jakubfabian Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 forum dla fanów byków i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubfabian Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Które miejsce zajmą byki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ale heca, wpisujcie miasta !!! DETROIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a oni dalej grają? myślałem że zajęli już jakieś miejsce i dali sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a oni dalej grają? myślałem że zajęli już jakieś miejsce i dali sobie spokójja myslalem ze celuja w pierwszy pick zeby wyciagnac ktoras z tych zajebistych dwojek ktore szykuja sie w tym drafcie i uderzyc z cala sila za rok :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 zajebiste dwójki? zajebiste dwójki wyciąga się z 30-tymi numerami, nie z pierwszymi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ok, w końcu temat do nabijania +1 TEZ TAK MYSLE ZAJMOM CHYBA SE 2 MJESCE :idea: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 zajebiste dwójki? zajebiste dwójki wyciąga się z 30-tymi numerami, nie z pierwszymi :wink: Zajebiste dwójki to chyba idą poza draftem najczęściej, przed MSG jak losują trzeba wybić i wtedy ma się najlepsza szansę taką ustrzelić :wink: ps. wcale nie do żadnego nabijania, nikt tu się z nikogo nie nabija ps2 apeluje zaś do modów jesli takowi w ogóle tu są, proszę nie warzyć się tykać tego bardzo perspektywicznego tematu, przezornie i przekornie napisze żebyście go zamknęli więżąc że zdrowy rozsadek zabroni wam to uczynić. Chicago Bulls, jacy by nie byli, zasługują na swój temat i tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Cała Polska w cieniu Dolska!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Cała Polska w cieniu Dolska!!! nie rozumiem :cry: Mam nadzieję że ten temat pozwoli mi przeskoczyć z półki mvp do superstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zostal miesiac Drogie Panie, czas zaczynac nabijanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A gdzie jest jakaś lista rang? Co ile postów się zmienia? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nie zasmiecaj tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zostal miesiac Drogie Panie, czas zaczynac nabijanie!!!jaki miesiąc, komu został miesiąc bo aż się wystraszyłem, czy moze chodzi o bana dla najaktywniejszego nie zasmiecaj tematu no własnie ps. po prostu jak małe dzieci, dać wam internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 jaki miesiąc, komu został miesiąc bo aż się wystraszyłem, czy moze chodzi o bana dla najaktywniejszegodo urodzin za miesiac PO :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 wow patrzę na forum a tam temat o bostonie ma z 39 tysi odsłon, a ten dopiero 130 no poprostu WTF :evil: :mrgreen: edit: sorka 136 edit edit: no rzesz kurka teraz 138, czy ktoś może to sprecyzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ale już 15 odpowiedzi. fast don't lieeeeee !!!!!!!!!!! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Mecz sie zaczyna, Real-Lyon, jazdaaaaa !!! Aaaaa... to nie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 zesrałem się z beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 zesrałem się z bekito już klopa nie masz że musisz robić z beki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi