Ziemek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html wklejcie to w ultimatepro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ike Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 pogubili sie z ta ostatnia akcja, ale należał im sie ten 1 mecz dobra zobaczymy jak drugi mecz sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja pi****le, jak to sie stało? Wyłączyłem mecz, bo myślałem, że blowout... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie pomaga;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ew można przez http://www.anonymouse.org potem wklejamy http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html i działa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://www.firstrowsports.eu/watch/6142 ... ricks.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Faktycznie ILP działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ILP dalej nie działa mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dziala ale jest jebana reklama ktora zmniejsza obraz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie wiem skąd wasze problemy. Nie może ich być bo ta strona działa jak filt i nie ma żadnych blokad etc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 PM specialnie sprawdzilem i mialem racje Nie używaj Explorera Firefox, Opera, Chrome i będzie działac Internet Explorer to dziecko hitlera. Zdrajcy narodu! Września 1901 pamiętamy Mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Problem w tym, że mi w Firefoxie to wyskakuje ;/ Nie uzywam IE ... chociaz teraz tez sprawdzilem i na IE to samo;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 sprobuj w operze jak nie pomoze to znaczy ze twoje ip niemcy juz maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 To pie*dole nie będę następnej przeglądarki instalował sku*wysyńskie niemcy, sku*wysyński Nowitzki. Dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dziala ale jest jebana reklama ktora zmniejsza obraz ;/CTRL+ Scroll w dół :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a fajny meczyk sie zapowiada :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dziala ale jest jebana reklama ktora zmniejsza obraz ;/CTRL+ Scroll w dół :wink: dzieki od razu lepiej przynajmniej wytrzeszczu oczu nie dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co te Portland odpierdala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tylko Dirk tak potrafi rzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tylko Dirk tak potrafi rzucić mowisz o tym podaniu do Tysona czy o fade awayu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi