Maciek9020 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 rw30 napisał(a): teoria Hubiego nt layupa Artesta - epic bullshit jaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 o greatest moment in nba history, to moje ulubione najlepsze jest wade as a rookie i kobe vs suns, to faktycznie epickie fragmenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Me Myself and I napisał(a): tegotamtego napisał(a): gdzie sa LA fans? serio bez zlosliwosci sie pytam k**** panowie to chyba za mocny cios errr? tu są, a co? masz problem z tym jakiś? Yeah, będziecie się napierdalać? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Me Myself and I napisał(a): tegotamtego napisał(a): gdzie sa LA fans? serio bez zlosliwosci sie pytam k**** panowie to chyba za mocny cios errr? tu są, a co? masz problem z tym jakiś? ja jestem neutralny bo mavs oblili moich ptb ale wy cos ucichliscie jak te pieski duzo szczekaja a teraz po wpierdolu od mavs malo gryza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 tegotamtego napisał(a): gdzie sa LA fans? serio bez zlosliwosci sie pytam k**** panowie to chyba za mocny cios errr? a ty gdzie byłeś ostatnie dwa lata? u mnie wszystko ok, jutro ubieram t-shirt Lakers i wychodzę na miasto, nie bój nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Mi jako fanowi Lakers jest najzwyczajniej w świecie smutno i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jendras napisał(a): tegotamtego napisał(a): gdzie sa LA fans? serio bez zlosliwosci sie pytam k**** panowie to chyba za mocny cios errr? a ty gdzie byłeś ostatnie dwa lata? u mnie wszystko ok, jutro ubieram t-shirt Lakers i wychodzę na miasto, nie bój nic. Po Zabrzu bym się bał chodzić w czymkolwiek poza koszulką Górnika :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No dobra... to teraz bede miec nadzieje, ze Memphis pomsci Lakers w finale konferencji ale poki pilka w grze to wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 lay up artesta, podanie bynuma... to dokladnie prezentuje dzis Lakers rekord teamu w po... pora na terrego indywidualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 RappaR napisał(a): Po Zabrzu bym się bał chodzić w czymkolwiek poza koszulką Górnika :wink: no chyba że w górniczym mundurze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 How sweet is that? Peja 5/5, Terry 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Maciek9020 napisał(a): rw30 napisał(a): teoria Hubiego nt layupa Artesta - epic bullshit jaka? zaczal cos pierdolic w pewnym momencie ze jakby artest trafil tego layupa gdzie zablokowal sie obrecza to lakers byliby juz tylko -17 i wogole momentum bylo po ich stronie i wogole moze by doszli funny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 jedyny pojedynek w tym meczu to ten Terry czy Stojakovic w ilosci trafionych trojek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Sie zaczyna... Frustraci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 P_M napisał(a): Mi jako fanowi Lakers jest najzwyczajniej w świecie smutno i tyle... zaraz po serii cuban będzie się pewnie puszył, ja wiem ze liczy się tu i teraz ale Kobas mógłby mu pokazać te sygnety, niektórych teksty tu sa załosne ja tam lakers niezbyt lubię, ale nikt nie ma prawa za bardzo po nich jechać to najlepsza ekipa ostatnich lat a tutaj nagle się odstawia jakiś chocholi taniec "o w końcu La dostali po dupie cała lata na to czekałem teraz się popastwię nad nimi" :? serio darujcie sobie co niektórzy bo to żałosne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jendras napisał(a): tegotamtego napisał(a): gdzie sa LA fans? serio bez zlosliwosci sie pytam k**** panowie to chyba za mocny cios errr? a ty gdzie byłeś ostatnie dwa lata? u mnie wszystko ok, jutro ubieram t-shirt Lakers i wychodzę na miasto, nie bój nic. ja bylem u siebie mejt czytaj 78 badz 79 strone liczylem na LA troche mnie straszy wasze podejscie wasze wasze nvm jak tak mamy rozmawiac to mowie ze gasoft is gasoft edit: andrzej bajnum pokazal idealnie jak sie teraz czujecie az piana z pyska kipi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ŚMIECIE TO SĄ...ZA GROSZ KLASY LAL. Bynumowi zycze zeby go polamali już na dobre, skoro sam nie ma szacunku do zdrowia rywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bynum... Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Skoro tak narzekacie na tego Gasola, to trzeba było nie oddawać Kwamego. Wiedziałem, że będziecie tego żałować ależ skurwiel z tego Bynuma. Zaczął Odom, teraz Bynum, czekam na Rona i kolejnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 buractwo... skoro już zdjął koszulkę, może jej nie zakładać więcej :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi