P_M Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zajebiscie Zapowiadają się najlepsze playoffy pod względem transmisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Raczej wątpię. To zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe... Ale gwiżdżą Spursom... To raczej taka promocja dla Europy na te trzy spotkania: http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nom, Niemca nie czaje, ale wygląda na to, że 3 mecze będą w ten sposób pokazywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Piękny czyścioch OJa at the buzzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie wiem kurfa może coś nie tak u mnie z ączem tnie znowu Na cholerę 3 krotnie zwiekszałem prędkośc neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 super! akurat ten mecz, który najbardziej chciałem oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sprawdź jakimś speedtest.net czy coś podobnego jaką masz prędkość, bo mi ten ilp chodzi bez zarzutu na najlepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie wiem kurfa może coś nie tak u mnie z ączem tnie znowu Na cholerę 3 krotnie zwiekszałem prędkośc neta? Ten link z ILP? Może spróbuj zmienić zamiast best available np. na 1600kbps lub 800. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zajebiscie chodzi ! dzieki wielkie . widac tez plan transmisji NYK-BOS game 2 i POR-DAL game 3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cofneliśmy sie do 1999 czy tylko mi sie wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie wiem kurfa może coś nie tak u mnie z ączem tnie znowu Na cholerę 3 krotnie zwiekszałem prędkośc neta? przy LP duże znaczenie ma też karta lub procesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie wiem kurfa może coś nie tak u mnie z ączem tnie znowu Na cholerę 3 krotnie zwiekszałem prędkośc neta? przy LP duże znaczenie ma też karta lub procesor. mam tak przy wszytskich streamach 350kbps taka predkośc, a 7.4Mb/s mam w umowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A z wolniejszym netem streamy nawet oka chodziły. No nie ważne Spurs jak na razie słabo. TP który powinien dominować słabo. Zero trojek. Neal niewidoczny. Hill za bardzo jednak wziął do siebie Indiana George. Trzeba uspokoić grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 FTs trzeba trafiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 FTs trzeba trafiać. Obie ekipy 10/14 i równy mecz. Jednak można równo rozdawać takie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 FTs trzeba trafiać. Obie ekipy 10/14 i równy mecz. Jednak można równo rozdawać takie sprawy Czyli niezależenie od tego jak agresywnie grają zespoły, to FT's trzeba dawać równo ? Jeszcze więcej komuny w NBA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No przecież wiadomo, że nie. Ale np takie 40 do 15 to wypacza całą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pogódź się z tym, ze niektórzy grają agresywnie a niektórzy jak cipki. Koniec dyskusji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Np Zach jest ultra agresywny, a nie dostaje wszystkich gwizdków. Wszystko zależy od tego kim jest i gdzie grasz i to jest c***owe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi