Me Myself and I Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 to teraz kto miał kluczowy performance: Pau czy Paul? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ten Kobe zawsze się gdzieś wpierdoli i kogoś skontuzjuje... Bynuma też on połamał, jeszcze jednego zawodnika oprócz tego na pewno, tylko nie moge sobie przypomnieć kto to był. Bernarda Kinga pewnie Jakby grał w tamtych czasach to możliwe, że by się tak stało...W tym sezonie to było, jestem pewien, ale obiecałem, że w temacie o LAL do końca sezonu nie będe nic pisał to słowa dotrzymałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ładnie jebie mecz Knicksom Anthony... edit: no i zjebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Anthony to skończony patałach i idiota. Końcówkę bezsprzecznie on spierdolił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 JESUS FOR THREE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html Podobno tutaj ma być mecz Grizzlies. EDIT: ELEGANCKO CHODZI. szprecha ktos po niemiecku zeby znaleźć mi dzisiejszy game 2 pomiedzy Knicks i Celtics bo tak jak wyczytalem w niedziele ten mecz ma byc rowniez live za free ale moze jednak sie rozmyslili . Swoja droga dzisiaij transmisja na veetle od zeusa chodzila mi idealnie a jakies gowniane streamy zacinaly sie takze jak juz nie wiem co jest nie tak z moim kompem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 o ktorej graja blazers z mavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 o 3:30 - tak ciezko wejsc a NBA.com i dodac 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jakbym mial mozliwosc to bym sprawdzil;] anyway thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emdeka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html Podobno tutaj ma być mecz Grizzlies. EDIT: ELEGANCKO CHODZI. szprecha ktos po niemiecku zeby znaleźć mi dzisiejszy game 2 pomiedzy Knicks i Celtics bo tak jak wyczytalem w niedziele ten mecz ma byc rowniez live za free ale moze jednak sie rozmyslili . Swoja droga dzisiaij transmisja na veetle od zeusa chodzila mi idealnie a jakies gowniane streamy zacinaly sie takze jak juz nie wiem co jest nie tak z moim kompem.... Pojawia się na chwilę ta sama strona co ostatnio, a po chwili ładuje się zwykła, angielska LP Może tylko Niemcy mogą teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 http://www.linkshoraciotv.blogspot.com/ ... st_19.html calkiem niezla jakosc meczu nyx vs boston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pojawia się na chwilę ta sama strona co ostatnio, a po chwili ładuje się zwykła, angielska LP Może tylko Niemcy mogą teraz Trzeba mieć niemieckie IP. Roger, anyone? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wstałem na Miami wczoraj i po 1. kwarcie wiedziałem, co się stanie. Dziś tak nie zrobię, bo Knicks dzielnie się trzymają. http://ultimatepro.eu Tu wkleić link ILP, powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Howard włączył bestia-mode. Teraz każda akcja idzie przez niego i są albo punkty albo faul (preferowane rozwiązanie przez Hawks). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dobra defensywa magic i zakończenie pierwszej połowy. Muszą to wygrać dzisiaj bo wyciągnięcie tej serii z wyniku 0-2 to dla magic raczej za wysokie progi. EDIT: co sie stało amare?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 http://ultimatepro.eu Tu wkleić link ILP, powinno działać. Dzięki dobry człowieku. Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak to nie byl technik dla tego zielonego grubasa??? Melo sam trzyma wynik dla NYK, miazdzy w tym momencie. Amare polamany, Billups polamany ale to szczegol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 co sie stało amare?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 co sie stało amare??cos z plecami z tego co sie orientuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 okulary mu zaparowały :] to all lebron fans around the forum widzicie melo? to teraz sobie przypomnijcie lebrona z zeszlorocznej serii z bostonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi