Links Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 http://www.facebook.com/nbalegend Gra ktoś? Bo przydaliby mi się jacyś znajomi, którzy grają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Gram, ale mnie już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 pisałem o tym kiedyś w ciekawostkach, ale przyznam szczerze, ta gra to imo fail. spodziewałem się zupełnie czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mi sie nie chce odpalić. Wchodze na fejsa, klikam na gre. I pojawia mi sie intro, i tak w kółko. Nie chce zadziałać, co musze zrobić? Zainstalować jakąś wtyczke, czy co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 nie mam fejsa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 nie no, przestan krzemo troche nie wyjściowy ten twój fejs ale masz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 spoko ta gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AI Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 te "drils" same sie zmieniaja czy mozna je zmienic bo caly czas mam tylko trzy a chcialbym potrenowac jakies inne aspekty niz rzut za trzy, podanie i obrona ? i co zrobic aby powiekszyc defense? bo mam znaczniej mniejsz niz ofense :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Da sie tą gre zaczac jakos od poczatku ?;] nie zczailem sie ze za wygranie meczu dostaje sie tak malo kasy a wszystko wydalem na jakies pierdoly i teraz brakuje mi na koszulke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealG Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Właśnie, jak to jest z tymi drillsami, można trenować coś innego czy tylko obrone, rzut za 3 i podania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 nie mam fejsa 8) zapomniales dodac, ze dziewczyny tez nie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 nie mam fejsa 8) zapomniales dodac, ze dziewczyny tez nie :twisted: No brawo. I potrzebowałeś 7 dni, żeby to wymyślić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ale faza. Wygrałem pierwszy mecz z Toronto, ale jakimś cudem Barg wcisnął mi 58 punktów, 12 zbiórek i 3 bloki. Ta gra nie jest normalna. Barg is for real :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ale faza. Wygrałem pierwszy mecz z Toronto, ale jakimś cudem Barg wcisnął mi 58 punktów, 12 zbiórek i 3 bloki. Ta gra nie jest normalna. Barg is for real :] 58 to jeszcze ale 12 zbiórek i te 3bloki :shock: nie mam fejsa 8) zapomniales dodac, ze dziewczyny tez nie :twisted: No brawo. I potrzebowałeś 7 dni, żeby to wymyślić? daj mu jeszcze z tydzień może się ogarnie :wink: te "drils" same sie zmieniaja czy mozna je zmienic bo caly czas mam tylko trzy a chcialbym potrenowac jakies inne aspekty niz rzut za trzy, podanie i obrona ? i co zrobic aby powiekszyc defense? bo mam znaczniej mniejsz niz ofense :wink: o widzę że coś dlamnie znaczy mało skomplikowane a wszystko wydalem na jakies pierdoly i teraz brakuje mi na koszulke ...ale za to realistycznie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firzu Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Cześć Ja też gram i szukam znajomych. Można na kogoś liczyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 nie mam fejsa 8) zapomniales dodac, ze dziewczyny tez nie :twisted: No brawo. I potrzebowałeś 7 dni, żeby to wymyślić? nie, po prostu nie wchodzilem do tego tematu./od czasu ostatniego posta tez/ a co czas odpowiedzi juz minal, Wielebny? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firzu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mam pytanko odnośnie dodawania nowego gracza. Gram Chicago i niby mam dostępnego Kurta Thomasa ale nie mogę go dodać Klikam na : "click to get your fan support" i aplikacja się wiesza. Fana jednego mam i do niego tylko jeden jest potrzebny. Co może być przyczyną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 właśnie, jak i kiedy można odblokować kolejnych pro graczy? jak miałem jednego tak nadal mam. a inni już całe s5 mają "real" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltekstr Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam Szukam osob grajacych w NBA Legend z wiadomych wzgledow i chetnych do wspolpracy;) moj link do fb http://www.facebook.com/profile.php?id=100001915385957 Mateusz Nowak zostawcie wiadomosc PW ze chodzi o NBA Legend to dodam do znajomych Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 tez szukam znajomych do gry http://www.facebook.com/profile.php?id=100001704213271 wysylajcie zaproszenia jezeli ktos gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi