiło Jason Colins nagle stał się przydatnym grajkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ja pi****le w ostatnich 7 minutach tylko iso na rose'a, żadnej innej akcji + oddana rzut przez korvera z 10 metrów. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Hahahahah. Ogladacie konferencje ???? i co tam takeigo śmiesznego bo mi już odpadł streambodajże każda jest dostępna normalnie na nba.com live po meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ja pi****le w ostatnich 7 minutach tylko iso na rose'a, żadnej innej akcji + oddana rzut przez korvera z 10 metrów. Brawo. To tak jak w Thunder na Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Rzeczwyiście, o ile na początku kwarty jakoś jeszcze wrzucał te piłki to potem już nie dawał rady. FG% Rose'a znów nie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Na 8.00 dziś, ale do boju Miami! :] Rondo jakby w gipsie miał łokieć :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi