camby23 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Co za burak z tego Bynuma. Przegrywać też trzeba umieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Za co Odom zostal wyrzucony to ja nie wiem, ale Bynum co za c***, kawal sk****syna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 dobra obstawiamy ktory nastepny, kobe? artest? kuzwa jeszcze artest jest na boisku. moze gasol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 pięknie się żegnamy z sezonem szkoda mam nadzieję, że Barea jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 szczerze... nie spodziewalbym sie tego po Andrew... Trzeba umiec przegrac w godnoscia tez... blowout totalny... a tu chyba jedyny tak hejtowany Kobas potrafi sie zachowac i tam od razu uspokajac... dobrze, ze jeszcze Artest w trybuny nie wskoczyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jak pizdeczki i Kardaszian i Bynum pizde zagrali i pizde odstawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Artest akurat wyprowadzał Bynuma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Fanowi LA robi sie poprosty wstyd za zachowanie Drew... n/c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bynum... Bez komentarza... zajebiściej chłopak pokazał ze jest złym skurkowańcem tacy zazwyczaj cos wygrywają :wink: ŚMIECIE TO SĄ...ZA GROSZ KLASY LAL. już dochodzisz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 kuzwa, a ja to bez dzwieku ogladam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zdążyłem napisać znajomemu, że obawiam się o zdrowie Nowitzkiego, a tu Bynum za chwilę się /popisał/. Dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ja pi****le jaka żenua. Najlepiej to świadczy o tej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Lakersi pokazuja jacy z nich mistrzowie. Jak tu takim c***om nie zyczyc kontuzji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 no to Bynuma czeka kolejny skrócony sezon. najpierw lockout, potem zawieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Odom to burak wiedziałem. Niech kręci kolejne reality show - forma urośnie. Ale po Andrew takiego czegoś się nie spodziewałem. To był chyba jego ostatni mecz w LA. Najlepsze to, ze Artest go wyprowadza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jendras, już skończył się ten film z latynoską pokojówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 gówniarskie reakcje na chamskie zachowanie najlepiej to świadczy o tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zajebiste jest to, że mistrza zdobywa jedna ekipa, a kibice 29 pozostałych chcą z miejsca robić rebuilding i odmładzać skład :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jendras, już skończył się ten film z latynoską pokojówką? dh mi go obrzydził ściągam dwie azjatki z zapchanym zlewem wzywające hydraulika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ej, ej co wy chcecie od gasola?! http://sports.yahoo.com/nba/boxscore;_y ... 2011050806 kto jest top performer, he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi