mac Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jak na razie mecz podobny do ich poprzedniego starcia. Oby się skończył tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Myslicie ze daloby sie wyciagnac jakas dwojke solidna za Carlosa? Heat nie przepierdola tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Sixers jak na razie kapitalnie w ataku. Obrona też dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Myslicie ze daloby sie wyciagnac jakas dwojke solidna za Carlosa? Jedynie jak ten tłusty kontrakt będzie spadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 nene za carlosa to ja ołtarzyk z paxsonem robie i skłam hołdy co godzinę. ale "wow" jak zobaczyłem jak ubrani są kibice w AAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Spo wolno myśli, ale wreszcie obniżył skład i LBJ jako PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kto to wymyślił ? LeCrab klepie, dostaje zasłone od Bibbyego :?: , odgrywa do Millera a ten cegli z pomalowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Miller jest tragiczny i widzę, że w PO też się nie przełamie :mrgreen: Ale mimo jego niemocy strzeleckiej jest whui pozyteczny i lepiej mieć go na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Bibby w Hawks także stawiał zasłony LBJ nie pogra przy Iguodali raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 http://veetle.com/index.php/channel/view#4da50b8600256 ten stream rządzi, słychać garnki nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQQ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ahhaha ponoc bójka kilku kibiców pacers z bulls:) playoff:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ahhaha ponoc bójka kilku kibiców pacers z bulls:) playoff:) Incydent. W Polsce jakby GM przeciwnej drużyny był otoczony kibicami tak jak Larry Bird to by zakończył wieczór prawdopodobnie na OIOMie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 http://veetle.com/index.php/channel/view#4da50b8600256 ten stream rządzi, słychać garnki nawet The channel is disabled due to copyright claim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 http://veetle.com/index.php/channel/view#4da50b8600256 ten stream rządzi, słychać garnki nawet The channel is disabled due to copyright claim kazdy umie czytac nie musiales tego tutaj wklejac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ma ktoś jakiegoś linka prócz tego polskiego? Bo mi się tnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 http://www.livep2p.tv/ ten w miare jako tako chodzi, nie tnie się przede wszystkim. skoczeksileśtam - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 To nieźle bo mi nawet włączyć się nie chce Do połowy meczu działało mi z 10 streamów. Teraz żaden. wt k**** f? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieG Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 tutaj czasami widac pilke http://nba-legends3.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Fuck, dzięki Ci dobry człowieku :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 kurrrrwa, teraz tnie w c*** ten wcześniejszy stream co zapodałem :/ co taka bieda z tymi linkami dzisiaj? :evil: edit: k****, nie działa mi ten link NBA Legends 3 w ogóle edit2: DZIAŁA! dzięki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi