falcao Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 sluchajcie, mam taki problem mianowicie zazwyczaj mialem po 20 postow na jedna strone ale ostatnio wyszedlem z forum, pozniej znowu sie zalogowalem i mialem po 15, nagle zrobilo sie xxx tych stron i nie wiem co gdzie i jak :roll: i teraz moje pytanie gdzie to mozna zmienic? bo w ustawieniach forum nie moglem tego znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 E kiepski temat, myslalem ze nabijamy +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Haha Szoszon, to ile jest postów na stronie RACZEJ nie zalezy od Ciebie. Webmaster to może zmienić chyba tylko. Webmaster? Kurde nie wiem w sumie jak to się nazywa ale w kazdym bądź razie gościu, który napisał tę stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 kiedyś mozna było sobie wybrac w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 kiedyś mozna było sobie wybrac w profiluchyba tak bylo na e-b? nie pamietam juz ale dla mnie tez bardziej pasowalo 20 postow na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 kiedyś mozna było sobie wybrac w profiluchyba tak bylo na e-b? nie pamietam juz ale dla mnie tez bardziej pasowalo 20 postow na strone dokladnie, wydawalo mi sie ze tutaj tez mozna : ) proponuje wrocic do 20;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kiedyś mozna było sobie wybrac w profiluchyba tak bylo na e-b? nie pamietam juz ale dla mnie tez bardziej pasowalo 20 postow na strone dokladnie, wydawalo mi sie ze tutaj tez mozna : ) proponuje wrocic do 20;) a nie chodzi o to ze pojawily sie reklamy? mozna je wylaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 mozliwe ze o to, ale teraz wszystko sie jeblo jak wchodzi 15 na stronke, zrobilo sie miliard tych stron i normalny czlowiek sie gubi panie adminie? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi