buła Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ofensywa celtics w koncówce kwarty wyglądała tragicznie krstic z jonesem na plecach i zero post upów wszystko na allena i iso, bieda jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Z tego co widzę taktyka była zabiegać Wade'a.... .... a tu... ... a c***a. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gdyby nie obecność LeBrona, to mogłaby być fajna defensywna seria do oglądania. na razie nie widzialem dobre obrony, na razie tylko dramatycznie slaby atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ElWariato, Twoje przytyki wobec wszystkich zawodników, których nie lubisz stały się tak przewidywalne, nudne i smutne że mógłbyś dać sobie spokój, prośba, najbardziej oczywista rzecz jaką można powiedzieć, to jest właśnie ta, którą wypowiesz Ale spoko, wyżywaj się. Macie Harrisa i Jeffersona, smutna przyszłość przed Twoim zespołem Lebron na boisko, żeby nie obgryzał James Jones !! Darłem się !! Mike Miller zajebiste passy do Bosha i JJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gdyby nie obecność LeBrona, to mogłaby być fajna defensywna seria do oglądania. na razie nie widzialem dobre obrony, na razie tylko dramatycznie slaby atak Defensywna seria nie oznacza, że była do tej pory dobra obrona. Boston jednak musi rzucić coś koło 90 pkt, by wygrać ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Tańcze k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Celci bieda w chooj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Heat - Bulls - to bedzie ciekawa seria, myśle, że Heat dadzą rade. Powoli możemy sie szykować na finały Heat - Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Boston póki co słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 W sumie to się zdziwiłem, Celci jacyś tacy bezradni się wydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie jest to koszykówka najwyższych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ale spoko, wyżywaj się. Macie Harrisa i Jeffersona, smutna przyszłość przed Twoim zespołem Ja się niezbyt tym nawet podniecam tak sobie popisuję ale widać ty już się podjarałes plus i tak wolę naszą "biedę" z Big Alem i Devinem niż jaranie się lebrunem Raszon to jest tytan obrony niech nikt nie waży się przeczyć temu, poprostu wybitnie zatrzymuje swoje alter ego Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Bosh boi się zagrać 1on1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Bosh podwoił w swój sposób i easy trójka dla C`s.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 jakiż ten Green jest cienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Garnetowi gwizdnęli ruchomą zasłonę :shock: A Miller wydaje się przynajmniej dla mnie że stracił zupełnie pewność siebie i na siłę czasami podaje czy kombinuje kiedy powinien rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ale mnie wkurwiają te reklamy z jedzeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 weźcie tego pierdolnietego westa z boiska jego jedna trójka nie zmienia faktu spi****lenia 3 akcji pod rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie wiem czego wymagacie od tego Bosha. Jak na razie i tak nie gra takiej tragedii jak się spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Dziekuje Quester, obyś nie był drugim ai3 :] Niby bez Rondo nie punktują, ale z nim nie jest o wiele lepiej. Przereklamowany w cholerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi